- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
İşlenmemiş DOĞAL Şeker-Un-Tuz Tadımlık da Olsa Yenebilir Tamamen Hayatımızdan Çıkarmamız İmkansız Gibi Birşey Ben Bunu Söylüyorum Kadının Dedikleri Doğru Yada Yanlış Herneyse Kim Uygulayabilir Ömür Boyu Onaylamak Başka Uygulamaya Geçmek Başka Canımız Çektiğinde Az Miktarda Yesek Ölmeyiz Yani
İşlenmemiş doğal şeker var mı? Şeker zaten işlenmiş bir maddedir.
Ben Şeker Derken Meyvenin Şekerini de Katıyorum Konuya Meyve Yasak Değilmi Canan Karatayın Diyetinde Peki Ya Gerçek Pekmez-Bal O Neden YasakNe Yiyeceğiz Biz Yav Sadece Sebze Ve Etle Ömür Geçer mi Sıfır Şeker-Tuz-Un Anlamsız Evet
Ben Şeker Derken Meyvenin Şekerini de Katıyorum Konuya Meyve Yasak Değilmi Canan Karatayın Diyetinde Peki Ya Gerçek Pekmez-Bal O Neden YasakNe Yiyeceğiz Biz Yav Sadece Sebze Ve Etle Ömür Geçer mi Sıfır Şeker-Tuz-Un Anlamsız Evet
Alkol Sigara Başka Yav Ben Yiyecekten BahsediyorumHiç mi Canınız Çekmiyor Çikolata-Pasta-Hamur İşleri V.s. Ömür Boyu Yemiyormusunuz Gerçekten
meyve yasak değil,onu da abartmadan yiyoruz...ve ağır bir akşam yemeğinin üzerine değil,sabah kahvaltıda ya da en geç öğle saatlerinde tüketiyoruz,glisemik endeksleri düşük olanları tercih ediyoruz...çünkü meyve demek şeker demek?içindeki fruktoz da çok masum değil yani!bakınız ben meyve manyağı biri olarak günde 5 porsiyon meyve yerdim,nasıl olsa faydalı ya,üstelik meyve kilo yapmaz diye bilirdik!halbuki orta halli bir göbekle gezerdim,meğer ihtiyacımızdan fazla olan şeker karaciğerimizde yağ olarak depolanıyormuş,yediğimiz ekmek bile vücudumuzda şeker muamelesi görüyormuş,okudukça anladım...bilgi sahibi olmayan pek çok arkadaş fikir beyan etmiş ancak şunu belirteyim,şeker çağımızın tüm dejeneratif hastalıklarının sebebidir!!!haaa diyeceksiniz ki hiç mi canınız çekmiyor?insülin direncini kırdıktan sonra evet çekmiyor!hayatımdan makarna,pilav,pasta,börek,ekmek gibi şeyleri çıkaralı çok oldu...inanın bana yeni yeni saçlarım çıkıyor,kremlerle deva bulamadığım gözaltı morluklarım geçti,cildim ışıldıyor,kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum,şeker ve karbonhidratın verdiği uyuşukluk,uyku halim yok,dolayısı ile beynim de gayet iyi çalışıyor...sağlıklı günler dilerim hepinize...
seam arkadaşımız meyveye cevap vermiş gerisinide ben tamamlıyayım elimden geldiğince. pekmez kaynatılarak yapıldığı için içinde trans yağ oluşuyor. trans yağ da en basitimizden hücre yapımızı bozuyor.gerçek bal bu çok farklı bir konu kendiniz bire bir yetiştirmeden bilemiyorsunuz. çünkü günümüz arı kültürü yapılırken yapmayanları kastetmiyorum asla kimse üstüne alınmasın. arı keki, arı şerbeti gibi rafine şeker ürünleri, kullanılıyor. yada petekleri hazır mamül olarak kullanılıyor. ömür geçer mi? geçirmeyebilirsiniz tabi.
