• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

can sıkıntısı

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
kızlar bilen bilir bir cocuktaan hoşanıyordum.. son durum olarak faceten ekledık gun ıcınde daha sık konusur olduk ama bole ozel hayatımıza yonelık bırsey olmadı yanı ne teller aldık verdık ne hafta sonu goruelum gıbı birşey oldu.:(( suanda da can sıkıntısından actım face tek tek resımlerıne vıdeolarına bakıyorumm ve yanında bır kız var yanyana durmuslar falan kızın bır bakısı var ona gormenız lazım ama resımler hp toplu ne ole el ele tutusmalı ne samımı ama kız ona hep bole farklı bakmıs :( ole aramızda ole sevgı falan yok ama ıcım acıdı genede :( off kızlar baskasınn basına gelse bır suru yol gosterırım ama kendıme gelınce bole oluyor yardım edın nolur:(((

eğer o da sizden hoşlansaydı illa ki face görüşmelerini fırsat bilir ve hemen telefon numaranızı isterdi...
demekki hoşlantınız karşılıklı değil...yanındaki kızın da sevgilisi olması ihtimali yüksek...
bence yol yakınken pek hayal kurmayın üzülürsünüz..

eğer o da sizden hoşlansaydı illa ki face görüşmelerini fırsat bilir ve hemen telefon numaranızı isterdi...
demekki hoşlantınız karşılıklı değil...yanındaki kızın da sevgilisi olması ihtimali yüksek...
bence yol yakınken pek hayal kurmayın üzülürsünüz..

Arkadaşıma katılıyorum.
Bence bu işi fazla uzatmanın anlamı yok.
İleride daha çok üzülmektense şimdi duygularını köreltmeye çalış.

Artı; sevgilisi olmasa bile adamın kendine ait hayatı ve planları var.
Maalesef ki bunların arasında sen yoksun.
Sen de çık arkadaşlarınla dışarı,kafanı boşalt bence.

Artı; sevgilisi olmasa bile adamın kendine ait hayatı ve planları var.
Maalesef ki bunların arasında sen yoksun.
Sen de çık arkadaşlarınla dışarı,kafanı boşalt bence.

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya pes . ben burda bazı konular görüyorum çok şaşırıyorum . hemen kestir at hemen ayrıl boşan hemen bitir . hani bitirmek öle kolay değil belliki arkadaşın duyguları yoğun .
neyse arkadaşım bence sen üstüne gitme . bırak kalsın facede . yeni fotolar ekle . gez dolaş bildirimler yap ... süslen püslen fotolar çek .belli olmaz yani çok umutlanma ama yinede kestirip atma .

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ya pes . ben burda bazı konular görüyorum çok şaşırıyorum . hemen kestir at hemen ayrıl boşan hemen bitir . hani bitirmek öle kolay değil belliki arkadaşın duyguları yoğun .
neyse arkadaşım bence sen üstüne gitme . bırak kalsın facede . yeni fotolar ekle . gez dolaş bildirimler yap ... süslen püslen fotolar çek .belli olmaz yani çok umutlanma ama yinede kestirip atma .

Ben burada birine cevap verirken kendi yerime koyarak düşünürüm.:ssz:
Açıkçası benim hoşlandığım adam bana bir adım atımıyorsa,üstüne de kendi arkadaşlarınla gezip tozup fotolar ekliyorsa demek ki adamın aklına bile gelmiyorum ki derim.
Elbette üzülürüm ama umutlanmayı kesip kendi hayatıma bakarım.:emir_bebek:
Size göre kolay olabilir ama ben ileride üzülmemek için bu yolu tercih ederim.
Herkesin hayat görüşü farklı.
Ortada kalan ilişkilerden hiç hoşlanmam ben.
Tarz meselesi.:ssz:

olayı nasıl anlıyorsunuz hayret bişey...
konu sahibi kendi söylüyor ne zamandır görüşüyoruz ama tık yok diye...
duyguların tek taraflı yaşanması sadece o kişiyi üzer...diğeri gününü gün ederken, öteki faceten fotolara bakar durur içi acır...biz ona üzülmemesi için yol yakınken vazgeç diyoruz...sizde sanki yuvanı yık demişiz gibi yorum yazıyorsunuz...
konu sahibi fikir almak için konu açmış bizde fikrimizi belirttik...
sizin fikirlerimize ve yorumlarımıza müdahele etme hakkınız yok...
sizde fikrinizi belirtin geçin, neden yorumumuz eleştiriyorsunuz...tövbe tövbe..

İşin komiği; ben aynen dediğimi de yaptım.
Hatta telefonlarına çıkmadım,mecburi görüşmelerde kısa cevaplarla geçiştirdim.
Bir de faceden sildim.
Çok da iyi yapmışım ellerime sağlık derim hep aklıma geldiğinde.

