merhabalar
forumda Çanakkaleden arkadaşlar varmı?
merkez ve ya ilçelerdenvarsa doktor tavsiyelerinizi yazarmısınız?
ben bi türlü sabit bir doktor edinemedim.boshayallersmile
ben varım canımama benim sabit bi doktorum yok yakın çevremde bi çok kişi şule ünsal a gidiyodu bende herkes gidiyo iyi heralde diye kontrol amaçlı gittim ama hiç memnun kalmadım arkadaşım yeni doğum yaptı fatma hanım var nusret kutluda yeri memnun kaldı bunu biliyorum
Bende Çanakkale merkezdeyim benim ilk dr.Fatma Çelikerdi.hatta doğumu eşi Serhat bey yaptı(sezeryanla doğum).ben fazla memnun kalmadım özeline gittiğim halde.çünkü Fatma hn.Anne çocuk merkezinde Serhat bey devlet hastanesinde.sonra çevremdekilerin hepsi Şule Ünsalı tavsiye ettiler.Devlet hastanesinde çokda iyi ilgileniyor ben çok memnun kaldım.keşke doğumumu o yaptırsaydı dedim.tavsiye ederim.
teşekürler ilginize.ben daha 2 senedir çanakkaledeyim.merkezde oturmuyorum.çevremdeki hiç kimse şu doktordan memnun kaldım demiyor.ilk başta anadolu hast gidiyodum,ordaki doktor başka yere gitmiş.şimdi Biga Can hastanesine gidiyorum.şule hanımı bende duydum.benim komşumda Fatma çelikerden çok memnun.ama ben hala bir doktor edinemedim.iyi bir doktora ihtiyacım var...
teşekürler ilginize.ben daha 2 senedir çanakkaledeyim.merkezde oturmuyorum.çevremdeki hiç kimse şu doktordan memnun kaldım demiyor.ilk başta anadolu hast gidiyodum,ordaki doktor başka yere gitmiş.şimdi Biga Can hastanesine gidiyorum.şule hanımı bende duydum.benim komşumda Fatma çelikerden çok memnun.ama ben hala bir doktor edinemedim.iyi bir doktora ihtiyacım var...
Bizim aile doktorumuz var Çan'ın bir köyünde görev yapıyor...
Daha pazartesi günü geldim ta Çanakkale'den Çan'a sırf onun için...
Mükemmel bir doktordur. Alanı dahiliye ama kadın hastalıkları eğitimi aldı. Beni o iyi etti sağolsun...