Can çıkar huy çıkmaz..

Suheyda

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
295
500
628
Yalova
Merhaba hanımlar,eşiniz instagramdan sürekli bir mankeni takip etse,keşfet kısmında bolca bikinili kızların resimleri bulunsa,Yıllar önce söz verdiği halde eskisi kadar olmasa da hala devam etse tepkiniz ne olurdu? Gerçekten ben mi büyütüyorum bu olayı.Her şey sanalda.İşinden evine gelen,sessiz sakin bir tip.Ama adamın güzel kadın tutkusu var demek.Rahatsızlık duymam normal değil mi hanımlar? Hepinize teşekkür ederim.

Aldatıcak diye mi endişeniz?

Siz bakımlı ve güzelsiniz güzellik düşkünlüğü varsa ee hslen bakıyorsa biraz maymun iştahlı olabilir. Ama göz çapkınlığı ama bende böyle birşey istemem o zaman bende tom hardy joseph morgan hepsini takipler bakarım veya türk erkeklerden bazılarını..

Eşinizle konuşun eşler arasında saygı olmalı ve utanıp çekinmel gibi eylemler olmamalı acıkca ifade edebilmeli sorun kibarca

Merhaba hanımlar,eşiniz instagramdan sürekli bir mankeni takip etse,keşfet kısmında bolca bikinili kızların resimleri bulunsa,Yıllar önce söz verdiği halde eskisi kadar olmasa da hala devam etse tepkiniz ne olurdu? Gerçekten ben mi büyütüyorum bu olayı.Her şey sanalda.İşinden evine gelen,sessiz sakin bir tip.Ama adamın güzel kadın tutkusu var demek.Rahatsızlık duymam normal değil mi hanımlar? Hepinize teşekkür ederim.
Rahatsız olmanız çok normal. Asla tahammül edemeyeceğim bir şey bu. Erkek arkadaşım normal kız arkadaşları dışında bahsettiğiniz tarzdaki hiçbir kızı takip edemez. Ciddi bir sorun olur bu benim için

ne seviyede bilmiyorm sizinkini ama benm esimde bakar ole ilgilidr modaya muzige falan. hatta guzel buldugu kadinlari bana da gosterir.su makyaj sanada cok yakisi falan der ben takmiyorm pek
Makyajına falan baktığını pek sanmıyorum eşimin.Kesinlikle vücutları ile ilgili artık anladım.Bana modaya,müziğe ilgisinin olduğunu bu yüzden ünlüleri takip ettiğini söylemişti.Ama özellikle de birine gün içinde bir kaç kez bakıyor.Instagram şifresini ele geçirdim,o şekilde gördüm.

Aldatıcak diye mi endişeniz?

Siz bakımlı ve güzelsiniz güzellik düşkünlüğü varsa ee hslen bakıyorsa biraz maymun iştahlı olabilir. Ama göz çapkınlığı ama bende böyle birşey istemem o zaman bende tom hardy joseph morgan hepsini takipler bakarım veya türk erkeklerden bazılarını..

Eşinizle konuşun eşler arasında saygı olmalı ve utanıp çekinmel gibi eylemler olmamalı acıkca ifade edebilmeli sorun kibarca
Asla erişemeyeceği kadınlara baktığı için aldatılma endişem yok tabii.Ama ne bileyim daha önce rahatsız olduğumu söyledim,haklısın deyip söz verdi..Fakat gördüm ki devam ediyor.

Asla erişemeyeceği kadınlara baktığı için aldatılma endişem yok tabii.Ama ne bileyim daha önce rahatsız olduğumu söyledim,haklısın deyip söz verdi..Fakat gördüm ki devam ediyor.

İşinden gücünden ekstra zamanda böyle saçma şeyler yaptığına inanamıyorum.

Alıp karşınıza sakin ve mantıklı biçimde konuşun.

Ben kıskanç bir insan değilim ama ben olsam bende rahatsız olurum bu durumdan aynı şeyi sen yapsan eşinin tepkisi ne olurdu mesela
Bence hislerin son derece normal

Ya bende geçen sene Facebook a girdim şeytan dürttü . Orda daha önce izlenilen videolar görünür hareketler dökümünde .. neyse girdim bakıyorum Allahım yarabbim aşağılara iniyorum meme popo meme popo o tarz videolar. Kan beynime sıçradı resimlerini çektim videoların bunlar ne dedim ya utanmaz 🤬🤬🤬😠 vay efendim karşıma çıktı da ben geçtim işteyken bakılmış saati falan da yazıyor. Yakaladım ya daha bakamadı . Bakmaya devam edersen işin rengi değişecek dedim kesti . İnkar etse de aptal değilim 😠

Eşim fotoğrafçılıkla ilgilendiği için bazı yabancı fotomodelleri takip ediyor ki gerçekten afeti devran kadınlar çoğu.
Ben şahsen takılmıyorum böyle şeylere. Kendim yolda güzel bir kadın görsem bakarım. O bakmaz mesela.
Siz bundan rahatsızlık duyuyorsanız ve daha önce ikaz ettiyseniz bence daha keskin bir şekilde uyarın. Olmuyorsa ayrılın. Çünkü bu şekilde mutsuz olursunuz.

Bazen konu açan üyelerin eski konularına da göz gezdiririm sizin bir konunuz da şu cümleye denk geldim ' Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde ' Bu durum çok dehşet verici geldi bana

Bazen konu açan üyelerin eski konularına da göz gezdiririm sizin bir konunuz da şu cümleye denk geldim ' Bu gece ise bilgisayarında geçen sene tatilde çektiği bikinili kadın fotoğraflarına rastladım,bayanların özel yerlerini çekmiş hemde ' Bu durum çok dehşet verici geldi bana
Tatile gidiyor ve kadınların özel yerlerini fotoğraflıyor öyle mi? Böyle bir sapıkla evli kalmak hata :skandal:

Tatile gidiyor ve kadınların özel yerlerini fotoğraflıyor öyle mi? Böyle bir sapıkla evli kalmak hata :skandal:
Evet altına da boşanması gerektiği bunun sapıkça bir durum olduğu hakkında yorumlar gelmiş ama boşanılmamış

Bu durumda eşi sapık. Tabi ki dehşet verici.

Back
X