!can kopal izmir!

gokce13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
65
0
36
Manisa
ARKADAŞLAR ARANIZDA CAN KOPALA AMELİYAT OLAN VAR MI? VARSA GÖRÜSLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSTERİM. KARARSIZLIK ÇOK KÖTÜ... :mafoldumbenmafoldumben

mikado 35 de can kopala ameliyat olmuş. başarılı bir askeri doktormuş kendisi. yaptığı burunlar da oldukça başarılı bence.

mikadoyla görüşeyim bi. bilgilendirdiğin için çok tesekkür ederm cnm :)

Selam canım..
21 Mayısda Can Kopal' a ameliyat oldum..Burnum berbat vaziyetteydi...Daha önce bir çok kez belirttiğim gibi ben çok memnunum...Şu anda yeni bir albüm ekliyorum...Hatta eski hallerini ekledim bile ...Yeni halinide eklerim....Umarım senin için yol gösterici olur..
Herşey gönlünce olsun :)

resimlerini su an sabırsızlıkla bekliyorm :) daha 18 yasındayım ben annemle bakıyoruz gerçekten çok büyük bi değisim geçirmissiniz szn adınıza çok sevindim. benimki sizden daha kötü ve yaklasık 13 yıldır bu böyle:( umarım bende sizin gibi memnun kalarım çok tesekkür ederimm ilgilendiğiniz için :)

resimlerini su an sabırsızlıkla bekliyorm :) daha 18 yasındayım ben annemle bakıyoruz gerçekten çok büyük bi değisim geçirmissiniz szn adınıza çok sevindim. benimki sizden daha kötü ve yaklasık 13 yıldır bu böyle:( umarım bende sizin gibi memnun kalarım çok tesekkür ederimm ilgilendiğiniz için :)

Çok küçükmüşsün daha :) Ben 40 yaşındayım :) Ama 15 yaşında oğlumda burnundan şikayetçi..Ve yaşı uygun olduğu anda alıp Can Beye götüreceğim...Çünkü psikolojisine çok olumlu katkıları olacağına eminim...Bu arada benim burnumdan kötü olduğunu düşünmüyorum...Bende hem kırıklar hem nefes alma sorunu had safhadaydı..
Sanki yaş geçtikçe de deformasyon artmıştı...
İnşallah en kısa sürede sende istediğin gibi bir buruna sahip olursun..:) Annenede selamlar bu arada :))

Burun ameliyatı yada Can Beyle ilgili sormak istediğin ne olursa sorabilirsin...Özelden yada genelden er yada geç mutlaka yanıtlarım..Sana tavsiyem kime ameliyat olursan ol mutlaka çok iyi araştır ve içine sinen bir dr. seçmeye özen göster...

malesef özelden msj atamıyorum ama burdan sorarım çok tesekkür ederim yardımlarınız için umarım doğru bi tercih yaparm :)

arkadaşlar, can kopal operasyonlarını hangi hastahanede yapıyor ve ne kadar ücret talep ediyor. Gerçi görüşmeye gittim çok sempatikti ama sana yapmam dedi..yine de takıntı olacaksa bana gel dedi. sanırım takıntım oldu:(

arkadaşlar, can kopal operasyonlarını hangi hastahanede yapıyor ve ne kadar ücret talep ediyor. Gerçi görüşmeye gittim çok sempatikti ama sana yapmam dedi..yine de takıntı olacaksa bana gel dedi. sanırım takıntım oldu:(

Ben daha görüşmeye gidemedim ama bugün yarın gidiyorum, bana vereceği cevabı merak ediyorum.. size de dediği gibi olabilir yani gerek görmez belki ameliyatı çünkü bende burundan dolayı sağlık problemi yok.. hiç olmazsa öğrenmiş olacam olur ya da olmaz dese de sonuçta branşında uzman biri... bakalım :61:

Ben daha görüşmeye gidemedim ama bugün yarın gidiyorum, bana vereceği cevabı merak ediyorum.. size de dediği gibi olabilir yani gerek görmez belki ameliyatı çünkü bende burundan dolayı sağlık problemi yok.. hiç olmazsa öğrenmiş olacam olur ya da olmaz dese de sonuçta branşında uzman biri... bakalım :61:

gittiniz mi?meraklardayım...

Back
X