Camlica erdem

tugba1305

Tuğba
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
66
22
298
Merhaba arkadaslar 34+5 gunluk hamileyim an itibariyle :) dogumumu camlica erdemde yapicam. Burada dogum yapan var mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

Cok sevindim :) benim doktorum Aysegul hanim. Sizinki kim? Kac haftalik gebesiniz. Bu arada dogumdan sonra bebegi giydiriyorlarmi bir bilginiz var mi

Bende orda doğum yapıcam Allah izin verirse Bi arkadasımda orda doğum yaptı o çok memnun kaldı sizin Dr kim

Cok sevindim :) benim doktorum Aysegul hanim. Sizinki kim? Kac haftalik gebesiniz. Bu arada dogumdan sonra bebegi giydiriyorlarmi bir bilginiz var mi

Âmin inş hepimizin bellimi doğum tarihiniz biz 4 ünde inş düşünüyoruz

Normal dogum olucak nasip olursa benim. O yuzden belli bir tarihimiz yok ama doktorummuz 20 marttan sonra bekliyoruz dedi son tarih 3 nisan allah izin verirse. Yarin gidicem bende kontrole o zaman daha net bir gun olur belki

Normal dogum olucak nasip olursa benim. O yuzden belli bir tarihimiz yok ama doktorummuz 20 marttan sonra bekliyoruz dedi son tarih 3 nisan allah izin verirse. Yarin gidicem bende kontrole o zaman daha net bir gun olur belki

Hakkında hayırlısı olsun Cnm güsel haberlerini yazarsın yarın

Merhaba konunuz baya eski ama dogumu orda yaptiniz mi nasil kimde dogum yaptiniz birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…