• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı bir şey istemek ?

Konunun başından itibaren okumadım ama telefon numarasını almışsınız. Direk numarayı sosyal medya hesaplarında aratın. Telefonu kayıt etmişse kadın direk hesabı çıkacaktır. Özellikle facebookta.

Baktık maalesef çıkmadı. Adını öğrendik adıyla 2 hesap cikti teki bizim şehrimizde yaşıyor...
Konunun başından itibaren okumadım ama telefon numarasını almışsınız. Direk numarayı sosyal medya hesaplarında aratın. Telefonu kayıt etmişse kadın direk hesabı çıkacaktır. Özellikle facebookta.

Eheheheheheh benimde aklıma geldi . bu sefer de yastığın altına koymasına teli
Yok bak oyle yapsin ayipli seyler adamin ruhu duymaz o elbiseleri cikarrken arkadasin cikarmasin tahrik ediyor gibi yapsin lavoba ayagimi gelip teli sana versin sen hallederken o oyalasin olur mu??? (Cok ayip konustum k.bkma)

Valla bu uyanıktır öyle rahatlaması kolay olmaz. O kadar da bekleyemeyiz ki..
Laf sokun masallah beyimiz telefonda elinden dusmuyor bir seyler mi gizliyorsun falan
Yapacağı iki seçenek var ya siz iskillenmeyin diye koyacak bir kenara size fırsat doğacak
Ya da iyice yanına alacak anlamislar bir sey diye :|

Bunun olması pek olası değil kızlar. :oops:
Yanı ne bileyim olmaz galiba
Yok bak oyle yapsin ayipli seyler adamin ruhu duymaz o elbiseleri cikarrken arkadasin cikarmasin tahrik ediyor gibi yapsin lavoba ayagimi gelip teli sana versin sen hallederken o oyalasin olur mu??? (Cok ayip konustum k.bkma)

O yorgunlukla uyur o eşi hemen alır teli aslında iyi fikir ceylin yada siz uyuyacaksınız sen saat kuracaksın gece 3 4 gibi uyanıp alacaksınız

Back
X