Can dostlarımızın kıyafetlerini paylaşmaya ne dersiniz?

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
55.851
214.635
52
Bu benim 4,5 aylık kızım Kokoş:)
image.jpg

Uzun zamandır evcil hayvanlarımı ya hastalık ya da bir densizin zehirlemesi sonucu kaybettim, her birinin ardından ağlayıp acısını unutamadığım için bir daha evcil sahiplenmeyeceğim dediğim bir anda karşıma çıktı minik kuzum.

Hayatım o benim, ara sıra oyuna dalıp çişini nereye yapacağını unuttuğu anlar olsa da, ki 6 aylık olana kadar bu unutmalarında biteceğini umuyoruz:KK70: yoksa benim halı çöpe gidecek:KK70:bu sıkıntımız dışında genel olarak akıllı bir köpek, istediği şeyi çok güzel anlatır, Karnı mı acıkmış, dışarı mı çıkmak istiyor gayet iyi anlarsınız, oyun oynamak istemediğimde neden oynamıyorsun demek için peş peşe havlayıp burnuyla tavşanını önüme doğru iter:KK70:

Küçük bir ırk olduğundan soğuk havalarda Üşüme problemi var, bu yüzden kızıma kıyafet yapmaya başladım, uzun zamandır evde küçük Irk bir evcil bakmadığımdan evcil hayvanlar kadar onların aksesuar, Kıyafet, tasma vb sektörününde ne kadar geliştiğini takip etmemiştim, resmen evcil modası oluşmuş.

Şahane Şeyler var ama Türkiye'de temini kısıtlı alanlarda, ya İstanbul'da Nişantaşı, Etiler, Bağdat Caddesi gibi yerlerdeki petshoplara gitmek lazım ya netten sipariş vermek lazım, netten siparişte de gelen ürün sizin kuzuya olur mu göze alamıyor insan.

Bende kolları sıvadım, herşeyi süslemeyi severim, kendi kızımı da bebekken süslemeyi severdim, hem sıcak tutsun ama birde Süslü olsun huyum var:-)

Kokoş'u da adına yakışır şekilde süslemeye çalışıyorum.

İşte kıyafetlerimiz:
image.jpg

Bu günlük bir hırka, evde salaş gezdiği zamanlar giyiyor:KK70:

______

image.jpg

Misafirliğe giderken ya da misafir ağırlarken giydiği elbisesi.

________

image.jpg

Malum havalar ısınıyor, artık hırkaları üstümüzden attık, daha ince Kıyafetler giyiyoruz:-)

_________

image.jpg

image.jpg

Bu da elbise tasmamız, küçük ırklara boyun tasması yerine göğüs/bel tasması takılır genelde, bizde göğüs tasması takıyoruz ama yine maalesef Türkiye'de göğüs tasmaları hep birbirinin benzeri, şöyle Süslü püslü, ayrıca Kıyafet gibi de görünen tasmalar yok, en azından benim ikamet ettiğim yerde istediğiniz gibi tasmalar bulamıyorsunuz, bende oturdum tasmamızı da kendim yaptım, daha da yapmaya devam edeceğim çünkü küçük kuzuyu farklı giydirmeyi seviyorum.

Sizler evcillerinize nasıl Kıyafetler aldınız ya da yaptınız?

Son düzenleme:
Munem harikasın.. Hazır satılanlardan daha güzel olmuş senin el emeklerin :KK68::KK68:

Ben bunu köpek diye gezdirmeyi bırak yanına bile yaklaşmam. Güldürmem kimseye kendimi. Bu köpek mi sıçan mı belli değil. Ne yahu bu ?

Pehhhhhh ah nazar ahhh dağ gibiydin

Ben bunu köpek diye gezdirmeyi bırak yanına bile yaklaşmam. Güldürmem kimseye kendimi. Bu köpek mi sıçan mı belli değil. Ne yahu bu ?

