Can sıkan arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.

Ne carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Dakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim

Kendini anlatınca da kızıyosunuz size kendinizi anlattırınca da kızıyosunuz. Ne istiyosunuz siz tam olarak? İnsanlar sizinle ne konuşsun? AB’deki son seçimleri falan sorsun bari. Muhtemelen muhabbet olsun diye soruyordur. Sormasaydı da benle ilgilenmiyor, hiç arayıp sormuyor diye şikayet ederdiniz.

Ünide sizin gibi bir arkadaşım vardı. Kızla konuşacak hiçbir konu bulamıyoduk. Ben de muhabbet açılsın diye yalandan sınavdan kaç aldın falan diyodum ki aldığı not zerre umrumda değildi. Meğer sinir oluyomuş notunun sorulmasına en sonunda upuzun bir mesajla rahatsızlığını dile getirmişti. Muhabbeti kestim tabiyki. Siz de bu kadar rahatsız oluyorsanız muhabbeti kesin.

Dakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim

Konu sahibi beni konudan "hakaret" gerekçesi ile engellemiş. verecek cevabı olmayınca gülüyorum demiş üstüne haksız olduğunu bildiği için engellemiş. Sorun değil. Sonuçta "yakın arkadaşım" diyip kötülediği kişiye nasıl mesafe koyacağını bilmeyen birisi kendisi. İnşallah arkadaşı gerçek yüzünü görür ve kendisi mesafe koyar.
K Kartalicee1997
Sen bana ettiğin hakaretten dolayı güzel bir davayı haketmedin mi şimdi? Bekle sen bekle.
Sanal ortam diye önüne gelene hakaret edemezsin.

Son düzenleme:
Yeni evli birine ev görmesine giderken davet edilmez ki kendi düşünüp gelmesi lazımdı ki oda beni davet etmedi ben kendim düsünüp gittim kac senelik arkadaşımdır diye

Sizin yanınızdaki herkes kanatsz melek herhalde komiksiniz gerçekten gülüyorum saçma ve komik yorummunuza

Sende it gibi ne havlıyorsun sana yorum yap diye kemik mi attım yoksa kafana zorla silah mı tuttum yüzyüze söyleyecek cesaretiniz olmayan şeyleri burada yazmanız çok komik hadsiz yol al çirkef yaratık seniii

Yeni evli birine ev görmesine giderken davet edilmez ki kendi düşünüp gelmesi lazımdı ki oda beni davet etmedi ben kendim düsünüp gittim kac senelik arkadaşımdır diye
Ay yok artık bir de davet etmeyip mi gelmiyor diye dertlendiniz haha. Ben de davet ediyosunuz ama bahane buluyor sanmıştım. Ne yeni evliyken ne eski evliyken kimseyi evime davetsiz istemem. kimseye de davetsiz gitmem. Görgü kuralı diyoruz buna. Baştan sona haksızsınız.

Görgü kuralını senden mi öğreneceğim pardon hayırlı olsuna davet edilip gidildigi nerede görülmüş

O kadar agresif yanıtlar veriyorsunuz ki arkadaşınıza bir kez daha hak verdim. Dünyanın en haklı kişisi olabilir gelmemekle

Kemdin kem gözlüğün herhalde öyle birsey geçmedi konumda kişi kendinden bilirmiş isi

Narsistin n ‘ sine dair en ufak bir fikriniz yok üzgünüm.

Psikolojiye meraklı olmanız ve okumanız çok güzel ama görünen o ki okuduklarınızı da yanlış yorumlamışsınız zira narsistik kişilik bozukluğuna dair en ufak bir emare yok bahsi geçen hanımefendide.

Ben bile bir psikiyatri hekimi olarak buradan şu kadarcık anlatılanla ve bahsi geçen kişiyi görüp muayene etmeden değil tanı koymak , “ nkb olabilir “ gibi bir fikirde/kanıda bulunamıyorsam , kusura bakmayın ama siz hiç bulunamazsınız.

Normalde mesleğimi belirtmeyi inanın hiç sevmem, bilen bilir beni bu forumda; ama bazen mecbur kalıyorum, zira böyle kendinden çok emin şekilde alakası olmayan kavramlardan bahsedilince insan dayanamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…