• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı bir şey istemek ?

Keske cvp atsaydin yem gibi. Ha bunlarla ugrasmam diyorsan tlfnu kafasinda kirsaydin ilk yapacagim sey olurdu. Msj attigi kisinin kadin mi erkek mi oldugunu nereden biliyorda atiyor msj? Niye gece atti? Niye bir mesaja cevap gibi 'benimde canim' gibi bir terim kullanildi? Adama sorsan zaten yaptim der mi? Nerde karisini aldatan adam varsa Allah en derin kor kuyulara dusursun en kor alevlerde yaksin ins.

Hat dokumlerine bakacağız canım bir şeyler öğrenmenin tek yolu o
Keske cvp atsaydin yem gibi. Ha bunlarla ugrasmam diyorsan tlfnu kafasinda kirsaydin ilk yapacagim sey olurdu. Msj attigi kisinin kadin mi erkek mi oldugunu nereden biliyorda atiyor msj? Niye gece atti? Niye bir mesaja cevap gibi 'benimde canim' gibi bir terim kullanildi? Adama sorsan zaten yaptim der mi? Nerde karisini aldatan adam varsa Allah en derin kor kuyulara dusursun en kor alevlerde yaksin ins.

galiba siliyo mesajları her ihtimale karşı, gece uyumasını beleyin desek sliyosa gene bişey çıkmaz
belki de en iyisi açık açık sormak ve telde yüzleşmelerini istemek arasın bakalım kadın sesini duyunca nası konuşuyo, hoparlörden dinleyin sizde

Bende aslanim yukselenide aslan ama ben hic sabretmem neyi beklicem adamin karinin koynuna girmesinimi ? Hele hele yatak muhabbeti bide oduysa ugrasmam keser atarim piisssss lanet
evet aslanlar gelemiyo aldatmaya falan, tek olucam ya da hiç olmuycam ben de
karnını deşerim, postunu da hatıra diye duvara asarım, yolarım adamı büyük konuşmiyim gene de

evet aslanlar gelemiyo aldatmaya falan, tek olucam ya da hiç olmuycam ben de
karnını deşerim, postunu da hatıra diye duvara asarım, yolarım adamı büyük konuşmiyim gene de
O arkadas nasil sabretmis ya valla pes. Boylesine uyku haram. Ya o degilde adam gunahsiz cikiyomus ☺:KK70:

Ben de aslanim , senin tam tersin. O soylediklerini yaparim ama once yuzde yuz emin olmam lazim. :KK70:
yok ben de emin olmadan yapmam, o yüzden bi an önce çözülsün istiyorum, çözene kadar ömrümü yerim ben aldattı mı aldatmadı mı diye
zaten ilk msjlarda yanlış düşmüştür o, fahişenin biri rastgele çevirdi bişey çıkar mı diye yazmıştım
ama adam telefona yapışıyosa kıllandım şimdi:KK53:

Back
X