Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi bir doktor, ben bir bucuk ay ønce burun ameliyat oldumArkadaşlar ben burun estetigi olmak istiyorum can kopal hakkinda bilgi verebilirmisiniz baya eski yorumlari gördum bu siralar bu yıl icinde olanlarla gorusmek istiyorum. Yardim edin nasil bi doktor nasil burun yapiyor??
Arkadaşlar ben burun estetigi olmak istiyorum can kopal hakkinda bilgi verebilirmisiniz baya eski yorumlari gördum bu siralar bu yıl icinde olanlarla gorusmek istiyorum. Yardim edin nasil bi doktor nasil burun yapiyor??[/QUOT
merhaba bende can beye ameliyat olmayı dusunuyorum fotografınızı paylasabılır mısınız benımleBen yaklasik bir bucuk ay burun amiliyat oldum, Can Kopal cok iyi bir doktor, cok memnunum:) kesinikle dr. Can beyi tavsiye ediyorum
Can bey de ameliyat oldunuz mu bizde ameliyat günü aldık hala kafamda deli sorularAmeliyat olan arkadaşlar lütfen bize yardımcı olur musunuz çok zor bir süreç son 2 haftadır hergün can kopal hakkında Yen'i bir bilgi fotoğraf vs gelmiş mi diye bakıyorum...