• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can Kopal Burun Estetiği

poddle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar. Yakın zamanda burun estetiği olmaya karar verdim ve doktor araştırmalarına başladım. Forumda çokca Can Kopal önerisine rastladım fakat neredeyse hepsi 10 yıl önceki yorumlar ve doktorun hesaplarında hiç hasta öncesi sonrası fotoğrafları yok. Son zamanlarda bu doktora ameliyat olan var mı? Ya da olup öncesi sonrası fotoğraflarını gönderebilecek olan varsa çok mutlu olurum fikir edinmek açısından.

Merhabalar, konu açılalı epey olmuş ama yeni ameliyat olacaklara bir fikir vermesi açısından yazmak istedim. Ben 15 yıl önce kendisine ameliyat oldum. İlk zamanlar beğenmiştim ama ödemler geçip iyileşme tamamlanınca başarılı ve doğal bir operasyon olmadıgını farkettim.Doğal bir burun böyle görünmüyordu çünkü. Kaydırak görünümlü bir kavisle senelerce yaşadıktan sonra dolgu yaptıra yaptıra hayatıma devam ettikten sonra bu sene başka bir doktora revizyon ameliyatı oldum.
Burnumda ters V deformitesi, kanatlarda çöküklük, deliklerde asimetri, aşırı bir kavis görüntüsü mevcuttu. Doktorların ifadesine göre de burun çatım açık bırakılmıştı. Nefes almamda problemim yoktu. Zamanla meydana gelen sıkıntılar değildi hiçbiri, en başından beri bahsettiğim gibiydi.
Bu arada insanlığına diyecek sözüm yoktur. Ne zaman gittiysem ilgilendi, memnun değilsen revizyon yapalım da demişti o yıllarda..
Şimdi belki kendini yenilemiştir daha güzel işler çıkarıyordur bilemiyorum ama ben buraya bir yorum bırakmak istedim operasyon düşünen arkadaşlarla ilgili..

Back