- 15 Aralık 2009
- 8.569
- 19.590
- 773
- Konu Sahibi Kartalicee1997
-
Ne carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.Dakika başı sorması bulanmıyor dememe rağmen takip etmesi ultrason fotoğrafına kadar istemesi sinir bozucu evet kendi gebeligiyle kıyaslıyor zannedersem.dogru düzgün belirtin yorumunuzu yoksa hiç yazmayın.dogumda da gelecegini sanmıyorum kendisi bencil biri umurumda değil açıkçası yanımdakiler yetiyor bana sadece nasıl mesafe koyarım diye soru soruyorum burada.
Ne carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Kadın haklıNe carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Dakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppimNe carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Dakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim
Dakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim
Yeni evli birine ev görmesine giderken davet edilmez ki kendi düşünüp gelmesi lazımdı ki oda beni davet etmedi ben kendim düsünüp gittim kac senelik arkadaşımdır diyeArkadaş her şeye de narsist denmez ya bi alışmışlar narsist narsist, arkadaşımın hamileliğiyle ilgileniyorum diye narsist oluyorsam yuh kimse kimseyle bir şey konusmasın büyük ihtimalle kendince ilgileniyor işte laf etme diye, yine de laf etcek bir şey bulmuşsun, ayrıca sen davet et madem cok gelmesini istiyorsan bazı insanlar rahatsızlık vereceğini düşündüğü için davetsiz gitmez bir yere, davet ettiğin halde gelmezse o zaman evet haklısın derim
Ne carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Sizin yanınızdaki herkes kanatsz melek herhalde komiksiniz gerçekten gülüyorum saçma ve komik yorummunuzaDakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim
Sende it gibi ne havlıyorsun sana yorum yap diye kemik mi attım yoksa kafana zorla silah mı tuttum yüzyüze söyleyecek cesaretiniz olmayan şeyleri burada yazmanız çok komik hadsiz yol al çirkef yaratık seniiiNe carlıyorsun be. Hem yardım edin diye konu açıyorsun hem bi dövmediğin kalıyor. Kocaman çocuklu kadına nasıl mesafe koyacağını biz mi öğreteceğiz? Ona da buradaki gibi konuş o koyar zaten mesafeyi.
Ay yok artık bir de davet etmeyip mi gelmiyor diye dertlendiniz haha. Ben de davet ediyosunuz ama bahane buluyor sanmıştım. Ne yeni evliyken ne eski evliyken kimseyi evime davetsiz istemem. kimseye de davetsiz gitmem. Görgü kuralı diyoruz buna. Baştan sona haksızsınız.Yeni evli birine ev görmesine giderken davet edilmez ki kendi düşünüp gelmesi lazımdı ki oda beni davet etmedi ben kendim düsünüp gittim kac senelik arkadaşımdır diye
Görgü kuralını senden mi öğreneceğim pardon hayırlı olsuna davet edilip gidildigi nerede görülmüşAy yok artık bir de davet etmeyip mi gelmiyor diye dertlendiniz haha. Ben de davet ediyosunuz ama bahane buluyor sanmıştım. Ne yeni evliyken ne eski evliyken kimseyi evime davetsiz istemem. kimseye de davetsiz gitmem. Görgü kuralı diyoruz buna. Baştan sona haksızsınız.
O kadar agresif yanıtlar veriyorsunuz ki arkadaşınıza bir kez daha hak verdim. Dünyanın en haklı kişisi olabilir gelmemekleGörgü kuralını senden mi öğreneceğim pardon hayırlı olsuna davet edilip gidildigi nerede görülmüş
Onu değerli görüşünüzle narsist olarak belirtmiştim zatenYanında olması gereken hiçbir zamanda yanında olmayan yakın arkadaş olması da küçük bi detay tabi
Onu değerli görüşünüzle narsist olarak belirtmiştim zaten
O kadar agresif yanıtlar veriyorsunuz ki arkadaşınıza bir kez daha hak verdim. Dünyanın en haklı kişisi olabilir gelmemekle
Kemdin kem gözlüğün herhalde öyle birsey geçmedi konumda kişi kendinden bilirmiş isiDakika başı nasılsın diyen, ultrason fotoğrafını isteyen kem gözlü, bencil, narsist arkadaşlardan sen bizi koru yareppim
Size yardımcı olmak tecrübelerini aktarmak için değil kendisiyle kıyaslamak için soruyor. Böyle insanlarla ben de karşılaştım. Narsist olabilir uzaklaşma kararınız çok doğru. Arayıp sormayın yazdığında aradığında geç dönün sıcak konuşmayın bir anda kestirip atarsanız ters teper başınıza üşüşür bana nasıl cevap vermez gibi egosu zedelenirse çirkefleşir başınız ağrır
Narsistin n ‘ sine dair en ufak bir fikriniz yok üzgünüm.önce hanımefendinin tüm mesajını okuyarak sonrada narsistin anlamını araştırarak anlayabilirsinizya da benim gibi psikolojiye meraklıysanız konu üzerine yazılmış kitapları okuyarak da “olabilir” diyebilirsiniz. soru sorduğu için değil diğer anlattıklarına istinaden yazdım, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?