Can sıkan kuaför

. Okadarına iş veren izin vermez öyle olsa komple bi ağdada bir pakete yakın spatula harcanır :KK66:
Valla kaplari ona gore yapsinlar ya da tek kullanimlik olsun. Bu is bence daha profesyonel yspilmali. Yazik degil mi bu hastalik kapan kadinlara? Para getirsinde nasil getirirse getirsin. Tam Turk kafasi

Temizlik konusunda aşırı hassasım. İnanın otobüs demirlerini bile selpakla tutuyorum. Spatuladan tiksiniyordum ağdanın da aynı kapta olduğunun farkındayım ama el mahkum gidiyordum. Şu an şikayet etmeyi düşünüyorum orayı. Lazer için bütçe ayırana dek evde kendim yapıcam. Ağda makinesi, markası önerisi olan varsa söyleyebilir mi?

Agda kültürüm pek yok ama genital için bir defa spatulayı daldırıp tamamını sürecek kadar malzeme alıp bir daha aynı spatulayı batırmıyordur mu diyorsunuz :)
Spatula dedigin nedirki yaa:)) bide sen bu isi yspiyosan urunleri aldigin anlasmali yerler vardir zaten. Oyle olmasi gerekiyo bence. (

Temizlik konusunda aşırı hassasım. İnanın otobüs demirlerini bile selpakla tutuyorum. Spatuladan tiksiniyordum ağdanın da aynı kapta olduğunun farkındayım ama el mahkum gidiyordum. Şu an şikayet etmeyi düşünüyorum orayı. Lazer için bütçe ayırana dek evde kendim yapıcam. Ağda makinesi, markası önerisi olan varsa söyleyebilir mi?
Ben eski tarz cam sakizi kullaniyodum hep. Guzelse agda 15 dk da bitiriyodum ben. Ha bacak jilet kol alti makinayla aliyodum ben

Spatula dedigin nedirki yaa:)) bide sen bu isi yspiyosan urunleri aldigin anlasmali yerler vardir zaten. Oyle olmasi gerekiyo bence. (
Belki yapan vardır bilemedim ama varsada cok nadir oldugunu düşünüyorum
Sana bana göre nedir fiyat ama onlar kagıttan bile tasarruf etmeye calısıyolar
Baksana aynı spatulayla kim bilir kaç kişiyi hallediyo bide düşün ki komple agdaya giden her kişiye onlarca spatula kullansın :)

Sesu ve vivet in heryerde satılıyor kartusu vs de kolay bulunuyor
Büyük sehirlerde agdacıların makinelerine benzer makinelerde satılıyor ancak ücreti daha fazla ve kartusu yada kovası daha nadir bulunur

Belki yapan vardır bilemedim ama varsada cok nadir oldugunu düşünüyorum
Sana bana göre nedir fiyat ama onlar kagıttan bile tasarruf etmeye calısıyolar
Baksana aynı spatulayla kim bilir kaç kişiyi hallediyo bide düşün ki komple agdaya giden her kişiye onlarca spatula kullansın :)
Haklisin iste bu yuzden Turklerde is ahlakini sevmiyorum genelde. Biri anlatmis ya birinin x bolgesini aliyo digerinin biyiklari ayni spatula.. nasil ya? Gercekten hastaligi gectim igrenc

Başaramam onu sanırım
Digerlerinden cok daha kolay. O ipek agda tarzlarini sevmiyorum ben. Cam sakizini benmari usulu eritip bi posete dokuyodum ben.. sertlesincede parmaklarimla sundure sundure curutuyodum. Sonra yapistir 1-2-3 cek:) dile kolay 20 yil yaptim

Haklisin iste bu yuzden Turklerde is ahlakini sevmiyorum genelde. Biri anlatmis ya birinin x bolgesini aliyo digerinin biyiklari ayni spatula.. nasil ya? Gercekten hastaligi gectim igrenc
Bi kere bıyıga kullanılan zaten ayrı agda olmalı yüz yani bu sivilce olur pislik olur nasıl cesaret yahu
Ben lise zamanı kolum icin gidiyodum sürmeli değildi mesela kartusluydu ve yeni kartus acıyordu her seferinde
Aynı kartusu kullansa belki o zaman aklımdan gecmezdi bile ay millete degdirdi banada değdiriyor diye ama yaslandıkca kafa daha farklı calısmaya baslıyo demekki :)

Bi kere bıyıga kullanılan zaten ayrı agda olmalı yüz yani bu sivilce olur pislik olur nasıl cesaret yahu
Ben lise zamanı kolum icin gidiyodum sürmeli değildi mesela kartusluydu ve yeni kartus acıyordu her seferinde
Aynı kartusu kullansa belki o zaman aklımdan gecmezdi bile ay millete degdirdi banada değdiriyor diye ama yaslandıkca kafa daha farklı calısmaya baslıyo demekki :)

Hem yas gecince birde burda bak neler okuyoruz yani. Ben 1 kez gittim sir agdaya ozel bolgeye.. ilk ve sondu. Sac gibi degilki kesti bitti olsun. Bazi seylerde gercekten hijyen cok onemli sagligimiz icin pimpiriklilik yapmak icin soylemiyorum.

Evde bile ben cocuklara kendi havlumu kullandirtmam dusun onem veriyorum.. sonra disariya gidip mikrop yuvasinda agda yaptir.. hic mantikli degil

Spatulayı değiştirse de daldırdıgı agda aynı yalnız farkındasındır umarım
Bunu hic düşünmemistim evet haklısnız. Ben kendim yapıyorum bazen eldivenle bazen agdayla cok mukemmel olmuyor, sifir tüy olmuyor ama kendime yetiyorum

Duştan duşa jilet yapmanızı öneririm. Çok büyük rahatlık.

Benim gittiğim sırf ağda salonu var çok memnunum herkese ayrı kaptan ağda yapıyor bu alüminyum kaseler varya onlara ağdadan döküp yeni spatulayla yapıyor
Keşke her yer bu şekilde dikkat etse

Bunu hic düşünmemistim evet haklısnız. Ben kendim yapıyorum bazen eldivenle bazen agdayla cok mukemmel olmuyor, sifir tüy olmuyor ama kendime yetiyorum
Zaten birazda olsa tüy kalmalı diyorlar o bölgede bakterilerden koruyormus tüyler

O cubuk hiç kullanılmamış olucakta daha onceki kullandıgı cubuk kim bilir kaç kere o agdaya girdi cıktı. En iyisi evde kendiniz alın

Farklı spatula kullansa bile sonuçta aynı ağdaya değiyor bu bile benim için mide bulandırıcı hayatımda hiç gitmedim kaş için bile ve gitmeyi de düşünmem. Saçımı kestirip fonleyip eve gelince yıkıyorum hemen o taraklardan bile tiksiniyorum.

Ya sana yeni spatula bile açsa; bir kere vajinana sürdüğü spatulayı tekrar o ağda kutusunun içine sokup ağda alıp başka tarafına da sürüyo. E bunu başkalarına da yapıyor. Yani sadece spatula değişmesi yetmiyoki. Kullandıkları spatulaları tekrar tekrar ağda kutusna sokuyolar... Yapmayanları tenzih ediyorum.

Back
X