- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi KarKralicesi
nasıl iyi mi ?evet ipeko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl iyi mi ?evet ipeko
dün akşam yaptım ilk defa...toplam 15 dakika...ii gibi bilemedim yani...biraz zaman geçmesi lazımnasıl iyi mi ?
durduğun yerde belini çevirsen aynı etki değil mi? Fark ne misk?dün akşam yaptım ilk defa...toplam 15 dakika...ii gibi bilemedim yani...biraz zaman geçmesi lazım
stati sen ne detoxuna başladın
benim boy 172 kilomda bugun baktım 70 olmuşumsen boyunu kilonu söylemiş miydin kaj?
bir de kahvaltılarına daha dikkat etmelisin..sırf galetayla sağlıksız olur bence
ne kadar uzunmuşsun kız sen,ben seni benim gibi tıfıl zannediyordumbenim boy 172 kilomda bugun baktım 70 olmuşum![]()
o son vuruştupazar sabah yediklerinden sonra nasıl inanayım sana![]()
aleti çevirmek içinde güç harcıyorsun ya..daha etkili..mesela normalde ben beş dakika belimi çevirsem çarpıntı yapmaz yorulmam.ama bunda 5 dakika sonra yoruluyor bacaklar omuzlar..stati video yolladı izle bak onadurduğun yerde belini çevirsen aynı etki değil mi? Fark ne misk?
evet topuklu falan giyemem ben eşimle aynı oluyoruz o zaman senin boy kaçne kadar uzunmuşsun kız sen,ben seni benim gibi tıfıl zannediyordum
kiloyu dert etme az azimle verirsin..![]()
yorrar beni ya detox falan..ekmek yemezsem elim ayağım titriyor benim...kaç günlükahmet marankinin ki canım,karaciğer için kozmik beden temizliği..
dün misafirlikteydik ev sahibinin doğum günüydü poğaça,pasta,mantı vardı mecbur yedim biraz gönül koycak gibiydi.bir de açıkcası biraz da zayıf düştüğümü hissediyorum.
çünkü maranki bunun yanında kendi vitaminlerinin içilmesini tavsiye ediyor,ben almadım vitamin falan. o yüzden çeki den düşüyorum biraz![]()
Ben de alam bakalım. Rast gelirsem bir yerdealeti çevirmek içinde güç harcıyorsun ya..daha etkili..mesela normalde ben beş dakika belimi çevirsem çarpıntı yapmaz yorulmam.ama bunda 5 dakika sonra yoruluyor bacaklar omuzlar..stati video yolladı izle bak ona
evet yaz beni de nedense sanki ben inanmadım kendime de.Şimdi bakın...ipekharic![]()
1.58 canım eşimin ki 1.80evet topuklu falan giyemem ben eşimle aynı oluyoruz o zaman senin boy kaç
eline sağlık panpaŞimdi bakın...ipekharic![]()
bir haftalık,benim ekmekten yana hiç sıkıntım yok..hatta genelde ekmek yediğim de çok acıkıyorum ben..detoksu tamamlayamıcam gibime geliyor,kendimi çok yorgun hissediyorum.. belki yarın bırakırımyorrar beni ya detox falan..ekmek yemezsem elim ayağım titriyor benim...kaç günlük
senin fazlan görünmüyor ipek..neyine senin diyetevet yaz beni de nedense sanki ben inanmadım kendime de.
1,63 58 kg
yazık günah canına bak iş açacaksın başına bırak şunu yabir haftalık,benim ekmekten yana hiç sıkıntım yok..hatta genelde ekmek yediğim de çok acıkıyorum ben..detoksu tamamlayamıcam gibime geliyor,kendimi çok yorgun hissediyorum.. belki yarın bırakırım
yazıyorum cnaımevet yaz beni de nedense sanki ben inanmadım kendime de.
1,63 58 kg