merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim fakat eksik bilgilerim nedeniyle sizlerle paylaşmayı bir türlü becerememiştim.nihayet başardım sanırımben çanakkale de yaşıyorum ve umarım çanakkale den arkadaşlar vardır aramızda...benim sorunumsa şu:medyum fal merkezi açmayı düşünüyorum fakat buna uygun gerçekten fal tarot konusunda uzman kişiler bulamıyorum sizlerin deneyip inandığı gerçekten fal bakabiliyor diyebilieceğiniz kişiler varmı çanakkale de...yardımlarınızı bekliyorum...gerçek sorunlarımı burada yazmak paylaşmak istemedim çünkü yazsam 200 bçlümlük dizi film olur hayat hikayem hepinize şimdiden teşekkürler
çanakkale hakkında fazla bilgim yok ama başka şehirlerdende getirebilirsin.maaşı güzel olur bu işin.
ilgi çeker
bak sana özel mesaj yağacak bu mesajımdan sonra bence:)
Faldan anlamam ama gökhan hoca var telefonda önce yıldıznameye bakıyor ve seni sana anlatıyor adam uçmuş:) benim bildiğim kadarıyla gideni 15 günde getiriyor işlerle ilgili rızık açıyor cocuğu olmayanlara sübyan yapıyor ve her yaptığı tutuyor kuantumlu muska diye geciyormuş onun yaptıkları cok ilginç bende numarası var paylaşıyorum inşallah kızmaz 0 507 057 55 60 umarım yardımcı olur
Faldan anlamam ama gökhan hoca var telefonda önce yıldıznameye bakıyor ve seni sana anlatıyor adam uçmuş:) benim bildiğim kadarıyla gideni 15 günde getiriyor işlerle ilgili rızık açıyor cocuğu olmayanlara sübyan yapıyor ve her yaptığı tutuyor kuantumlu muska diye geciyormuş onun yaptıkları cok ilginç bende numarası var paylaşıyorum inşallah kızmaz 0 507 057 55 60 umarım yardımcı olur
çanakkale de yaşamıyorum ama kısa süreliğine de olsa orda bulunabilirim, önerebilceğiniz birileri var mı?
bu sedat a nasıl ulaşabiliriz adres telefon var mı?