Canım acıyor

Öncelikle Başınız sağolsun, bol sabır dilerim.

Ama hepimizin eninde sonunda gideceği yer..
Kaçış yok.

Kardeşin için ağlamak yerine, bol dua etmen daha iyi olur.

Basın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..
Başınız sağolsun doktora gitmeye karar verdim

Öncelikle başınız sağolsun. Ben de 2 ay önce abimi kaybettim. İçimde öyle bi öfke var ki şu an hayata karşı sizin de dediğiniz gibi kırıp dökmek istiyorum her yeri. Ben uzman desteği de aldım ama hiç faydasını göremedim. Ölümün tesellisi olur mu genç ölümün asla bir tesellisi yok bence. Ama yaşıyoruz işte bi şekilde her halimize şükredicez elimizden başka birşey gelmiyor çünkü. Dua edin hayır yapın onun için.
Başınız sağolsun inşallah Birgün beraber olucaz .

Mezarlıkta foto mu olur hayatımda böyle şey duymadım görmedim

Ölümün tesellisi yok maalesef sabredeceksiniz. Kardeşiniz için hayrat yapın, dua edin. Allahtan sabır diliyorum.
Ya aklıma amcamın yaptığı arada geliyo delirmek gibi oluyorum Allah bildiği yapsın

Başın sağolsun Rabbim sabır versin neden vefat etti kardeşin canım bu arada amcanada yazıklar olsun duygusuz biri
Trafik kazası sağolun amcam fotoğraf çekilirken yeğeniyle ki kuzenimde hakim nasıl çekildiler anlamym .yalnızca ters ters baktım .amcamla göz göze geldik o sırada indirdi telefonu

Dünyada iki şeyin acısı geçmez derler. " Bir evlat acısı, iki kardeş acısı"

RABBİM mekanını cennet eylesin. En büyük korkumdur, çok acı tarifi imkansız. Acın hiç geçmeyecek, hep içinde sızlayan şeyler olacak. Sadece zamanla daha az hatırlayıp, daha az canını yakacak. Ama yıllar sonra yaşlansan bile aklına gelecek. Unutmak imkansız.
ALLAH kimseye yaşatmasın ama ben ne yaparım bilemem, düşünsem bile gözlerim dolar. Dedem de küçük kardeşini kaybetmiş çocukken. Adam 80 yaşında, anlatırken hala iç geçirerek ağlar. :-( Bu yüzden güçlü olmalısın, acıya dayanmak için.

Başınız sağolsun rabbim size sabır versin öncelikle.sanırım tel ilaç zaman...bu süreçte de psikologdan yardım almak belki yüreğinizdeki yangını biraz da olsa hafifletir

Basın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..
Canim Allah sabir versin sana kiyamam.

Trafik kazası sağolun amcam fotoğraf çekilirken yeğeniyle ki kuzenimde hakim nasıl çekildiler anlamym .yalnızca ters ters baktım .amcamla göz göze geldik o sırada indirdi telefonu
Allah sabır versin canım ben olsam amca falan dinlemez sayardım acına saygısızlık bu allahımm ne insanlar var sen akıl ver böyle akılsız amca bozuntularına

Back
X