Çamlıca medicana Hastanesi'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlara?

Anladım benim eşim memur olduğu için mecburen geri dönmek zorunda kalacak işte sadece ne zaman cagirirlarsa o zaman gelecek mecbur yanımda olamayacak o yüzden de biraz stresliyim zaten ☺️ peki süreç nasıl işliyor canım merak ediyorum ilk baştan musaitsen anlatabilir misin 😌
İlk görüşmeye gittik adetin ilk günü bizi ara dediler ertesi gün başladık tedaviye muayene edildim ona göre ilaçlar ayarlandı iğneler ayarlandı ilk orda Canan hanım hazırlayıp vuruyor sonra kalanı sana tarif ediyor 3 gün vuruldum 3 gün sonra tekrar muayeneye gittim tekrar iğne verildi 2 gün arayla tekrar muayeneye çağırdılar bu şekilde 3 kez gittim sonra çatlatma iğnesi verildi söyledikleri akşam onu vurup ertesi gün tekrar gittim hemen yumurta toplamaya alındım yumurtam toplandı 3 gün sonrada transfer edildi toplamda 15 gün sürüyor canım

İlk görüşmeye gittik adetin ilk günü bizi ara dediler ertesi gün başladık tedaviye muayene edildim ona göre ilaçlar ayarlandı iğneler ayarlandı ilk orda Canan hanım hazırlayıp vuruyor sonra kalanı sana tarif ediyor 3 gün vuruldum 3 gün sonra tekrar muayeneye gittim tekrar iğne verildi 2 gün arayla tekrar muayeneye çağırdılar bu şekilde 3 kez gittim sonra çatlatma iğnesi verildi söyledikleri akşam onu vurup ertesi gün tekrar gittim hemen yumurta toplamaya alındım yumurtam toplandı 3 gün sonrada transfer edildi toplamda 15 gün sürüyor canım
Tabi yanında ekstra ilaçlarda veriyorlar ayrıca transfer sonrası vajinal ilaçta veriyorlar sabah öğle akşam vajinadan Rahime yollanacak şekilde kullanılıyor ayrıca 2 tanede iğne verildi onlarıda söyledikleri günde yaptırdım bu kadar canım

Arkadaşım mfk yöntemini biliyormusun bunu bi incele öyle karar ver derim instagramda sayfası var bende yeni öğrendim aklımada yattı önce bu yöntemi denemek istiyorum daha önce bilseydim İnan tüp bebekle uğraşmazdım canım

Arkadaşım mfk yöntemini biliyormusun bunu bi incele öyle karar ver derim instagramda sayfası var bende yeni öğrendim aklımada yattı önce bu yöntemi denemek istiyorum daha önce bilseydim İnan tüp bebekle uğraşmazdım canım
Ya onu gördüm canım ama pek bir şey anlamadım. Yani mfk denen yöntem ne doktor ne anlatıyor ne söylüyor gerçekten hiçbir şey anlamadım.

Amin canım sende inş güzel sonuçlar alırsın 2. İşleme gerek kalmaz inş 🤲🤲Evet geride dondurulmuş embriyo olmadığı İçin tekrar baştan başlayacak tedavi dedi doktorum eşime işlem yapışmayacak bir tek ama dediğim gibi tekrar baştan başlamak yerine aşılama olsun bu kezde istiyorum olursa öyle yapmayı düşünüyorum 😊
Aldım canım çok şükür Çamlıca medicana başladık Canan abla mükemmel bir kadın Hüseyin bey mükemmel bir doktor ilk denemem tuttu şuan 7 haftam bitti 8.haftadayiz her şey çok güzel gitti tam hamile oldum keseyi gördük maalesef Canan abla da doktor bey de madicanadan ayrıldılar Florence nightgale Hastanesi'ne geçtiler oranın da muayenesi 600 lira olduğu için mecburen artık kontrollerine İzmit'te devam edeceğim ☺️

Back
X