Can Kopal Burun Estetiği

grkszsylr47

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
7
0
1
28
Arkadaşlar merhaba bu gün erkek kardeşim için konu açıyorum :)))
Hemen konuya geliyim kardeşim yakın zaman da Can beye ameliyat olucak öğrenmek istediği konu ise şu 1. fotoğraftaki gibi burnu var ve 2. fotoğraftaki gibi yapılabilirmi onu öğrenmek istiyoruz

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 411
  • 7.webp
    7.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 270
Hemen konuya geliyim kardeşim yakın zaman da Can beye ameliyat olucak öğrenmek istediği konu ise şu 1. fotoğraftaki gibi burnu var ve 2. fotoğraftaki gibi yapılabilirmi onu öğrenmek istiyoruz
Doktora gösterdiniz mi? Bence en doğru cevabı o verir

Hemen konuya geliyim kardeşim yakın zaman da Can beye ameliyat olucak öğrenmek istediği konu ise şu 1. fotoğraftaki gibi burnu var ve 2. fotoğraftaki gibi yapılabilirmi onu öğrenmek istiyorum
Slm bende burun ameliyati oldum bundan 2yil once ama hic memnun degilim hem saglik problemim var hemde kemik egriligi var.Ve yeniden ameliyat olmam lazim cunki nefen almakta zorlaniyorum.iyi bir estetik cerrah ariyorum bana yardimci olirsaniz sevinirim.Siz kime oldununz ve fotoraflanizi gore bilirmiyim.Yardimci olursaniz sevinirim

Canım benim izmirde en iyi benim bildiğim ve güvendiğim 2 kişi var can kopal ve yiğit özer tiftikçioğlu

Peki kayseride beya anlarada bildiğiniz en iyi doktor varmı
Kayseri'deki doktorlar Hakkı'nda bilgim yok o konuda size yardımcı olamicam ama size tavsiyem iyi bir araştırma yapmanız, görüştüğünüz doktorların özellikle revizyon hastalarının fotoğraflarına bakın, cünkü ilk ameliyat değil işinizi şansa bırakmayın

Ragnar degilmi o resimdeki :) erkek burnu zaten genelde kavissiz olur birebir aynısı olmasa da asagi yukari benzer bir burun yapabilir sanirim doktorunuz, baska bir yuzde begendigimiz burunun aynisini istemek pek dogru degil bu arada onda durdugu gibi durmayabilir en dogru sekli doktorunuzla birlikle karar verebilirsiniz:) gecmis olsunn şimdiden

iyi ama senin kardesinin yuzu hafif etli resimdeki adamin yuzu ise sivri hatlara sahip ve zayif o burun ona gitmezki ayrica bende ameliyat oldum dogallik ve yuzune en cok yakisani doktor gosterir zaten ki olmasi gereken o ...

Fotoğraftaki erkek kardeşinizse şu konuları açanda erkek kardeşiniz demek ki.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/burun-estetigi-sonrasi.954474/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/burun-estetigi.955422/

İlk girişi siz yaptınız sonrasını erkek kardeşiniz mi getirdi yoksa baştan beri erkek kardeş mi üye siteye?
Kusura bakmayın, bu üyelik kural ihlali sebebiyle iptal edilecektir.

Merhaba Can Kopal'a 4 sene once burun estetigi ameliyati yaptirdim. Merak edenler, soru sormak isteyenler vs olursa ozel mesaj ile ulasabilir, oradan fotograf atabilirim. Kendisi benim en buyuk sansim ve biricik doktorumdur ❤️

Back
X