Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 21 haftalık hamileyim çamur gibi kahverengi akıntilarim var 1 haftadır devam ediyor daha önce başına gelen oldu mu acaba ilk gebeligim yardımcı olur musunuz
Merhaba 21 haftalık hamileyim çamur gibi kahverengi akıntilarim var 1 haftadır devam ediyor daha önce başına gelen oldu mu acaba ilk gebeligim yardımcı olur musunuz
Merhaba bende 7 haftalık hamileyim iki gündür devam eden kahverengi akıntım var. İlk gün açık kahveydi şimdi çamur gibi olmaya başladı. Bende korktum açıkçası başladığı gün doktora gittim alttan ultrasonla baktı kese de kanama fln görünmüyor gayet iyi dedi yarın tekrardan poliklinikten randevu aldım inşallah her şey yolundadır. Size de geçmiş olsun umarım iyisinizdir