çamlıca medicana'da doğum yapan var mı???

lahor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
436
0
96
İstanbul
çamlıca medicana da doğum yapanlar var mı???benim dr orayla anlaşmalı çalışıyomuş
daha hastaneye gidip bakmadım odaları nasıldır geniş büyükmüdür ,hemşireleri güleryüzlü mü,hijyen ne durumda
dr um dışardan geleceği için o konuda sıkıntım yokda hastane hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim
birde daha fiyat konusunda dr konuşmadık bilgisi olan varmı

6+4 haftalık hamileyim ben de şimdilik çamlıca medicana hast. ne gidiyorum. fakat daha önce deneyimi olanlar varsa lutfen paylaşalım rica ediyorum, ben ömer faruk bey'e gidiyorum.

6+4 haftalık hamileyim ben de şimdilik çamlıca medicana hast. ne gidiyorum. fakat daha önce deneyimi olanlar varsa lutfen paylaşalım rica ediyorum, ben ömer faruk bey'e gidiyorum.

slm bende faruk beye gıdıyorum dogumuda orada dusunuyorum sımdılık guzel muayane edıp ılgılenıyor

evet ama Faruk Bey pek konuşmuyor, nelere dikkat etmem gerektiği ile ilgili tavsiye vermiyor, muayene ediyor ve iyi güzel diyor, bana bebeğin tutunması için progestan verdi size de verdi mi?

bende çamlıca medıcanada sibel hanıma gıdıyorum ve doktorumdan gayet memnunum ılgı ve alaka yonunden cok iyi bı doktor.teyzemde 2 yıl once aynı hastane ve doktorda dogum yaptı ordan tanıyorum kendısını

Arkadaslar bende orda dogurmayi düşünüyorum. Aranizda dogum tecrübelerini paylasacak anneler yok mu? Doktorumdan memnun degilim o yuzden ta zehra hanim ya sibel hanima gitcem. Normal doğum istiyorum kismetse.

Back
X