Çanakkale'de yaşayanlar yardım lütfen

sehabe89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
966
1.095
313
eşimle herhangi bir cumartesi pazar Çanakkale gezisi yapmayı düşünüyoruz. İstanbuldan otobüsle geleceğiz. Tura bağlı kalmak istemedik kendi çabamızla gezeceğiz. Çanakkale'de yaşayanlar yardım ederse çok sevinirim.

#gezi ROTAMIZı nerden nereye planlamalıyız?

#gideceğimiz yerlere ulaşımı Nasıl sağlamalıyız? şehir içi Otobüsleriyle gezmeyi planlıyoruz, kolay olur mu sizce?

#1 gün misafirhane-lise uygulama oteli gibi bir yerde kalmayı düşünüyoruz. Böyle bir yer bulunur mu?

#son olarak çanakkale İstanbul gibi sora sora gezilebilecek bir yer mi?

bende merak ediyorum,tek bulamam diye günübirlik tura katılmayı düşünüyoruz.onda da programa uyum sağlamak zorundayız işte.bir türlü karar veremiyoruz.
inşallah birisi cevap verir.

İstanbul'da yaşayan biri olarak hiçbir şehir zor değilmiş gibi geliyor. Sonuçta oradakiler de Türkçe konuşuyor. Sora sora bulunur sanıyorum. Sonuçta otobüs dolmuş var. Hiç olmadı belediyeyi aramak gerek.

eşimle herhangi bir cumartesi pazar Çanakkale gezisi yapmayı düşünüyoruz. İstanbuldan otobüsle geleceğiz. Tura bağlı kalmak istemedik kendi çabamızla gezeceğiz. Çanakkale'de yaşayanlar yardım ederse çok sevinirim.

#gezi ROTAMIZı nerden nereye planlamalıyız?

#gideceğimiz yerlere ulaşımı Nasıl sağlamalıyız? şehir içi Otobüsleriyle gezmeyi planlıyoruz, kolay olur mu sizce?

#1 gün misafirhane-lise uygulama oteli gibi bir yerde kalmayı düşünüyoruz. Böyle bir yer bulunur mu?

#son olarak çanakkale İstanbul gibi sora sora gezilebilecek bir yer mi?
Planınızda nereler var bunları yazarsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Adalara gitmeyi mi planlıyorsunuz? Şehitlik mi gezmek istiyorsunuz? İlçeleri mi görmek istiyorsunuz? Hepsi birdense 2 gün yetmez

Back
X