Tadımlık da Olsa Tüketirim Zararlı Şeyleri Hayatımdan Çıkarmayı Düşünmem3 Günlük Dünya Sağlıklı Olsak da Ölücez Çok Da Kasmam Kendimi Bal-Pekmez Ve Meyve Çok Tüketen Biri Değilim Zaten Aşırıya Kaçma Huyum Yoktur Kolesterol Yada Şekerim de Yok Allaha Şükür Yiyecem Arkadaş
Kaliteli yaşamak var kalitesiz yaşamak var. Bir de nefsine hakim olabilmek var olamamak var. Neden saçmalık saçmalık diyip duruyosun anlamış değilim. Tamam ye sen afiyet olsun :)))
Bal, pekmez yasak değil gerçeğini yiyin piyasaki markalıları yemeyin diyo.. Vücudun ürettiği şeker de beyne fazlasıyla yetiyor.[/QUOTEP
Pekiii Bol Bol Tereyağ Yiyin Diyorda Ekmeksiz Nasıl Yenilecek Öyle Yaa Yok Olmaz Uçmuş Bu Kadın Kim Uygulayabilir Yav Bunun Diyetini Çok Katı Uzun Süremez
ben 6 aydır uyguluyorum evdekilerede uygulatıyorum çokta rahatız ...tereyağ sadece ekmeğe sürmek içinmi yapılıyor ? ...yumurta ve yemeklerde de kullanılıyor....25o derece ısıya dayanıklı olduğu için trans yağa dönüşmüyor hocanın demek istediği bu ... eskiden tereyağ yeme zeytin yağ yeme kg alırsın diye diye bağırsaklarımızı kuruttular...artık bol yağ tüketiyorum 35 senelik kabızlık olayım geçti, dizlerimin sıvısı bitmişti merdiven ve yokuş çıkmakta zorlanıyordum şimdi çok rahatım, 6 aydır cildime ürün kullanmıyorum canlı ve prüzsüz, eskiden sık sık acıkırken şimdi EKMEKSİZ 10 saat bile dayanabiliyorum, tatlı hastasıydım yemeklere tatlıyla başlardım açık büfelerde önce tatlıları çeşit çeşit alıp yerdim kg lar arttıkça arttı...karatayı duyduğumda başladım ve 4 ayda 11 kg verdim, tatlı bayramlarda serbest olduğu halde ağzıma sürmedim 6 aydır bir kere bile zararlı bişey yemedim..Demir ve B12 hep düşüktü iğneyle sınıra yaklaşır bırakınca tekrar düşerdi karatay tarzı beslenme ile iğnesiz ilaçsız demir 58 e B12 ,,,450 ye çıktı yani sınırın üstüne, bu diyette kibrit kutusu, 100 gram gibi ölçüler yok ,doyana kadar her şey yeniliyor doymadan sofradan kalkmak yok neresi katı bu diyetinnnnn
Ben O Saydıklarımdan Mahrum Kalmıyorum Ama Yaşamım da KaliteliDediğim Gibi Şeker-Tansiyon-Kolesterol Sorunum Yok Benim Çok Katı Beslenme Tarzı Uygulamama Gerek Yok Böyle Mutluyum Huzurluyum
ben 6 aydır uyguluyorum evdekilerede uygulatıyorum çokta rahatız ...tereyağ sadece ekmeğe sürmek içinmi yapılıyor ? ...yumurta ve yemeklerde de kullanılıyor....25o derece ısıya dayanıklı olduğu için trans yağa dönüşmüyor hocanın demek istediği bu ... eskiden tereyağ yeme zeytin yağ yeme kg alırsın diye diye bağırsaklarımızı kuruttular...artık bol yağ tüketiyorum 35 senelik kabızlık olayım geçti, dizlerimin sıvısı bitmişti merdiven ve yokuş çıkmakta zorlanıyordum şimdi çok rahatım, 6 aydır cildime ürün kullanmıyorum canlı ve prüzsüz, eskiden sık sık acıkırken şimdi EKMEKSİZ 10 saat bile dayanabiliyorum, tatlı hastasıydım yemeklere tatlıyla başlardım açık büfelerde önce tatlıları çeşit çeşit alıp yerdim kg lar arttıkça arttı...karatayı duyduğumda başladım ve 4 ayda 11 kg verdim, tatlı bayramlarda serbest olduğu halde ağzıma sürmedim 6 aydır bir kere bile zararlı bişey yemedim..Demir ve B12 hep düşüktü iğneyle sınıra yaklaşır bırakınca tekrar düşerdi karatay tarzı beslenme ile iğnesiz ilaçsız demir 58 e B12 ,,,450 ye çıktı yani sınırın üstüne, bu diyette kibrit kutusu, 100 gram gibi ölçüler yok ,doyana kadar her şey yeniliyor doymadan sofradan kalkmak yok neresi katı bu diyetinnnnn
Canım bişey sorucam şu diz sıvısı dediğin yağla mı ilgiliymiş? Yoksa proteinden mi? O sorunu ben de yaşıyorum. Tam olarak aynı şey mi bilmiyorum da. Kıkırdak yumuşaması dedi doktor. Glucosamin kullanıyorum. Yağ yemem de böyleyse abanabilirim şu an. Biraz araştırıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?