• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canı bir şey istemek ?

Meraktan soruyorum arkadaşlar . Bilen aydınlatsın.. Karşı tarafa tazminat Davası açmadan söz ediliyor da hep.. Hatta bir ev parası alırsın diyenler var.

Cumhurbaşkanı bile 5000-6000 ANCA alabiliyor o kadar dava acıyor halbuki :KK45:

Gercekten sağlam bişiler alabilen var mı ya?

Meraktan soruyorum arkadaşlar . Bilen aydınlatsın.. Karşı tarafa tazminat Davası açmadan söz ediliyor da hep.. Hatta bir ev parası alırsın diyenler var.

Cumhurbaşkanı bile 5000-6000 ANCA alabiliyor o kadar dava acıyor halbuki :KK45:

Gercekten sağlam bişiler alabilen var mı ya?
adamın gelirine bağlı, asgai ücretle çalışan adamın canını alamıyosun yani, ne varsa üstüne kayıtlı, ev araba, sabitgelir, ona bakıyolardır

birde aldatılan kadın kendisini aldatan eşinden başka aldatan kadına da tazminat davası açabiliyor hem kadın rezil oluyor hem maddi olarak kayba uğruyor bence harika oluyor

birde aldatılan kadın kendisini aldatan eşinden başka aldatan kadına da tazminat davası açabiliyor hem kadın rezil oluyor hem maddi olarak kayba uğruyor bence harika oluyor

Bu açıdan aldatılan eşin mahkemede kocasını daha önce affettiğini söylememesi daha hayırlı olur.
Bir mahkemede hakim eşini daha önce affeden kadının iki taraftan da istediği tazminat talebini reddetti. İkinci defa yapılan aldatma suç sayılmadı yani.
Emsal teşkil edebilir bir dava o yüzden yazdım.

Konuyu en baştan tüm yorumlarıyla okudum.
Kızlar süpersiniz gerçekten, Ceylin soğukkanlılığına hayran kaldım.

Adama inanmayacağınız kesin.
Bir şey olmamış olsaydı ne elinde telefonla bu kadar gezerdi ne de siz yakaladığınızda bu kadar renkten renge girip ortamı yumuşatmak için espri yapardı.
Ki elinizde hat dökümü var.
Yakının için çok üzüldüm çocukları da varmış.
Yakınınız emin değilse toplantı zamanlarıyla o kadının yanına gitme zamanı tutuyor mu ona baksın?
Ama ben inandım adamın bi şeyler karıştırdığına.

Hay Allah cezalarını versin ikisinin de. Kadının masum olduğunu hiç sanmıyorum. Adam desen ahlaksizligin dibini boylamış.

Ceylin arkadaşın mı akrabam mı sarılır mısın sımsıkı benim adıma güçlü olsun bırakmasın kendisini. Bundan sonra dimdik durması çok onemli o adi herifin karşısında. Bak tüm kk kadınları arkasında yalnız değil.

Son gelismeleri okudum da. Hersey ortada yani baska ne denir.

Akrabaniz ne dusunuyor? Bosanirim mi diyor yoksa az surundurup affederim mi...

Boşanmayı düşünmeyecekse o kadar delili toplamak için uğraşmazdı herhalde.
Sonuçta telefonu almak için kırk takla attılar. :KK12:

Boşanma olmayacaksa bilinmemesi taraftarıyım ben.. Çünkü cok acı bir süreç Başlıyor hem kadın hem de çocuklar açısından ..

Türkiye'de tazminat davaları karşı tarafı fakirleştirmemeye Yönelik olduğundan cüzi oluyor. Cumhurbaşkanı örneğini vermiştim daha önce .. Kadın rezil edilirken çocukların babası da rezil edilir ve sonucunda maddi hatrı sayılır bir Kazanç da olmaz.

Ancak hakim mal paylaşımında erkeği suçlu bulup kadına daha çok verebilir. Bu Hakkını gözetsin akraban .

Bir de hakim kanaat getirse bile aldatmaya ki ceylinin araştırmaları neticesinde bence getirir, mahkemede itiraf etmezlerse ya da fotoğraf vs gibi daha somut deliller olmazsa Boşanma sebebi şiddetli geçimsizlik olarak belirleniyor, zina değil.

Bence o Yüzden bin tehdit ile elinde ne varsa alsın ama çocuklara bu Süreci yansıtmasın mümkünse.. Mahkeme ile iş çok yokuşa gidebilir . Bir de çocuklar bu süreçte çok yıpranıyor . En Günahsız onlar ya.. En çok onlara üzülüyorum .

Kızlar sanırım bosanacaklar .. Hala işi yokuşa sürüyor adam. Ben değil arkadaşım diyor. O kadını aradık konustugun kişiyi tarif et dedik diğer adam yanı arkadaşı renkli gözlü zayıf bir adam. Kadın bizim adamı tarif etti bildiğin. Sonra adamla yüzleşmeye gittik. Bulamadık. Adam telefonu kapatmış evde yok iş yerinde yok takıldığı yerlerde yok.
Anlaştılar kesin. Bilmiyorum. Ortalık karisik. Aileler girdi isin icine ama kimseye soylememeye calisiyoruz yine. Dayimlar girerse işin içine tatsizlasir olay. Kan çıkar . orası kesin...

yuzsuz herif bidr arkadasinin basini yakacak.
buna dupeduz iftira denir
o adamin karisi duyda ve suphe etse bile kafi

Ses kaydını aldığınızı ve kayıtta kadının ilişkiye girdiklerini kabul ettiğini söylemişsiniz. Boşanma davası açılacaksa kesinlikle zinaya dayalı boşanma davası açın. Bu sayede eşin katılım alacağını yarı yarıya azaltıp mal paylaşımı yapılırken ciddi miktarda fark sağlayabilirsiniz. Tazminattan farklı bir durum bu. Özellikle belirtmek istedim çünkü hoca pek çok avukatın bunu göz ardı ederek müvekkilinin zarara uğramasına sebep olduğunu söylemişti. Avukatınızdan özellikle rica edin bunu derim. Akrabanızın hakkında hayırlısı olur umarım.

Back
X