Can çıkar huy çıkmaz..

Bu adam iflah olmaz.Sal gitsin .Bu adam icin mücadele etmene gerek yok.Eski konulardan adamın ne oldugu zaten ortada.Buz gibi olur insan.Senin şu an o adama ne sevgin kalmalı ne saygın.Başka kadınların özel yerlerini çekmenin ne anlama geldigini biliyorsundur.Kaç kurtul.

Normalde inanın kimse inanamaz.Çevresinde,ailede sevilen sayılan bir tip bir de..O kalp krizi geçirdi diye affettim ben içime ata ata kalp hastası oldum.
Ayrıl bacim sen bundan.kimseye anlatamion hep icine icine.yazik kiz.adam ilahici gorunumlu sahin k.

Merhaba hanımlar,eşiniz instagramdan sürekli bir mankeni takip etse,keşfet kısmında bolca bikinili kızların resimleri bulunsa,Yıllar önce söz verdiği halde eskisi kadar olmasa da hala devam etse tepkiniz ne olurdu? Gerçekten ben mi büyütüyorum bu olayı.Her şey sanalda.İşinden evine gelen,sessiz sakin bir tip.Ama adamın güzel kadın tutkusu var demek.Rahatsızlık duymam normal değil mi hanımlar? Hepinize teşekkür ederim.
Baksinn yaa bizimkide bakiyo gordugum zamanda diyoki kiskandinmi kiz ne kisakanacam diyorm o kizda o vucut var o guzellik var sana bakarmi diyorum aynaya bakiyomusn hic diyorum. Ama sen beni aldin diyor. Evet ben aldim ben guzelim ama benimde beynim yok seni aldigim icin diyorm sesini kesiyo biraz kizariyo ama yapicak bisey yok

Baksinn yaa bizimkide bakiyo gordugum zamanda diyoki kiskandinmi kiz ne kisakanacam diyorm o kizda o vucut var o guzellik var sana bakarmi diyorum aynaya bakiyomusn hic diyorum. Ama sen beni aldin diyor. Evet ben aldim ben guzelim ama benimde beynim yok seni aldigim icin diyorm sesini kesiyo biraz kizariyo ama yapicak bisey yok
adam daha önce tatilde kadınların özel bölgelerini çekiyormuş

Suheyda Suheyda çok çaresiz duruyorsun. Kapana kısılmış gibisin. Olduğun mevcut durumda kalmak istiyorsun ama bu evlilik gitgide bitirecek seni :( :(

Psikolojik takıntı boyutundaysa, böyle gece gündüz o zaman sorun ama yoksa hiç önemsemezdim. Ben de bir Kıvanç Tatlıtuğ'a tıklardım, ne olacak yani?

Ben rahatsız olurum,
Yani bir insan açıp açıp bikinili kadın fotoğraflarına bakıyorsa o vücutları arzuluyordur yoksa neden baksın yani evde eşi var ona bakar
Aman sanal bir şey, karşısına nereden çıkacak demem ben. Ola ki tanışıp konuşabileceği baktığı vücut tipinden biri gelse ona da bakar demek

Back
X