• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba yardım

aydilge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
64
10
1
18
Kızlar bunu bi arkadaşım için soruyorum arkadaşımın adet döngüsü hep 28,29 günmüş hiç geçmemiş düzenli olarak her ay böyleymiş bu ay 4 gün gecikmiş sizce test yapsa gebelik çıkar mı hemen yoksa beklemeli mi ben 5 gün gecikince test yaptığımda çıkmıştı aka herkeste aynı olmuyor maalesef diye sormak istedim ☺️

Kızlar bunu bi arkadaşım için soruyorum arkadaşımın adet döngüsü hep 28,29 günmüş hiç geçmemiş düzenli olarak her ay böyleymiş bu ay 4 gün gecikmiş sizce test yapsa gebelik çıkar mı hemen yoksa beklemeli mi ben 5 gün gecikince test yaptığımda çıkmıştı aka herkeste aynı olmuyor maalesef diye sormak istedim ☺️
Ben 3. Gün öğrenmiştim idrar testinde. Eğer gebelik varsa çıkar

Bazı testler çok hassas gecikme olmadan bile çıkarıyor ama kafa rahatlığı için en uygun olanı bence gecikmeyi beklemek.
4 gün geciktiyse bence testte çıkar.
Umarım kalbinden geçen sonucu alır arkadaşınız 💕

Bazı testler çok hassas gecikme olmadan bile çıkarıyor ama kafa rahatlığı için en uygun olanı bence gecikmeyi beklemek.
4 gün geciktiyse bence testte çıkar.
Umarım kalbinden geçen sonucu alır arkadaşınız 💕
Teşekkür ederim bitanem oda kan testi vericek bi kaç gün daha bekleyip daha iyi sonuç için ☺️❤️

Back
X