• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı bir şey istemek ?

Bana kalirsa her iki tarafin annesi babasi kardesleri ve o yollu kadini eve cagirip yuzlestirin ve adama tekmeyi koyun.ben bu sekilde oglunu hakli cikarabilecek bir anne baba olacagini sanmiyorum.

Kızlar.
Ortalık karıştı.
Hat dokumlerini ortaya çıkardık bunlar ne diye yanlış onlar ben konusmadim vallahi billahi benim aşklarım çocuklarım dedi. Benden bekliyor musun öyle bir şey dedi. Sonra tuvaletten yazdığını gorduk dedi yeminler etti yok dedi. Gözümüzle gordugumuzu yalanladı.
Sonra kadını arayalım hadi dedik ara dedi sonra aldı elimizden tekrar yeminler etti. Rengibatti bembeyaz oldu. Kendince espriler yaptı guldu ama elleri titriyordu. Sonra arabaya bakmak için aşağı indi.

Aldık telefonu kadını aradık. Ben öyle birini tanımıyorum dedi başta. Sonra dedik ki hat dökümleri elimizde . mesajlarınızı gorduk cinsellik konusmussunjz eee nolmus yanı dedi. Dedik ki böyle böyle oldu sevgilisiniz demi dedik . yok mok dedi sonra dedik ki adam itiraf etti siz onun peşinde kosuyormussunuz öyle dedi . Dedi ki yalan o 3 yıldır benim peşimde. Yalan söylüyor. Bulunduğum şehre geldi size yalan söyleyip toplantıya diye geldi yanıma beraber kaldık dedi peki dedim cinsellik adına bir şeyler yaşandı mi tabii ki liseli aşıklar değiliz biz dedi.
Sonra anlattı adam buna ben bosandim demiş bir çocuğum var demis. Ankarada yaşıyorum demiş. İki hafta da bir toplantı var diye uydurup yanına gelirdi dedi.
Bunları konuşurken sesi kaydettk tabletten ve hoparlör açıktı. Herşeyi öğrendik yanı.
Simdi ne olacak ne bitecek bilmiyorum telefonum bozuldu. Kısa kesmeye çalıştım.

Bu arada kadın dedi ben evli olduğunu bilmiyorum artık sizinleyim ben söyleyin ne yapayım arayıp söyleyeyim mi sizinle konustugumuzu bir daha onunla konusmayacagimi dedi evet dedik. Aşağıda biz camdan görüyoruz aradı kadın telefonla konuştu ama sendeledi surat şekli değişti. Afalladi cama doğru bakamadi. Hani

Offf ya!!! Ne iğrenç yaratıklar bunlar.

O şırfıntı da yalan söylüyor. Tekrar arayıp yalan söylediğini bildiğini söylesin arkadaşın. Böyle sıyrılamaz. Bu kadar kolay değil.
Kadının da canını yaksın. Tabi boşanma sözkonusuysa diye söylüyorum.
Adam geçen seferki kaçamaktan yüz buldu tabi.

Neye inanacaginiz belli.
kadinin maddi manevi gelecegi parlaksa dahada o adamla evli kalmasi dilim varmiyor ....
yine yine aldatir bu adam

Back
X