- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Sakin kalıp delil toplayın bence. Yoksa kimse gerçekten ne olduğuna inanmayacaktır.Şeytan diyor bağıra çağıra üstüne yuru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin kalıp delil toplayın bence. Yoksa kimse gerçekten ne olduğuna inanmayacaktır.Şeytan diyor bağıra çağıra üstüne yuru
Şeytan diyor bağıra çağıra üstüne yuru
Merakla bekliyoruz birazdan mutlaka gir..Ayy. Telefonun şarjı az kaldı kızlar. Ben şunu takiyim sarja da biraz oturalim beraber bakalım. Dizi açalım çilek kokusu falan sıkıcı bir şey belki uyur
Evde bilgisayar varsa onda kayıtlı değil midir? Aklıma geldikçe yazarım nelere bakabilirsiniz diye.Mail şifresini bilmiyoruz ki .. Garip bir şeydi diyor. Karisik harfler falan
ceylin teli kapayamadan uyuyakalması lazım valla ilaç milaç bişey atın içeceğineHepinizi opuyorum kızlar yazarım tekrar biraz şarjda kalsin da.
Vallahi adres versin yakin olan gider o evin altinda Kalir...Cok heyecanli..Valla biz evi basacağız birazdan zor duruyoruz
ay buldum adamın üstüne kaynar çaydanlık dökünŞu eşofmana bir şey dökün de bari onu değiştirmek zorunda kalsın
Hıncınıda almış olur birazay buldum adamın üstüne kaynar çaydanlık dökün
mecbur koşup soyunucak, ialç milaç krem diye dolanırken biriniz kapın teli![]()
Ya su online servisini bide bana anlatabilirmisinCeylin yarın tlfu aldığınızda gün içerisinde gönderilmiş msjlar olacak bence yığınla. Sakinliğini korusun arkadaşın bak 6 ay evveline kadar girebiliyor Online servislerden. Bugün olmazsa yarın olmazsa haftaya girip bakar
Samireciğim dediğim gibi 1 sene önce yapmıştım net hatırlamıyorum ama kendi telin için deneme yapabilirsin girip. Hangi operatörü kullanıyorsan onun Online servislerini gir netten orası yönlendiriyor zaten. Tel no ve şifre lazım. Şifre de telde bişeyler yazınca çıkıyordu. Hepsi Operator sayfasında varYa su online servisini bide bana anlatabilirmisin
Hmm bi bakiyim tesekkur ederimSamireciğim dediğim gibi 1 sene önce yapmıştım net hatırlamıyorum ama kendi telin için deneme yapabilirsin girip. Hangi operatörü kullanıyorsan onun Online servislerini gir netten orası yönlendiriyor zaten. Tel no ve şifre lazım. Şifre de telde bişeyler yazınca çıkıyordu. Hepsi Operator sayfasında var