canım acıyor yardım edin:(

esnesn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
5
0
36
İzmir
Onu fazlasıyla seviyorum.Yaklaşık 6 aylık bir arkaşlığımız var.Ama arkadaşlık bu sevgili değil..Sorun orda zaten.defalarca dışarı çıktık gezdik.üstelik beni öptü defalarca kez öpüşmüşüzdür.Ama bir türlü sevgili olamıyoruz.ben gidiorum o kaçıyor ben kaçıorum o geliyor.benimle yalnızda kalmak istiyor.herşeyi yaptım ama yine aynı.Onun karşısında hıçkırarak ağladım bütün duygularımı herşeyi anlattım ama bana ağlamaya kıyamıyorum sana bu konu hakkında konuşmıcam diyor.
bana yardım edin ben ne yapmalıyım? biliorum oda birşeyler hissediyor ama daha ne yapabilirm ben?

madem seni seviyor peki neden yakınlaşmanıza izin veriyor....senin ona daha çok bağlanacağını tahmin edemiyor mu?bu durumun seni daha çok üzdüğünü göremiyormu???????ayrıca sevgili olmuşsunuz ki yakınlaşmışsınız normal arkadaşlar arasında bu tür şeyler olmaz benim bildiğim kadarıyla.....kafam karıştı şimdi

Bence o seni yeterince sevmiyor.. yoksa aranızdaki şey çoktan yoğunlaşmiş, Bağliliğa dönüşmüştü.. Bu adam ya sadece hoşlanıyor, ya da kendini tutuyor Birine Bağlanmak istemiyor.. Belki de daha kapanmamış Bi defteri vardir.. Ben de Benzer Bişeyi yaşadım, aramızda duygusal yakınlaşma oldu, ama adını koyamadık.. meğese unutamamış eski sevgilisini.. kendini çok fazla kaptırma, duygularından emin olan arkanda sapasağlam duracak Bi adama ver sevgini.. yoksa yıpranırsın Böyle karsında net ve dik duramayan Bi adamın..

evet karışık işte bende onu anlayamıyorum.ne yapmak istediğini bir bilsem ona göre davranıcamda çözemiyorumda

Konunuz içeriği sebebi ile Bir Derdim Var başlığına taşınmıştır..

Katılıyorum.
Kendine söyle;biz arkadaşız de,hayatını ona göre yönlendir,yada biz daha farklıyız de beklentilerini hayallerini bunlar üstüne kur.Ama asla bu durumu kabullenip buna göre şekillenme çok yıpranırsın.

Senin sevilmeye değer,sevdiğine değer veren,ciddi,doğru düzgün bir ilişkiyi hakeden biri olduğunun farkında fakat sana böyle bir ilişkiyi veremeyeceğinin de farkında.Seni çok üzeceğini,ilişkinin sorumlulugunu üstlenemeyeceğini vs.düşünüyor kendinin.Problem sen değilsin o.Ayrıca seni fiziksel olarak çok beğeniyor.Dayanamıyor öpüyor ama gerisini de fırsat bulsa yapacak ama sana kıyamıyor her nasılsa vicdanı var galiba Allahtan yoksa sen çoktan güme gitmiştin.Sen elinden geleni yapmışsın.Hem de fazlasıyla.Artık kendin için bir şey yapma zamanı.Onunla görüşmeyi kes ! siz arkadas değilsiniz,arkadaslar öpüşmezler.Sevgili değilsiniz adam bu işe yanaşmıyor.Sen sevgili olabilme umuduyla yanıp tutuşurken adamımız seninle sadece takılıyor güzelim.Bu cümleleri kurduğum için çok üzgünüm ama anlattıklarından çıkan sonuç bu

Bir ilgisizlik bir kaçış kendini soyutlama var sanki ilişkinizde...Belki sadece bir hoşlantıdır erkek arkadaşınızın hisleri...Bence erkek arkadaşınıza güçlü bir ilişkinin sadece öpüşmekten ibaret olmadığını anlatmalısınız.

Biliyorum o da bana bir şeyler hissediyor yazmışsın ama ben öyle düşünmüyorum..
Bir şey hissetse neden yaşadığınız şeyin adı arkadaşlık olsun ki?
Neden o konuda konuşmak istemesin ki?
Kendini kandırma bence...
Şimdi diceksin ki; ama biz çıkıyoruz geziyoruz ve beni defalarca öptü birşeyler hissetmese böyle olurmuydu....
Olurdu...Oluyor da...
İnsan birini sevgili olarak görmeden de gezebilir..Bi yerlere gidebilir.. Eğlenebilir.. Hatta öpebilir daha ileri gidende olur vs vs... bunları yapanlar yok mu var...
Neden böyle yapar bi insan...
Kendini boşlukta hissediyordur.. Kendini kafasını oyalamak için yapar...
Hayat tarzı böyledir.. Bu yüzden yapar..
Eğlenmeyi gezmeyi seviyordu yine bunları yapar...
ama böyle yapıyor diye o seni sevgili olarak gördüğü anlamına gelmez.. Sevdiği anlamınada gelmez... Şu vardır senle zaman geçirmeyi seviyordur o ayrı...
Bu yüzden çok fazla onla ilgili hayal kurma derim..
Üzülen sadece sen olursun. O hiç umursamaz bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…