Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Çanakkalede Anne Sütüne İhtiyacı Olan Var mı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Konuyu yanlis yere acmis olabilirim. 14 gun once dogum yaptim.Oglumu emziriyorum fakat sütüm masallah artiyor. Şimdiden dondurucuda 1500 cc ye yakin süt birikti. Ebelere danisarak gerekli titizlige dikkat ederek sakladim. Sigara alkol ve herhangi bi ilac kullanmiyorum herhangi bi hastaligimda yok gayet dengeli ve saglikli besleniyorum. Daha 14 gunluk tazecik sutler geriden hala sutumde geliyor. Ben arta dondurucuya koymaya devam
ediyorum arti emzirmeyede devam ediyorum. Premeture olur
annesinin sutu gelmeyen olur
ihtiyaci olan varsa
dondurucumdaki sutleri ihtiyaci
olana Çanakkale ici verebilirim.
Oglum icin saklarim sutum azalinca veririm dedim ama geriden geliyor zaten birde sadece 3 ay beklet dedi ebeler zate 3 ay sonrasi icin halen taze taze emziriyor olurum bi terslik olmassa gunde 250 cc ye yakin sut dondurmak zorunda kaliyorum. Belki simdilik bukadar cok ama goguslerim sıkıntı yapiyor sis sert ve gergin agrimayada baslayinca mecbur sagmam gerekiyor yoksa ateslenip hastalanacam sislikten gogus sis olunca oglumda zor emiyor sut tazzikli ve sert gelince cabuk doyuyor. Gaz yapiyor. Bunun icin ihtiyaci olanla paylasirim dondurucumdakileri...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…