Pehhhhhh ah nazar ahhh dağ gibiydin
Hahahaha valla benim adamda senin gibi düşünüyordu, ona göre köpek dediğin Rottweiler, Presa canerio, Akbaş olmalıydı.
image.jpg

image.jpg

image.jpg

Amaaaa bu kızı görünce aşık oldu:KK70::KK70:

Sana bir şok daha yaşatayım, kızıma bir süre sonra bir arkadaş daha getirmeyi istiyorum, bu sefer ki kızımdan da küçük bir Irk olan mini pincher:KK70::KK70:
Kızıma köpek demiyorsan buna ne dersin Allah bilir, bizim Kızın 3/1'i kadar:KK70:
image.jpg

Oyyy yavrum benim ya :))
Müdürüm üstüne giydirip öyle çekeydin ya resimleri..Mankenlik yaptır kokoşa :KK70:

Bu arada hakikaten benim de sevdiğim köpek rottur..yani büyük köpek te değil, direkt rot..
Her gün yürüyüş yaptığım parkta var bir tane rot dostum..Bana eşlik ediyor sağolsun..Arada unutuyor sahibini, aranıyor falan :KK70:

Bir sivas kangalına bayılıyorum bir rottweilera..

Ama senin minnak ta tam yemelik yani :KK15:

Oyyy yavrum benim ya :))
Müdürüm üstüne giydirip öyle çekeydin ya resimleri..Mankenlik yaptır kokoşa :KK70:

Bu arada hakikaten benim de sevdiğim köpek rottur..yani büyük köpek te değil, direkt rot..
Her gün yürüyüş yaptığım parkta var bir tane rot dostum..Bana eşlik ediyor sağolsun..Arada unutuyor sahibini, aranıyor falan :KK70:

Bir sivas kangalına bayılıyorum bir rottweilera..

Ama senin minnak ta tam yemelik yani :KK15:

Giydirip çekecektim ama trip attı hanım:KK70:
Keyfi olduğunda giydirir çekerim fotoğraflarını:KK66:
Ben tüm köpek ırklarına bayılıyorum, çocukluğum köpeklerle geçtiği için olabilir, rahmetli babam köpeksiz yapamazdı, Kurt, Kangal Allah ne verdiyse baktık hep, Rottweiler acayip bir ırk, sahibine sadık, koruyucu, bir o kadar da duygusal bir hayvan, mesela Presa canerio'larda saldırgan bilinir ama sahibi şefkatli, sevgi dolu biriyse köpeğinde ruhuna, kişiliğine etki ediyor bakan kişinin karakteri ve köpek gayette oyuncu olabiliyor.

Yerim müsait değil, burda sokağa terk edilmiş Rottweiler, Kangal, Akbaş'lar var, hepsini toplarım ama şu yersizlik elimi kolumu bağlıyor maalesef:KK43:

Benim kızım canımın içi yaa, çok seviyoruz bildiğin gibi değil:KK68: ki inan aklımızda olmayan bir cinsti Pekingese, hele eşim direkt büyük Irk köpek bakalım modundaydı, bu bücürü sahiplendiğimizi duyunca eşimin huyunu bilen herkes şaşırdı, nasıl oldu da kabul etti diye ama daha görür görmez bu çok tatlı bu kız bizim olmalı diyen ilk kişi eşimdi:KK70:

Yalnız bana çok düşkün, bu kötü oldu:KK43: ben nereye o oraya, bir dakika ayrılmıyor, mutfağa gidip kapıyı kapadığımda açtırana kadar kıyameti koparıyor, gece benle uyumak istiyor, şimdi bile yine yapıştı dibime uyuyor:KK14:
Bu kadar düşkün olması iyi değil, hasta olsam birşey gelse başıma depresyona girer, markete gidip onu evde kızım ve eşimle bıraktığımda bile ben gelene kadar ağlayıp kapıyla pencere arasında koşturup duruyor, ne zaman beni pencereden görüyor hemen kapıya gidip bekliyor.

