can kopal mı cemil tugay mı sizce izmirde önerebilceğiniz doktor

slm,
Ben, geçen sene Cemil Tugay'a ameliyat oldum. Çok memnunum .İşinin kesinlikle ehli. Ben öğretmenim okulda bir akadaşıma bu konudan dertlenirken bana ameliyat olmuş bir arkadaşının telefonunu verdi. Ben o kişi ile irtibata geçtim ,bana Cemil Tugay'a ameliyat olduğunu söyledi. Ben böylece Cemil Tugay'a ameliyat olmaya karar verdim. Şimdi arkadaşıma duacıyım. Şimdiye kadar neden olmadım diye düşünüyorum.

Merhabalar cemıl bey ne kadara yaptı amelıyatınızı ? Zamanla daha belırgınlesıyormus burnunuzun seklı hala memnunmusunuz?

fotograflari gormek icin 25 mesaj yazmam gerekiyor sanirim .Bende haftaya cemil tugay ve bora karaali ile gorusmeye gidecegim bakalim beni neler bekliyor 😊

😊

Son düzenleme:
Sira bende kizlar kusura bakmayin 25 mesajimi doldurmam gerek resimleri gorebilmek icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cemil tugay veya can kopal a ameliyat olan arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiz? ben de ikisinden birine düşünüyorum ancak ameliyat sonrasında uzun vadede oluşabilecedk sıkıntılardan çekiniyorum. hem nefes alıp verme konusunda (çünkü benim nefes prolemim yok) hem de düşme çökme olur da 2.ci bi ameliyat gerektirir diye acayip tırsıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

can kopalın hastalarının albümleri var canım kk'da ona göre karar verebilirsin . bende ikisi arasında çok geldim gittim ama şu ara cemil tugay'a yoğunlaştım sanırım ona amleiyat olucam kısmet bakalım.

merhaba bende kombine olacağım onların ikisi birde cenk tokat diyorum yanlız hepsine ön görüşmeye gittiğim zaman karar vereceğim:16::16::16:

Tek kelimeyle Cemil tugay yeni ameliyat oldum süper tek kelime yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben de Cemil tugay ameliyat olmak istiyorummmm.. Fotolarınızı görmek için sanırım 25 mesaj atmam gerekiyor ama :/ çok pardon şimdiden

Selam arkadaşlar,
bende burda daha yeniyim,
bende uzun zamandır göğüs dikleştirme ve protez ameliyatı olmak istiyordum ..
malum iki bebişten sonra göğüslerim tanınmaz nir hal aldı..kombine ameliyat düşünüyorum burnumda hafif bir kemer var hazır ameliyat olmuşların onuda yaptırmak istiyorum ama bilmiyorumki nasıl olucak
cemil tugayı düşünüyorum ama daha bir fiyat alamadım yurtdışında olduğum için maille ulaştım kendisine ama son mailime bir haftadır cvb alamadım..
çok merak ediyorum acaba yakın tarihte Cemil beye ameliyat olan varmı??

bende estetik olmayı düşünüyorum ve bir ay içinde olacağım sanırım :) bende çok kararsız kaldım doktor konusunda ama can kopalda karar kıldım. can kopalı bir araştır derim hastaları memnun kendisinden

Slm
can kopeli hic duymadim, cemil Neye kisa sürekli önce kardesim gittigi Icin duydum ve burdada cok kisiden duydugum kadariyla memnun kalan cok Ama can kopelide Bir arastiricam

bu sitede zaten can beyin sayfa başlıkları var ordan takir edebilirsin. ben ufuk bilkayda karar kılmıltım fakat doğallığı çok abarttığı söyleniyor üç dört hastası bu durumdan şikayetçi o yüzden son anda randevusunu iptal ettirdim ve can beyle görüşmeye gittim. ama hala araştırıyorum doktor kararı çok önemli iyi araştır derim umarım ikimi de memnun kalırız :)

Bende daha önce Ulvi günel ile götüsmüstüm kesin o olucak diyordum Ama fiyatlar arasinda cok Fark var
maalesef bütçem için çok aşırı gelmişti o yüzden vazgeçtim..
Şuanda Cemil Beyi araştırıyordum ama kn bir fiyat alamadım burun ameliyatı fiyatını biliyorum ama göğüs ameliyatı hakkında bir bilgim yok..

ulvi günali ben hiç duymadım genellikle doktorundan memnun olan hastalar emre ilhan muhammet dilber bora karaali can kopal cemil tugay ufuk bilkay. bende bu isimleri araştırtırıyorum. fakat emre ilahnla muhammet dilber baya yüksek rakamlar söylüyorlar

izmirde bayağı tanınmış bir doktor ama şuan Cemil tugaya yoğunlaştım bilmiyorum iki ameliyat birden gözümde çok büyüyor doğrusu.. Bende bir iki hafta sonra izmire uçacağım ozaman düşünüyorum aslında..Sen sadece burun ameliyatımı olucaksın Busraa

Back
X