Candan Erçetin-Beyaz atışması! Müthiş bir yeni klip daha

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.525
614.918
1.423
Malatya
Candan Erçetin-Beyaz atışması devam ediyor! Bu hafta yayınlanan yeni video ile daha da eğlenceli bir hal aldı. Yeni bir klip düellosu yayınlayan Candan Erçetin sosyal medya sayfasında ''Beyaz'a karşı kadın dayanışması. Cevabımız tüm sosyal medya hesaplarımızda yayında.” tweet'i attı.

Candan Erçetin ile Beyaz arasında yaşanan klip düellosuna ''ağır cevaplı'' müthiş bir klip daha eklendi. Beyaz Show'da başlayan ve gittikçe meraklandıran Candan Erçetin-Beyaz atışması bu hafta yayınlanan yeni video ile daha da eğlenceli bir hal aldı.

En son stüdyosunda çektiği video ile sevenlerini güldüren Beyaz'a Candan Erçetin'den bu hafta cevap geldi.

Candan Erçetin'in klibine Demet Akbağ, Saba Tümer, Esra Erol gibi isimlerden destek geldi ve ünlü isimler şarkıya eşlik ettiler.

Beyaz'ın Candan Erçetin'in "Git" klibini manipüle etmesinin ardından ikili arasında başlayan atışma yeni bir boyuta taşındı. Beyaz'ın tribüne oynadığını öne süren Candan Erçetin "kadın dayanışması"yla gerçek tribün nasıl olur gösterdi.

Kaynak:http://www.gazetevatan.com/candan-ercetin-beyaz-atismasi-muthis-bir-yeni-klip-daha-715705-magazin/

Baştan iyiydi ama uzattıkça kabak tadı verdi bence
Şu Derya şensoy bi tek banamı itici ve yapmacık geliyor
Sevmedim ben bu sefer yeter uzatmasınlar

Hayır bana da çok itici geliyor Hatta sadece o değil; aslında hiçbir vasfı olmayıpta annesi babası sayesinde ünlü olan herkese sinir oluyorum. Üstelik çoğuda yeteneksiz ve çok şımarıklar.

Candan ercetin tanidigim en asil en hos kadin
cok severim kendisini ..

video cok güzel olmus

Ilk 3 klip cok eglenceliydi gerçekten ama bu sonuncusu cok zorlama olmus....olmamış Candan.olmamış...uyduramamissin...izlerken sıkıldım..hele bi de universite öğrencileri kizlar vs erkekler versiyonlarini yapmışlar onlar iyice sıkıcı olmus...uzayinca boyle oldu demek..en son Beyaz guzel bir sey yapsa da bitse artik...Beyaz'in ekip daha saglam..

Ben de sevmiyorum Derya Şensoy u.Bana da itici geliyor.O dişlerini oynatmadan konuşması var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…