• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlıca Medicana'da Esra Rahime Çabuk'ta Doğum Yapanlar

Ozge Kazan

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
4
2
8
37
Kızlar selam,

16 haftalık hamileyim.
Hala hastane arayışı içerisindeyim.
Çamlıca Medicana'da Esra Hanım'a randevu aldım.
Doğum yapanlar hastane ve doktor hakkında bilgi verebilirler mi?

• Beğen
Reactions: nsm
Kızlar selam,

16 haftalık hamileyim.
Esra Hanım hakkında bilgi sahibi olan yok mu :(

Kızlar selam,

16 haftalık hamileyim.
Canım merhaba. Dogum yapmıssındır nerde yaptın doktorun kımdı memnunmuydun

Merhaba doğumu Çamlıca Medicana hastanesinde Dr Esra Rahime Çabuk'da yaptım. Çokta memnun kaldım. Normal doğum oldu. Dr normal doğumu destekliyor ve çok rahatlatıyor..

Ben de görüşlerimi yazıyım. Belki arayışta olanlara yardımcı olur. Şuan 32. Haftaya girdik. Genel anlamda Dr dan memnunum. Doğuma kendisi geliyormuş. Sezeryandan hiç bahsetmiyor bile. PoZitif bir bayan. Hakkında olumsuz birşey şuan için duymadım. Arkadaşım kısa bir zaman önce doğum yaptı. Onun da Dr Esra hn dı. O da memnun. Şimdilik olumsuz birşey yok yani

Ben de görüşlerimi yazıyım. Belki arayışta olanlara yardımcı olur. Şuan 32. Haftaya girdik. Genel anlamda Dr dan memnunum. Doğuma kendisi geliyormuş. Sezeryandan hiç bahsetmiyor bile. PoZitif bir bayan. Hakkında olumsuz birşey şuan için duymadım. Arkadaşım kısa bir zaman önce doğum yaptı. Onun da Dr Esra hn dı. O da memnun. Şimdilik olumsuz birşey yok yani
Peki orada doğum fiyatları nedir? Yani bende kısmet olursa epidural normal doğumu düşünüyorum size fiyat konusunda bilgi verdilermi ? Bilginiz varsa paylaşırmısınız bende arayış içindeyim teşekkürler.

Normal 3 sezaryan 4 epıdural farkı 500 alıyorlar suıt oda +250 dıye duydum

Eğer öyleyse baya yüksekmiş. Benim özel sigorta karşılıycak die sormadım hiç ama unutmazsam sorarım bir dahakine

Merhaba,

Ben de henüz doktorumu kesinleştiremedim. Bir arkadaşım önerdi bu doktoru. Buradaki yorumlar da iyi. Muayene ücreti ne kadar acaba?

Bir de Medicana hastanesi nasil ? Hijyen açısından mesela? Muayene olurken falan bir fikriniz oluşmuştur sanırım. Yogun bakim unitesi vs tam teşekküllü mu?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

ben şuan 35. haftamdayım. başından beri Esra Hanım'a gidiyorum, zaten çok dr dr dolaşmadım. ben memnunum kendisinden. bir arkadaşımda onda doğum yaptı çok olumlu şeyler söyledi. muayene ücretini bilmiyorum, çağrı merkezinden öğrenilebilir. benmkini çok şükür sigortam karşılıyor. hastane ilk başta bana çok bunaltıcı geldi. kalabalık, bekliyorsun... sonra yan bir bina daha yapmışlar tıp merkezi diye oraya gittim orası çoooook daha sakin ve fresh. orda doğum olsun diye düşündüm. sonra birgün hastaneyi geziyim dedim. (şeker yüklemesi çok zaman aldığı için). üst katlara çıktım. doğumhanenin olduğu kata falan baktım. alttaki kalabalıktan eser yoktu. çok daha sakin pırıl pırıl. bebek yoğun bakım ünitesi de orda(6.kat). hemşirelere sordum bişeyler e tabiki olumsuz birşey söylemediler.:) ben de ana hastanede doğum olması yönünde verdim. kısacası ben memnunum. inşallah doğuma kadar, doğumda ve sonrasında da bir aksilik olmaz da memnun kalmaya devam ederim:) bence senin de en kısa zamanda dr için kararını vermen lazım. bir kere gidip muayene olabilirsin ona göre içine sinerse devam edersin derim ben

ben şuan 35. haftamdayım. başından beri Esra Hanım'a gidiyorum, zaten çok dr dr dolaşmadım. ben memnunum kendisinden. bir arkadaşımda onda doğum yaptı çok olumlu şeyler söyledi. muayene ücretini bilmiyorum, çağrı merkezinden öğrenilebilir. benmkini çok şükür sigortam karşılıyor. hastane ilk başta bana çok bunaltıcı geldi. kalabalık, bekliyorsun... sonra yan bir bina daha yapmışlar tıp merkezi diye oraya gittim orası çoooook daha sakin ve fresh. orda doğum olsun diye düşündüm. sonra birgün hastaneyi geziyim dedim. (şeker yüklemesi çok zaman aldığı için). üst katlara çıktım. doğumhanenin olduğu kata falan baktım. alttaki kalabalıktan eser yoktu. çok daha sakin pırıl pırıl. bebek yoğun bakım ünitesi de orda(6.kat). hemşirelere sordum bişeyler e tabiki olumsuz birşey söylemediler.:) ben de ana hastanede doğum olması yönünde verdim. kısacası ben memnunum. inşallah doğuma kadar, doğumda ve sonrasında da bir aksilik olmaz da memnun kalmaya devam ederim:) bence senin de en kısa zamanda dr için kararını vermen lazım. bir kere gidip muayene olabilirsin ona göre içine sinerse devam edersin derim ben

Benim sigortam doğum giderlerini karşılamıyor maalesef. Kalabalık da gözümü korkuttu biraz. Haftasonu hisar hastanesine randevu aldım. Oradaki doktora içim ısınırsa devam yoksa bir de Esra Hanım a giderim. Çok teşekkür ederim detaylı cevabın için ;)

Kızlar selam,

16 haftalık hamileyim.

merhaba,
bende 19+4 günlük hamileyim.
dr.Esra Rahime Çabuk 'a gidiyorum vee çok memnunum hayatımda böyle bir doktorla daha karşılaşmadım .
ve en çok hoşuma giden tamamen doğal doğumu savunan ve destekleyen bir doktor özel hastanelerde zor rastlanan bir durumdur bu gidenler bilir.. kesinlikle şuphe etmemelisiniz ... hayırlı olsun şimdiden

Kızlar selam,

16 haftalık hamileyim.

merhaba,
bende 19+4 günlük hamileyim.
dr.Esra Rahime Çabuk 'a gidiyorum vee çok memnunum hayatımda böyle bir doktorla daha karşılaşmadım .
ve en çok hoşuma giden tamamen doğal doğumu savunan ve destekleyen bir doktor özel hastanelerde zor rastlanan bir durumdur bu gidenler bilir.. kesinlikle şuphe etmemelisiniz ... hayırlı olsun şimdiden

merhabalar arkadaşlar çamlıca medicanaya giden var mı şuanda muayene ücretleri doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı

Back