- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun doktora gitmeye karar verdimBasın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..
Başınız sağolsun inşallah Birgün beraber olucaz .Öncelikle başınız sağolsun. Ben de 2 ay önce abimi kaybettim. İçimde öyle bi öfke var ki şu an hayata karşı sizin de dediğiniz gibi kırıp dökmek istiyorum her yeri. Ben uzman desteği de aldım ama hiç faydasını göremedim. Ölümün tesellisi olur mu genç ölümün asla bir tesellisi yok bence. Ama yaşıyoruz işte bi şekilde her halimize şükredicez elimizden başka birşey gelmiyor çünkü. Dua edin hayır yapın onun için.
Ya aklıma amcamın yaptığı arada geliyo delirmek gibi oluyorum Allah bildiği yapsınMezarlıkta foto mu olur hayatımda böyle şey duymadım görmedim
Ölümün tesellisi yok maalesef sabredeceksiniz. Kardeşiniz için hayrat yapın, dua edin. Allahtan sabır diliyorum.
Trafik kazası sağolun amcam fotoğraf çekilirken yeğeniyle ki kuzenimde hakim nasıl çekildiler anlamym .yalnızca ters ters baktım .amcamla göz göze geldik o sırada indirdi telefonuBaşın sağolsun Rabbim sabır versin neden vefat etti kardeşin canım bu arada amcanada yazıklar olsun duygusuz biri
Ya aklıma amcamın yaptığı arada geliyo delirmek gibi oluyorum Allah bildiği yapsın
onunla konuşmak içimden gelmiyor Allah bildiği gibi yapsın tek duam bu .artık Facebook insanları değiştirdiGidin konuşun yüzleşin o zaman
Canim Allah sabir versin sana kiyamam.Basın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..
Allah sabır versin canım ben olsam amca falan dinlemez sayardım acına saygısızlık bu allahımm ne insanlar var sen akıl ver böyle akılsız amca bozuntularınaTrafik kazası sağolun amcam fotoğraf çekilirken yeğeniyle ki kuzenimde hakim nasıl çekildiler anlamym .yalnızca ters ters baktım .amcamla göz göze geldik o sırada indirdi telefonu
Teşekkür ederim.Başınız sağolsun doktora gitmeye karar verdim
Amin ,çok teşekkür ederim.Canim Allah sabir versin sana kiyamam.