Çanakkale Anadolu Hastanesi ve Doktor Elif Baktıroğlu ile ilgili bilginiz var mı?

Lugesya_lin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
54
0
86
Tekirdağ
6 aylık hamileyim Çanakkale de doğum yapacağım ama özel anadolu da mı yapsam ya da devlet hastahesine mi gitsem bilemiyorum.Çanakkaleli arkadaşlardan ilde ki kadın doğum uzmanları hakkında bilgi rica ediyorum.Eğer iyi ve ya kötü duyumlarınız varsa ya da tavsiyeleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar....Şimdiden teşekkürler..

bu arada bende tekridagda ögretmenim ama canakkalede dogum yapmak istiyorum daha 2 haftalik hamileyim.. devlet has. ne mi yoksa anadolu hastanesine mi gitsem karar veremedim

hayırlı doğumlar
çalışma arkadaşımın doktoru elif hanımdı
kendisinin çok iyi birisi olduğunu doğuma çok rahat girdiğini söyledi
epidural sezaryen oldu doğumu
güle oynaya çıktım doğumdan dedi
maşallah 8 aylık bi oğlu var şu anda
elif hanım hakkında sadece doğum için değil hastalıklardaki teşhisi açısından da çok olumlu şeyler duydum.
çok iyi bir doktor olarak biliniyor çanakkalede

evet doğum aynı hastanede oldu
kendine ait odası vardı. refakatçisi için odada ayrıca kanepe vardı.
çok memnun kaldığını söyledi

cok tesekkurler canim ya...acaba ne kadar ödemisler ? sgk karsiliyor mu? ben ögretmenim acaba devlet bi kismini karsilar mi, yoksa hepsini mi odeyecez? elif hanimin esi tip fakultesindeymis istifa etmis gidebilirler diye duydum cok uzuldum..arkadasinizin bir bilgisi var mi acaba? epidural icin ne kadar ödemis :) cok soru sordum kusura bakmayin :)cevaplarsaniz cok memnun kalirim

tesekkur ederim ama erkek doktor istemiyorum..bide universite hastanelerinde asistanlar felanda giriyor doguma ögrenciler giriyor hic hos bir durum deil

Elif hnm hakkında bir bilgim yok ama hastanenin iyi olduğunu biliyorum.
Arkadaşım orada doğum yapmıştı, ben kadın doğum bölümünde yatarak tedavi görmüştüm, doktorumuz Zerrin hnmdı sanırım o gitmiş şimdi.
Hastane çok rahat odaları çok güzel, arkadaşım çok rahat doğum yapmıştı.
Epidural sezeryan olmuştu fiyatlar çok pahalı değildi şimdi ne kadardır bilemiyorum.

Eşimin işi dolayısıyla çanakkalede olduğum şu günlerde kendi kadın doğum doktoruma gidemeyeceğim için tedavimde yarım kalmasın diye internetten doktor araştırmaya başladım ve esradenizin buradaki yorumu üzerine elif baktıroğluna gideyim bari dedim.Fakat,ben hiç memnun kalmadım arkadaşlar.Tavsiye etmem.

Son düzenleme:
ben bugün elif hanıma gittim.5+6 haftalık hamileyim. düşük tehlikem var hatta düşmüş bile olabilir.k.rengi akıntım vardı.ultrasonda baktı elif hanım kese gözüküyor ama bebek gözükmüyordu.ben kötü oldum ağladım ağlicam.elif hanım sağolsun teselli etti beni.haftaya çağırdı o zaman karar verecek ne yapacağına.ben memnun kaldım.içten davrandı...

arkadaşlar ben bebeğimi kaybedeli 1 ayı geçti..elif hanıma gitmiştim 6 haftalıkken hiç bişe demedi! kalp atışını duymadık ama atıyo dedi salladı.. hiç ilgilenmedi asla tavsiye etmiyorum.. sonrada zaten düşürdüm, başka doktora gittim ilk kontrolde bebek canlanmamışsa demesi lazımdı çünkü bebek gelişmemiş,elif hanım demedi bişe !!!! asla önermiyorum.. bayan doktorlardan nefret ettim asla gitmem artık bayan doktora..bu ne kapris yaa bu ne ilgisizlik bu ne hırs ve kıskançlık..hep bayanlar hep bayanlar...off:gitme:

benim doğum doktorum Elif hanım ben çok memnun kaldım ne kontrollerde nede doğumda hiç sorun yaşamadım hastane hizmet bakımından mükemmel çok rahat ettik Elif hanımda çok dobra dobra bir doktor sorduğum hiç bir sorum cevapsız kalmamıştır sorduğunuz zaman gayet güzel tane tane anlatır sadece keyfi sezeryan isteyenlere ve çok pimpiriklenenlere kızdığını söylemişti biz hamilelikte herşeyi araştırır biliriz ve ona göre önlemimizi alırız sadece herşeyi hastalarımıza söylemeyiz moralleri bozulmasın diye demişti

