- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar tarıhı belırleyın uygun oılursa bende gelmeye çalışırım gündüz olsa benım için dah auygun olur ama bakalımmm çoğunluk ne derse o olsunnn..
firsnumbus canım tebrık ederım ınşalah sonuna kadar öyle devam eder sende mınık yavruna kavuşursunn canımm arkadaşımmm.....
canım çok tebrik ederim inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun inşaallah, umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın...
çok sevindim canım senin hislerini çok iyi anlıyorum allah sağ salim bebişine kavuştursun sana ve bebişine allahım sağlık versin canım hamileliğinin keyfini sür.
arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....
slm arkadaşlar ben de çanakkaleliyim.. Kipanın yan tarafındaki sitelere yeni taşındık. buralarda hiç tanıdığım kimse yokşöyle bir ortam kuralım görüşelim tanışalım arkadaş olalım :içelim: çok mu samimi oldu akannehir yok mu bizim buralara yakın oturan kimse? :1rolleyes:
hoşgeldin, evet tatildeydik, ben de yeni gördüm, inşaallah görüşürüz...slm arkadaşlar ben de çanakkaleliyim.. Kipanın yan tarafındaki sitelere yeni taşındık. buralarda hiç tanıdığım kimse yokşöyle bir ortam kuralım görüşelim tanışalım arkadaş olalım :içelim: çok mu samimi oldu akannehir yok mu bizim buralara yakın oturan kimse? :1rolleyes:
ben bildiğim diyetisyen yok ama tıp fakültesi iyi olabilir...
ben tanıdıklarıma sordum,kimse bilemedi, ilçelerde ise bilemeyiz tabii...
arkadaşlar bişey sorcam çanakkalede bildiğiniz diyetisyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?