Giydirip çekecektim ama trip attı hanım:KK70:
Keyfi olduğunda giydirir çekerim fotoğraflarını:KK66:
Ben tüm köpek ırklarına bayılıyorum, çocukluğum köpeklerle geçtiği için olabilir, rahmetli babam köpeksiz yapamazdı, Kurt, Kangal Allah ne verdiyse baktık hep, Rottweiler acayip bir ırk, sahibine sadık, koruyucu, bir o kadar da duygusal bir hayvan, mesela Presa canerio'larda saldırgan bilinir ama sahibi şefkatli, sevgi dolu biriyse köpeğinde ruhuna, kişiliğine etki ediyor bakan kişinin karakteri ve köpek gayette oyuncu olabiliyor.

Yerim müsait değil, burda sokağa terk edilmiş Rottweiler, Kangal, Akbaş'lar var, hepsini toplarım ama şu yersizlik elimi kolumu bağlıyor maalesef:KK43:

Benim kızım canımın içi yaa, çok seviyoruz bildiğin gibi değil:KK68: ki inan aklımızda olmayan bir cinsti Pekingese, hele eşim direkt büyük Irk köpek bakalım modundaydı, bu bücürü sahiplendiğimizi duyunca eşimin huyunu bilen herkes şaşırdı, nasıl oldu da kabul etti diye ama daha görür görmez bu çok tatlı bu kız bizim olmalı diyen ilk kişi eşimdi:KK70:

Yalnız bana çok düşkün, bu kötü oldu:KK43: ben nereye o oraya, bir dakika ayrılmıyor, mutfağa gidip kapıyı kapadığımda açtırana kadar kıyameti koparıyor, gece benle uyumak istiyor, şimdi bile yine yapıştı dibime uyuyor:KK14:
Bu kadar düşkün olması iyi değil, hasta olsam birşey gelse başıma depresyona girer, markete gidip onu evde kızım ve eşimle bıraktığımda bile ben gelene kadar ağlayıp kapıyla pencere arasında koşturup duruyor, ne zaman beni pencereden görüyor hemen kapıya gidip bekliyor.

Kıyamam ya..minnacık..Gözümün önüne geldi o halleri..

Ben de bütün köpekleri seviyorum ama ne bileyim rott ve kangal çok asil geliyor bana..

Belki arkadaşlarımdan kaynaklı çok vakit geçirdiğim içindir..Rott ta saldırgan bilinir ama köpek bildiğin insan gibi..Hatta bazı insanlardan daha insan :KK14:
Bir kere arkadaşımla şakalaşıyorduk..Ama böyle güreş yapar gibi şakalaşma..üni 3 temiydim neydim..
Rio efendi de karşıdan bizi dikizliyor..geldi usulca bi göğüs attı bana:KK57:..Usulca diyorum ama mutfak tezgahına çarptım:KK48:
Dili olmasa da orada bana dedi ki seni çok severim ama eline koluna dikkat et :KK70:
Muazzam bi sadakatleri var cidden sahiplerine..
Hoş sonra özür dilemek için çevremde 4 döndü ama trip atmıştım biraz:63:

Ve dedğin gibi köpekler sahibine çekiyor..Bir arkadaşımın daha var rottu, yaklaşamıyorum ona..sahibine bile atar yapıyor valla..:110: Seveyim diyorum hemen hırlıyor:KK17: Sahibi de sinirli bi tip :KK70:

Şimdi yürüyüş yaptığım yerde edindim yeni dostlar..Çok güzel vakit geçiriyoruz onlarla her gün :)

Bütün köpekler orda toplanıyor..Goldenı rotu sokak köpekleri..Ayy resmen şenlik..Nasıl oynuyorlar bi görmelisin:nazar:

Annem de köpeklerden feci korkar..O parka onu bi götürsem kriz geçirir :KK70:

Biz ailece hayvan mıknatısıyız:-)
Sokak hayvanları peşimizde dolanır, bir ara benim peşimde sokak çetesi vardı, ben nereye onlar oraya, her sabah düzenli yürüyüş yaptığım dönemler benle birlikte gelirlerdi, yürüyüş sonrası tanıdık bir Cafe'ye girer hepsine poğaça ısmarlardım:KK70:

