Can Kopal Burun Estetiği

sudecik55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
16
1
30
Arkadaşlar ben burun estetigi olmak istiyorum can kopal hakkinda bilgi verebilirmisiniz baya eski yorumlari gördum bu siralar bu yıl icinde olanlarla gorusmek istiyorum. Yardim edin nasil bi doktor nasil burun yapiyor??

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ilk başta Dr. Halis Ünlü ye karar vermistim fakat hiçbir bilgi bulamamak beni deli etti simdide Can Kopal'ı düşünüyorum fakat fotoğraf görmem gerek dönüşü olmayan birsey sonuçta :110::110::110::110::110::110:

Arkadaşlar ben burun estetigi olmak istiyorum can kopal hakkinda bilgi verebilirmisiniz baya eski yorumlari gördum bu siralar bu yıl icinde olanlarla gorusmek istiyorum. Yardim edin nasil bi doktor nasil burun yapiyor??
Cok iyi bir doktor, ben bir bucuk ay ønce burun ameliyat oldum

Ben yaklasik bir bucuk ay burun amiliyat oldum, Can Kopal cok iyi bir doktor, cok memnunum:) kesinikle dr. Can beyi tavsiye ediyorum

Merhabalar can beyle görüştüm iki gün önce gerçekten çok ilgili bir doktor fakat hiç fotoğraflarına bakamadım yaptığı burun estetiklerinin eğer yaptıran arkadaşlarım varsa resim paylaşabilir misin çok sevinirim

Ameliyat olan arkadaşlar lütfen bize yardımcı olur musunuz :KK43: çok zor bir süreç son 2 haftadır hergün can kopal hakkında Yen'i bir bilgi fotoğraf vs gelmiş mi diye bakıyorum...:dua:

Ameliyat olan arkadaşlar lütfen bize yardımcı olur musunuz :KK43: çok zor bir süreç son 2 haftadır hergün can kopal hakkında Yen'i bir bilgi fotoğraf vs gelmiş mi diye bakıyorum...:dua:
Can bey de ameliyat oldunuz mu bizde ameliyat günü aldık hala kafamda deli sorular

X