- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim uzun bir aradan sonra sorum olacak ama
şimdi bizim yeni sisteme göre çan eğrisi kalktı yüzdeler alınacak vizenin %30 finalin %70 i.
benim merak ettiğim baraj puan 50 ya finalden 50 almaz isem 50 nin altında olursa yüzdelik dilim olarak değerlendirmeye alınır mı ?
mervecim şartlı(sorumlu) geçmek oluyor dye tahmin ediyorum.Bizde de d+ yada c- var. ortalaman 2nin altına düşerse başarısız sayılıyorsun. Şuan ortalaman kaç?
istanbul üniversitesi bütünleme ve çan da her zaman ögrencinin yaninda olmustur diğer üniversitelere bakiyorsun yaz okulu icin ögrenci arkadaslarimizi birakiyorlar.Bence istanbul üniversitesi bu konuda iyi.
Üniversitelere göre degisiyor İstanbul üniversitesinde 1.85 olayi vardi.Eğer altindaysa 1.sinifi tekrarliyordun.Hangi üniversitedesiniz ?
yaz okulu yok rahatım evet bütünlmeye girdim ama ortalama 1.80 tutturamazsam ne olur kalırmıyım ben ilk yılda
Üniversitelere göre degisiyor İstanbul üniversitesinde 1.85 olayi vardi.Eğer altindaysa 1.sinifi tekrarliyordun.Hangi üniversitedesiniz ?
istanbul üniversitesi.şimdi 4 dersten girdm bütünlemeye sonuçlar belli değil daha genel ortalama ise 1.33
Ben 2010 da Teknik bilimler meslek yüksekokulandan mezun oldum kardesimde bu sene mezun oluyor. 2 yilliklarda 1.85 olayini asamazsaniz büyük ihtimalle tekrarlarsiniz. Bu arada bölümünüz nedir.Umarim bütünlemede gecersiniz
inşallah ya. türk dili ve edebiyatı okuyorum ben de.
Umarim gecersiniz.Suan bende Antepde okuyorum.İstanbul üniversitesinin degerini bilin.Her konuda iyi oldugunu düsünüyorum.