- 19 Ocak 2022
- 239
- 133
- 23
- Konu Sahibi Missylovey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmı sizce yumurtlamahemen değerlendir canım
Ya çokk tatlısınız cevaplamanız için teşekkür ederim acemiyim çünküyarın pik olur hazır spermle karşılaşır yumurta
inşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir canım biliyorsun spermler bizde 2 gün yaşayabiliyorlar bence bu gece yarın gece ve diğer gün testi tekrarlarsan birde çatlamada yakalarsınVarmı sizce yumurtlamabide önce sağlıklısı olsun tabiki illaki gönlümüz bir tarafa kayar çok erkek bebek istiyorum genellikle yumurtalamadan sonraki gün diyolar sizce
Peki o zaman yarın değerlendireyim ve diğer gün inşallahinşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir canım biliyorsun spermler bizde 2 gün yaşayabiliyorlar bence bu gece yarın gece ve diğer gün testi tekrarlarsan birde çatlamada yakalarsın![]()
Önceki ay hiç yakalayamadım hiç tam koyuluğu yakalayamadım ilk defa böyle koyuinşallah Rabbim hayırlısını sağlıklısını verir canım biliyorsun spermler bizde 2 gün yaşayabiliyorlar bence bu gece yarın gece ve diğer gün testi tekrarlarsan birde çatlamada yakalarsın![]()
inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna canımmÖnceki ay hiç yakalayamadım hiç tam koyuluğu yakalayamadım ilk defa böyle koyubu bile heyecanlandırıyor insanı ya
![]()
Oy teşekkür ederim güzel düşüncenize sizin varmı yeni uğraşmaya başladım bendeinşallah tez zamanda kavuşursun yavruna canımm![]()
yok canım bende 1 senedir bekliyorum bendeOy teşekkür ederim güzel düşüncenize sizin varmı yeni uğraşmaya başladım bende
yok canım bende 1 senedir bekliyorum bende
Bende öyle diyorum nazlı bebekler bunlar beklemekte güzel ya sağlıklı olsundaUmudunu asla yitirme rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu yaşatır inşallah hem çok yaramaz bunlar isteyince çok naz yapıyolar![]()
Canım bende yarın tam pik olur.Ovulasyon testi sizce yumurtlama varmı lütfen bi tecrübesi olan yoksa yarınımı beklemeli
Bende öyle diyorum nazlı bebekler bunlar beklemekte güzel ya sağlıklı olsunda![]()
Canım bende yarın tam pik olur.
Yarın tekrar yap canım tekrar atSizce olmuşmu 12 si bugün yaptıklarım
Bak buda benim dün yaptığomSizce olmuşmu 12 si bugün yaptıklarım
Yaptım silik şimdide bugün değerlendireyim mi kaçırdım mı yoksaYarın tekrar yap canım tekrar at
24 saatte 1 yaparsan kafan karışmaz bence bende çylr yapıyorum
Canım değerlendir muhakkak üç günBak buda benim dün yaptığom
Sence bende var mı
Silik olduysa çatladı demektir. Bugün ve yarın da değerlendirYaptım silik şimdide bugün değerlendireyim mi kaçırdım mı yoksa