öncelikle Elif Hanım benim daimi doktorum başımdan 2 amaliyat geçti over kisti,Elif hanım sadece Kadın Doğum doktoru değil aynı zaman da hastalarına psikolojik destek te veriyor ben hastalıklarımda n dolayı çok doktor tanıdım gittim Çanakkale de, fakat Elif hanımı kendime çok yakın buldum aynı zamanda Hacettepe mezunu olması beni çok rahatlattı amaliyatlarımda Hacettepe de oldu ve çok memnun kaldım hocalarımdan şu anda 2.ye hamileyim son ayımdayım ve sezeryan olacak Elif Hanım takip ediyor ,arkadaşlarıma da tavsiye ettim çok memnun kaldılar,Doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

bu arada bende tekridagda ögretmenim ama canakkalede dogum yapmak istiyorum daha 2 haftalik hamileyim.. devlet has. ne mi yoksa anadolu hastanesine mi gitsem karar veremedim

bende tekırdağda öğretmenım ve çanakkalede doğum yapmak ıstıyorum elif hanımı herkes cok ıyı anlatıyor bırde bayan olsun ıstıyorum sız sanırım olayı atlattınız.fıkır almak ıstedım.tekırdağ çerkezköyde çalısıyorum bu arada... :))))

Arkadaşlar Elif hanım drumdu malesef 9 ay boyunca hiç tansiyonumu ölçmedi.2li 4lü test önermedi.Ben yaptırdım ama.Şeker yüklemesi bile istemedi.Ben yaptırdım.Haberi bile yok.
03.02.2011 sezaryen tarihi verdi.Doğumdan birkaç gün önce hastaneyi aradım nst ye gireyim diye bir öğrendim ki izne çıkmış.Sezaryen tarihimde izinli.Şok oldum.Diğer şok Mehmet Ali Kılçık ta aynı tarihte izinliymiş hastanede kadın doğumcu yokmuş.Panikledim.Dru aradım.Ben şehir dışındayım dedi kendine başka hastane bul yada 7sini bekle dedi.Ama 7 sinde artık kırkıncı haftaya girecektim neredeyse ve sezaryen olmak zorundaydı alel acele tüm drları araştırmaya çalıştım.Ama kabus gibiydi.
En acısı da ben bunları yaşarken 38.haftada hiçbir sorunumuz yokken bebeğimi canım kızım Zeynebimi kaybettim.01.02.2011 de doğum yaptım.Bebeğimin hiçbir sorunu yokmuş.Bir anda kalbi durdu karnımda.Muhtemelen o hiç bakmadığı bir anda yükselen tansiyonumdan.O kadar sinire nasıl yükselmesin?
Karar sizin.Ben o kadına günahımı teslim etmem.Zaten defalarca değiştirmek istemiştim ilgisizliğinden.
Üniversite hastanesinde Emine Çoşar randevu alabilirseniz kelimelerle anlatamayacağım kadar güzel bir insan.

Merhabalar,
tam bir sene önce Anadolu hastanesinin devlet hastanesinden daha iyi olacagını düşünerek ve de bayan doktor olmasını istedigimi için Dr Elif'i seçmiştim.
ve üzerinden bir sene de geçmiş olsa hayatımda unutamadığım bir hafta yaşamama sebep oldu. Öncelikli olarak operasyon iyi geçmedi.. Ve sebebini anlayamamıştı..
tekrar narkoz verildi yine başarılı olamadı..benim zaten dağılmış psikolojimin üzerine bir de kendi tecrübesizliği ya da beceriksizliğini sonucu olarak beni şu şekilde azarlamaya başladı..
"ne biçim bi vaka bu 1000 tane ameliyata girdim böyle bişiy görmedim vs vs" bi yandan da üşümeye başlamıştım.. ateşim 40 a çıktı ve bunun da sebebini anlayamadı bir doktor olarak çok da zor olmasa gerek bunu anlamak ama herneyse..anadolu hastanesinden ayrılıp başka bi doktora koşmam gerekiyordu..çünkü birşeyler yanlıştı ve bana gelip ne durum tahmini yapıldı ne de bir ilgi gösterildi..açıkçası paramla rezil oldum..
bu arada oradan beni çıkarmamak için çok uğraştı..çıkarsan yaptıklarımla ilgili hiç bi sorumluluk kabul etmiyorum diye belge imzalattılar..şu anki aklım olsa onu da imzalamazdım.. ama ne biliyim o kafayla imzaladım..çünkü imzalamazsan çıkamazsın diye tehditvari konuşuyordu..
oradan çıkıp özel bir doktora gittim..sonrasında da devlet hastanesine yatmama karar verildi çünkü..enfeksiyon kapmıştım..ateşimin sebebi de buydu..sanırım kullandıkları aletler de yeterince steril değildi.. ya da bilemiyorum..ama özet olarak.. sağlam girdigim ameliyattan enfeksiyonla çıktım..
bana ızdırap olan bir haftaya sebep oldu..
ilk defa bir foruma birisinin hakkında kötü bir şey yazıyorum.. bunu yazabilmek için de 1 sene bekledim.. ama o bir haftayı silemiyorum hafızamdan..
Anadolu hastanesindeki diğer doktorlar nasıldır bilemiyorum, ama ben açıkcası artık kapısından adımımı atmam..o apartman yanlarına verdikleri reklamlarını bile gördüğümde içim ürperiyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…