Herkese meraba 6 yıl önce sezaryen oldum. 3 yıldır adet aralatında kahverengi leke oluyordu. Çok dr a gityim polip var dediler bi ikisi de sezaryen yerinde kaçak var dedi ama bi işlem yapnadı bu ay artık çok arttı. Dr a gittim aynı şeyşeri dedi önemsemedi ama bende hem adet kanı gibi kırmızı ve sşyah karıştı iyice. Başına gelen var mı arkadaşlar bana lütfen çözüm önerin
Doktora da gitmişsiniz bende de ara ara oluyordu ama benim sorunum yumurtalık içindeki çikolata kistinden dolayıydı. Hep aynı doktora mı gittiniz acaba farklı bi doktor mu deneseniz
Doktora da gitmişsiniz bende de ara ara oluyordu ama benim sorunum yumurtalık içindeki çikolata kistinden dolayıydı. Hep aynı doktora mı gittiniz acaba farklı bi doktor mu deneseniz
Sağ yumurtalıkta kistte var 3 cm. Farklı bi sürü dr a gittim hani fikir alayım nolcak diye. Kimi polip dedi 2 si sezaryen yerinde kaçak var dedi 2 si de kisti gördü zaten bel mr çekindim kist çıktı orda da. Duphaston vermiş dr. Niye verdiki onu da içtim kanamam başladı. Siz nasıl tedavi oldunuz geçti mi
Bende dr a vşttim sezaryen yerimse açılma olmuş. Bide 3cm kist var yumurtalıkta hormon ilacı verdi ama açıklık ancak kapanırsa düzeliyor cerrahi müdahale ile. Nasıl olcak bilmiyorum. İlçta şişirdi beni bakalım