can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor

bende cemil beyle görüşmek istiyorum bu hafta hemen karar vermek istemiyorum artık bu hafta içi görüşürsem sana da haber veririm :) hastalarının yeni burunlarını gördün mü cemil beyin neden ona yoğunlaştın anlatır mısın biraz? evet ben sadece burun olucam

Izmirde estetisyenlerle çok yakından çalışan yakınımız tarafından önerildi ve internette çok araştırdım özellikle göğüs ve burun konusunda çok başarılı olduğunu çok fazla duydum.,
Ayrıca benim kardeşimde kendisiyle birebir görüşmüş kendisi için ve bende internet üzerinden ulaştım ve maillerine çok samimi cevablar yazdı..
Çünki normalde doktorlar genellikle maillerle pek ilgilenmiyor ama bilmiyorum fiyatıda uygun geldi ama bende izmire gidince yüzyüze görüşeceğim tekrar bakalım

Anladım umarım istediğiniz gibi olur herşey ben göğüs konusunda bir şey söyleyemiyeceğim fiyatı ne kadar cemil beyin

Burun ameliyatı için 4000-5000 tl arası diyor tabii yüzyüze görüşmek herzaman daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum

Arkadaşlar resimleri göremiyorum. kusura bakmayın ben de 25 msjı doldurmak için msj atıyorummmm

Arkadaşlar resimleri göremiyorum. İzmirde ben de araştırma yapıyorum. kusura bakmayın ben de 25 msjı doldurmak için msj atıyorummm :) İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…