Cani babadan dehşet ifadeler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Karısı ile kızını satırla öldüren baba, asıl hedefinin büyük kızı olduğunu söyledi ve ekledi: "Eğer onu öldürseydim, tüm bunlar yaşanmayacaktı"

Sitene Ekle

İstanbul esenler'de eşi ile kızını satırla öldüren Recep Genç, hâkim karşısına çıktı. İşlediği cinayetleri dehşet verici bir soğukkanlılıkla anlatan Genç, asıl hedefinin büyük kızı olduğunu söyledi.

'BİR ERKEKLE GÖRDÜM'
Kızını bir erkekle el ele gördüğü için çok kızdığını ifade eden Genç, "Onu öldürseydim bunların hiçbiri yaşanmayacaktı" dedi. Lise öğrencisi Kübra Genç (18) ise, polise babasının olaydan 2 ay önce tuvalete koyduğu kameralar nedeniyle annesiyle aralarında tartışma yaşandığını iddia etti. Akıl sağlığı tespiti için 3 hafta kontrol altında tutulacak baba hakkında iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. 14 Haziran 2014'te cinnet getiren baba Genç, eşi Teybe Genç'in boğazını kestikten sonra 14 yaşındaki kızı Büşra Genç'i el ve ayaklarını plastik kelepçeyle bağladıktan sonra satırla boyun, bacak ve cinsel organına defalarca vurarak öldürdü. Genç, 2.5 sene önce büyük kızı Kübra'yı şüphe üzerine dershaneye giderken takip ettiğini ve sonrasında bir erkekle gördüğünü söyledi. Olay günü eşine "Sen nasıl bir annesin. Erkeklerle buluşmasına müsaade ediyorsun" diye bağırdığını anlatan Genç, "Sandığın altından poşeti çektim. İçinden satırı aldım, boğazını kestim" dedi.

KURBAN KESER GİBİ...
Genç, küçük kızı Büşra'yı nasıl öldürdüğünü de şöyle anlattı: "Küçük kızım annesini görünce şoka girdi. Elini ayağını bağladım. Onu öldürmeyeceğimi anlattım. Sonra ablası annesinin telefonundan aradı. Daha telefonu açmadan küçük kızım 'abla eve gelme babam annemi öldürdü, seni de öldürecek' diye bağırmaya başladı. Boğazını kestim. Kurban keser gibi öldürdüm."

Kaynak: Sabah

kızcağız ablasını kurtarmış ama kendi kurtulamamış malesef

Söyleyecek söz bulamıyorum.. Ben bu cinayetleri erkek ile kadının eşit yetiştirilmediğine bağlıyorum. Erkeğe sanki bu cinayetleri işlemeleri için ortam hazırlıyor bazı aileler. Erkektir yapar erkektir eve geç gelir gibi kuçucuk nedenlerden buralara geliniyor.. Yazık halimize

ruh sağlığı da kesin yerinde değildir, inşallah salıverilmez, büyük kız şuan napıyor acaba

kurban kesilir gibi haa
of allahım akıl fikir ver bu insanlara

Ne olur bu adami da kurban keser gibi kesin. Kisasa kisas.

Ben de duymuştum annem anlatırdı.
Bir tanıdığın kocası tuvalet kapısını alttan testere ile kesiyormuş ki kızları ordayken
ordan izlemek için.. Bunu çocuklar farketmiş ve bu baba ile aynı evde yaşamışlar evlenene kadar.
Ne kadar zor bir hayat, düşününce tüylerim diken diken oluyor :S

Lütfen böyle hasta, sapık ruhlu herifleri kimsesi olmayan, beş kuruşu olmayan kadınlar direk boşasın.
Hiç düşünmeden boşasın!! Sokaklarda yatmak böyle manyakla yaşamaktan daha tehlikeli değil bence.

çok kötü birşey bu söyleyecek bir kelime bulamıyorum cani herif,

kurban keser gibi diyor birde pislik sapık,

seni parça pinçik edip köpeklere yedirmeli ama hayvanlarda yazık böyle bir sapığın etinden zehirlenebilirler.

Allah cezanı versin senin psikopat katill!! Muhtemelen öldürmeseydi kızlarına tecavüz edecekti bu pislik. Çok kötü oldum yaa! Öbür dünyada da kızına ve karına çektirdiğin acıların milyon mislini inşallah...

Kadina sen nasil bi annesin demis bir de ya. Kendisi cok iyi bi baba olmus da sanki. Evladini öldürerek namusunu mu temizlemis oldu simdi? Allah cezani versin. Gittigin yerde huzur bulma emi. Yatacak yerin yok senin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…