Bir de faceden sildim.

olması gereken de budur zaten....
birine zorla hoşlandıramazsın ki kendini....
hayır yani niye konu sahibi dururken başkası savunmaya geçiyor...
ne yapalım yani, aman bırakma peşini dakika dakika takip et faceten elbet birgün bıkıp senin olacaktır mı diyelim..
benim fikrim bu...ben olsam konu sahibine tavsiyem boş hayal kurma ve üzülme canım...olacağı varsa zaten olurdu...sonuçta hiç adım atılmamış olsa bi dene bakalım derdim, ama sen zaten adım atmışsın faceten epey görüşmüşsün..ama karşı taraf demekki hoşlanmıyor yada sevgilisi var..yol yakınken bırak ki üzülme diyorum..karar senin tabi...

Son düzenleme:

ahh ne kadar haklısın canım gonul dınlemıyor kı senı sen sadece dınletmeye calısıyorsun:( evet cıkıp gezmek istiyorum ama ne bilim hafta içi cok yoruldum dıye esortmanlarımla butun gun evde gezdım sonra derken bilgisayarımı elıme aldım ve bole oldu. yorumun cok ıyı geldı bana diğer arkadaslarda sağolsun ama kendımı daha kotu hıssettım sankı zorla benı sev dıye adamı zorluyormusum gıbı yazmıslar:((

Herşeye haddinden fazla anlam yüklüyorsun sanki...
Bu çocukla arkadaşlığına (yazışmana) da...Kızın bakışına da...
Oysa hayat akıp gidiyor.Herkesin bir çevresi ve sosyal hayatı var.Senin de olmalı.
Sen orada yazdığı 2 kelimeden anlamlar çıkarmaya çabalarken,O arkadaşlarıyla daha fazlasını paylaşıyor.
Bence de çok fazla takılma,çok fazla anlam yükleme derim.

olması gereken de budur zaten....
birine zorla hoşlandıramazsın ki kendini....
hayır yani niye konu sahibi dururken başkası savunmaya geçiyor...
ne yapalım yani, aman bırakma peşini dakika dakika takip et faceten elbet birgün bıkıp senin olacaktır mı diyelim..
benim fikrim bu...ben olsam konu sahibine tavsiyem boş hayal kurma ve üzülme canım...olacağı varsa zaten olurdu...sonuçta hiç adım atılmamış olsa bi dene bakalım derdim, ama sen zaten adım atmışsın faceten epey görüşmüşsün..ama karşı taraf demekki hoşlanmıyor yada sevgilisi var..yol yakınken bırak ki üzülme diyorum..karar senin tabi...

Aynen!!
Bir de benim gözümde erkek daha çok sevecek,daha çok arzulayacak arkadaş!
Sürünsün,peşinden koşsun demiyorum da erkek olacak seven taraf.
O zaman ilişki daha mı tatlı oluyor ne?
Konu sahibi arkadaşım,elbet senin daha iyi kısmetlerin bir yerlerde seni bekliyordur,sağlık olsun...

olayı nasıl anlıyorsunuz hayret bişey...
konu sahibi kendi söylüyor ne zamandır görüşüyoruz ama tık yok diye...
duyguların tek taraflı yaşanması sadece o kişiyi üzer...diğeri gününü gün ederken, öteki faceten fotolara bakar durur içi acır...biz ona üzülmemesi için yol yakınken vazgeç diyoruz...sizde sanki yuvanı yık demişiz gibi yorum yazıyorsunuz...
konu sahibi fikir almak için konu açmış bizde fikrimizi belirttik...
sizin fikirlerimize ve yorumlarımıza müdahele etme hakkınız yok...
sizde fikrinizi belirtin geçin, neden yorumumuz eleştiriyorsunuz...tövbe tövbe..

solekı arkadasım bız 1 gunluk egıtımde tanıstık ve ondan sonra hem sanalda kaldı belkıde dedıgın gıbı hoslanmıyordur yada tanısmamız yakın dıye ertelıyordur off akfam karısık:(

