Hiih kahve...Türk kahvesinin çok önemli bir
antioksidan olduğunu söyleyen
Karatay, "Şekersiz, sade olmak
kaydıyla bir fincan Türk kahvesinin,
bir domatesten 100 kat daha
antioksidan etkisi vardır" dedi.
Aydeee ..
Balığıda kaybettık arkadaşlar.
Yakında aç kalacaz
Bilmeyenler için su Çin'den sarımsak olayi son bi 2 yıldır var zaten. Bildiğimiz sarimsaktan daha büyük ve daha beyaz ve bildiğimiz o daha küçük kokusu daha yoğun olan sarımsağın yarısı kadar bile yararı yok. Yerlisi de bu durumda kiymetlendi e kiymetlenincede fiyatı fırladı.
Hiih kahve...Kahve sevmeyen ben bu etkisinden dolayi birde sekersizine katlaniyorum. O nasil bir tatdir? Sekersizi zehirden farksız oluyor benim için:/
Bilmeyenler için su Çin'den sarımsak olayi son bi 2 yıldır var zaten. Bildiğimiz sarimsaktan daha büyük ve daha beyaz ve bildiğimiz o daha küçük kokusu daha yoğun olan sarımsağın yarısı kadar bile yararı yok. Yerlisi de bu durumda kiymetlendi e kiymetlenincede fiyatı fırladı.
Hiih kahve...Kahve sevmeyen ben bu etkisinden dolayi birde sekersizine katlaniyorum. O nasil bir tatdir? Sekersizi zehirden farksız oluyor benim için:/
Taş gibi Taşköprü'müz varken sarımsak hatta pirinç bile bu ülkeye Çin'den geliyor .çinden sarımsak nedir yahu !!
Dogru soyluyorsun .Elekrtikli ızgarayı kullan ve yağ depolama derdindende kurtul artık balığı pişirmenin değişik yöntemleri var
Yabancıların bir deyimi var ölüleri uyandırır diye acı Türk kahvesi
vallah benim görümcemden geliyor pirinçTaş gibi Taşköprü'müz varken sarımsak hatta pirinç bile bu ülkeye Çin'den geliyor .
şanslısın o zaman .vallah benim görümcemden geliyor pirinç
vallah benim görümcemden geliyor pirinç
Burada yazdığına göre tüm yiyecekler kanserojen,ne yiyeceğiz biz
yazıktır yani
çorumşanslısın o zaman .
KAstamonu mu Samsun mu?
Eşimde yeni mahsul pirinç getirdi yerli diye ama pirincin pis kokusu yıkadığım halde gitmedi sanırım bu kokan pirinçlerde gdo'lu, ben yiyemedim
Çin pirinç deyince aklıma hemen bu haber geliverir.Taş gibi Taşköprü'müz varken sarımsak hatta pirinç bile bu ülkeye Çin'den geliyor .
o da güzeldir.çorum
aa neden acaba havalandırdın mı banada 5kgluk minik çuvalla getirdi enişte bey ama bi kaç gün havalandır dedi
siniye döktüm 1 hafta kadar havaladırdım gayette güzel osmancık pirinci
muhtemelen kapalı kaldığı için pınsık bi koku oluşmuştur diye düşünüyorum
evet bu sebzeler içinde geçerlidir nerde yamuk şekilsiz varsa onu almamız öneriliro da güzeldir.
Osmancık pirinci.
Ben baldo filan almıyorum .Ne kadar küçük ne kadar ucuz pirinç var ondan alırım.Daha lezzetli oluyor.Çok denedim.
aynen öyle .evet bu sebzeler içinde geçerlidir nerde yamuk şekilsiz varsa onu almamız önerilir
ALLAH a çok şükür eşim sever pazarı anlarda iyiyi kötüyü ben gitmem sevmem pazarı o hallader güzelde alır
bahçe dahi ektik 2 sene önce
pirince gelince eşim pek sevmiyor pirinç pilavını o yüzden az tüketiyoruz misafirden misafire yaparım yada iç olarak biter
az tüketmek en en en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?