Herkesin bu hayatta bir misyonu vardır, bizimki de hayvanları sevmek, koruyup kollamak, elimde olsa hepsini toplarım sokaklardan, şimdilik tek yapabildiğim su verip birşeylerle karınlarını doyurabilmek ama birgün onlara kocaman bir bahçe sunabilmeyi umut ediyorumHoppa

Görünüş olarak çok şirin olabilir
. Amaaaaa bence bu köpege yapılan eziyet, köpek öyle rahat edemez

Görünüş olarak çok şirin olabilir
. Amaaaaa bence bu köpege yapılan eziyet, köpek öyle rahat edemez
Kıyafetler için diyorsanız, Kıyafet giydirme Kızımın Üşüme sorunu yüzünden ortaya çıktı, aşırı üşüyor, sabah uykusundan vaktinden önce kalksa, hafif rüzgârlı havada Dışarıya çıksa veya evin içinde ısınmasa başlıyor titremeye.
Mecburen ısıtmak durumunda kalıyorsunuz, Kıyafetler konusunda fikrinize saygı duyarım lakin benim miniğim gayet rahat ediyor çünkü sağını solunu sıkacak veya onun fiziksel yapısına uygun olmayan hiçbirşey giydirmiyorum, ki kıyafetleri ihtiyaç duyduğu zamanlar giyiyor, onun dışında fotoğrafta gördüğünüz gibi kıyafetsiz:KK66:

Sokak hayvanları peşimizde dolanır, bir ara benim peşimde sokak çetesi vardı, ben nereye onlar oraya, her sabah düzenli yürüyüş yaptığım dönemler benle birlikte gelirlerdi, yürüyüş sonrası tanıdık bir Cafe'ye girer hepsine poğaça ısmarlardım:KK70:

Herkesin bu hayatta bir misyonu vardır, bizimki de hayvanları sevmek, koruyup kollamak, elimde olsa hepsini toplarım sokaklardan, şimdilik tek yapabildiğim su verip birşeylerle karınlarını doyurabilmek ama birgün onlara kocaman bir bahçe sunabilmeyi umut ediyorumHoppa

inş olur bu isteğin: )
bende lisedeyken okula giderken yolda kedilere simit vere vere giderdim genelde: )))))
bu arada hayırlı olsun yeni arkadaşın mune abla: )
ama çok agresif bir kıza benziyo: ) :KK45::KK45::KK45:
önemli olan sizin uyumunuz gerçi gerisi sorun değil: )
önemli olan yıldızlarınızın barışması diyelim.
adı çok hoş ama: )

ay bunun burcu nekiii: ) :KK70::KK70:
bizim ölen köpeğimizin burcu kovaydı, çok sevmiştik bizde onu.

sana çok aşırı düşkünlüğüde belki henüz bebek olduğundandır, büyüyünce azalır belki, bizim köpekte öyleydi, bebekken sokulacak yer arıyodu sürekli, değişik ağlamaları falan vardı, sonra ondan eser kalmadı.

Benim umudum da bu..Kocaman bahçem olsun,içinde çok sayıda kulübe..Bahçe kapım hep açık olsun,girip çıkabilsinler eve diye..
Ne büyük mutluluk...:KK36:

upload_2015-4-3_17-12-9.png

Bu arada benim miniğim de üşür soğuk havalarda..Hoppa

Burada hiç sinirli çıkmamış, tam aksine çok tatlı çok sakin çıkmış.
Oy çok tatlı yaaa maşaallah: )
Küçük bir kız çocuğu gibi: )
Sende çok hamaratsın mune abla butun cicileri çok tatlı.
Hayvanlarında şanslıları var bence...
Senin kopeğinde çok şanslı.
Hayvanlar candır ya...
İyiki omru hayatım boyunca hep bir hayvan besledim sevdim...
Hayvanı seven insanıda severmiş.
Şuan benimde 2muhabbet kuşum var: )
Neyse optum mune abla.

X