ben şuan 35. haftamdayım. başından beri Esra Hanım'a gidiyorum, zaten çok dr dr dolaşmadım. ben memnunum kendisinden. bir arkadaşımda onda doğum yaptı çok olumlu şeyler söyledi. muayene ücretini bilmiyorum, çağrı merkezinden öğrenilebilir. benmkini çok şükür sigortam karşılıyor. hastane ilk başta bana çok bunaltıcı geldi. kalabalık, bekliyorsun... sonra yan bir bina daha yapmışlar tıp merkezi diye oraya gittim orası çoooook daha sakin ve fresh. orda doğum olsun diye düşündüm. sonra birgün hastaneyi geziyim dedim. (şeker yüklemesi çok zaman aldığı için). üst katlara çıktım. doğumhanenin olduğu kata falan baktım. alttaki kalabalıktan eser yoktu. çok daha sakin pırıl pırıl. bebek yoğun bakım ünitesi de orda(6.kat). hemşirelere sordum bişeyler e tabiki olumsuz birşey söylemediler.:) ben de ana hastanede doğum olması yönünde verdim. kısacası ben memnunum. inşallah doğuma kadar, doğumda ve sonrasında da bir aksilik olmaz da memnun kalmaya devam ederim:) bence senin de en kısa zamanda dr için kararını vermen lazım. bir kere gidip muayene olabilirsin ona göre içine sinerse devam edersin derim ben