Ben burada birine cevap verirken kendi yerime koyarak düşünürüm.:ssz:
Açıkçası benim hoşlandığım adam bana bir adım atımıyorsa,üstüne de kendi arkadaşlarınla gezip tozup fotolar ekliyorsa demek ki adamın aklına bile gelmiyorum ki derim.
Elbette üzülürüm ama umutlanmayı kesip kendi hayatıma bakarım.:emir_bebek:
Size göre kolay olabilir ama ben ileride üzülmemek için bu yolu tercih ederim.
Herkesin hayat görüşü farklı.
Ortada kalan ilişkilerden hiç hoşlanmam ben.
Tarz meselesi.:ssz:

ortada kalan ilişkilerden kimse hoşlanmaz . tarzınızı ben bilemem . ama sanki çocuğu gördünüz de konuşuyorsunuz . yani pat hemen seni istemiyor . belki istemiyor ama ne bileyim daha ılımlı yazabilirsiniz . neyse beni ilgilendirmez zaten . sadece dikkatimi çekti . burdaki çoğu yorumcu pat yapıştırıveriyor. insan soru sorduğuna pişman oluyor . hani görüp anlasanız neyse . ama oda yok . iki satırdan hemen seni istemiyor . hayat görüşümüz farklı kesinlikle . orasını zatan tartışmam bile . kimiside kendi hayatındaki darbelerin acısını burdan çıkarıyor sanki sizin için söylemiyorum genel söylüyorum üstünüze alınmayın .

Bir de faceden sildim.

adam yenı resım eklemedı ben eskı resımlerden bahsedıyorum arkadaslarr

solekı arkadasım bız 1 gunluk egıtımde tanıstık ve ondan sonra hem sanalda kaldı belkıde dedıgın gıbı hoslanmıyordur yada tanısmamız yakın dıye ertelıyordur off akfam karısık:(

Şöyle düşünsen; tanışmanız yakınken daha çok üzerine düşmesi gerekmez mi?
Mesela o da bilmiyor,tanımıyor seni di mi?
Erkek arkadaşın var mı,nasıl bir ailen var,neyi seversin,neyi sevmezsin vs...
Bunları tam öğrenme zamanı değil mi?

Aynen!!
Bir de benim gözümde erkek daha çok sevecek,daha çok arzulayacak arkadaş!
Sürünsün,peşinden koşsun demiyorum da erkek olacak seven taraf.
O zaman ilişki daha mı tatlı oluyor ne?
Konu sahibi arkadaşım,elbet senin daha iyi kısmetlerin bir yerlerde seni bekliyordur,sağlık olsun...

tamam sizi erkekler daha çok sevsin o zaman . bu kızın istediği bu değil demek . o istediği erkeği elde etmek istiyor . onu isteyenle yetinmek değil demek ki

Herşeye haddinden fazla anlam yüklüyorsun sanki...
Bu çocukla arkadaşlığına (yazışmana) da...Kızın bakışına da...
Oysa hayat akıp gidiyor.Herkesin bir çevresi ve sosyal hayatı var.Senin de olmalı.
Sen orada yazdığı 2 kelimeden anlamlar çıkarmaya çabalarken,O arkadaşlarıyla daha fazlasını paylaşıyor.
Bence de çok fazla takılma,çok fazla anlam yükleme derim.

arkadaslar tabıkı benımde bır sosyal hayatım var ama ben artık onunda bu hayata dahıl olmasını ıstıyorum hepsı bu:( sankı hıc evden cıkmayan ama adam devamlı bşeyler paylasrıken onun hayatına ole bakıyormus gıbı anlattınız benı:(

ortada kalan ilişkilerden kimse hoşlanmaz . tarzınızı ben bilemem . ama sanki çocuğu gördünüz de konuşuyorsunuz . yani pat hemen seni istemiyor . belki istemiyor ama ne bileyim daha ılımlı yazabilirsiniz . neyse beni ilgilendirmez zaten . sadece dikkatimi çekti . burdaki çoğu yorumcu pat yapıştırıveriyor. insan soru sorduğuna pişman oluyor . hani görüp anlasanız neyse . ama oda yok . iki satırdan hemen seni istemiyor . hayat görüşümüz farklı kesinlikle . orasını zatan tartışmam bile . kimiside kendi hayatındaki darbelerin acısını burdan çıkarıyor sanki sizin için söylemiyorum genel söylüyorum üstünüze alınmayın .

kusura bakmayın ama burdaki açılan konulara fevkalade güzellik ve estetiklikte yazılar döktüremiyoruz malesef...
kadın kadına diye bi laf vardır ya, işte bizde dostani şekilde fikirlerimizi yazdık...tıpkı sizinde yazdığınız gibi...ama biz PAT diye sizin yorumunuzu hemen eleştiriye kalkmadık....

Yooook benim için söyleyebilirsiniz inanın üzerime alınırım hiç de bundan rahatsız olmam.
Aynen dediğiniz gibi hayat boyu darbe aldım bu yaşıma kadar,şimdi bunların acısını çıkarmak ve daha fazla üzülmemek için kestirip atarım aslında.
Teşhisiniz çok doğru.
Çünkü inanın öğrendim ki; hayat acabalarla geçemeyecek kadar çok kısa.
Sevelim,sevilelim gerisi boş.
Sevilmiyorsak da boşverelim.
Erkek de çok bana,ona da kadın çok.

Back
X