• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

Bende stevya ya katılıyorum. Eve geç gellme vs. Ayrıca hangimiz kızdıpımızda boşanacağız demiyoruz yatakları ayırma. Ki erkekler cinselliğe o kadar ara vermezler 1 aydır seni istemiyorsa Bi de yatak ayırıyorsa bence sen önce gardını al. Ve sakın barışmak için çabalama ama küste davranma akışına bırak. Karı koca bu yaaa sevgili acısı çeker gibi çok Anlamasız kocanın yaptığı
Hemde cok anlamsiz vala bende artik cabalamiyorum barismak icin ben elimden geleninyaptigimi dusunuyorum bana ihtiyaci yok her isin8 kendi yaoiyor boyle isine geliyor sanirim😢

Sizi aldatıp aldatmıyor mu, onu araştırın.
Insan sevdiğine bir zaman sonra merhamet eder, affeder normalde.
Ayrıca burada hatalı siz değilsiniz bence.
Eve geç geliyorsa bende kavga çıkarttırdım.

Telef
Sizi aldatıp aldatmıyor mu, onu araştırın.
Insan sevdiğine bir zaman sonra merhamet eder, affeder normalde.
Ayrıca burada hatalı siz değilsiniz bence.
Eve geç geliyorsa bende kavga çıkarttırdım.
Telefonunu karistirim hep ama gozume carpan birsey olmadi simdiye kadar bilmiyorum neden bukadar uzatti neyapacagimi bilemiyorum cok uzgunum kocamida seviyorum ama boyle uzadikca uzaklasiyoruz

Eve geç geliyo ve haber vermiyo, ilgisiz vs. Bu konularda haklısınız. Bardak kırmak hoş olmamış ama iki taraf da eşit derecede hatalı. Siz kendinizi suçlu hissetmeyin. Eşiniz de uzattığı için ekstre hatalı. Sorun eşinizde yani kendinizi suçlamayın ve açık açık ciddi bi dille konuşun eşinizle ne yapmaya çalişiyomuş.

Eve geç geliyo ve haber vermiyo, ilgisiz vs. Bu konularda haklısınız. Bardak kırmak hoş olmamış ama iki taraf da eşit derecede hatalı. Siz kendinizi suçlu hissetmeyin. Eşiniz de uzattığı için ekstre hatalı. Sorun eşinizde yani kendinizi suçlamayın ve açık açık ciddi bi dille konuşun eşinizle ne yapmaya çalişiyomuş.
Konusmaya yanasmıyor ki ben konusuyorum o susuyor😢tekrar deniycem bu kacinci bilmem

Kizlar kocam bana 1 aydir kus ve ben artik ruhen coktum kackere bu konuda post actim bana akil verin ben barismak istiyorum kackere gittim yanina ve beni reddeti istemiyorum falan diye artik yanina git.eye cesaret edemiyorum a evde iki yabanci olmaktan biktim bunaldim ne yapmaliyim konusmayada yanasmiyor gurur kirildi sanirim birazda benim.vaskilarim.bunaltti bunalrin faekindayim ama bukada butucek birsey yoktu 😢
Bahsettiğiniz kavga 1 ay kusulecek bir kavga değil öncelikle kendinizi suçlamayın. İkincisi hiçbir kavga evlilikte 1 ay kusmeyi gerektirecek olamaz yaa kavga edilir ya barisilir ya bosanilir. Demek eşinizin huyu boylr benim babam da böyle çekilecek dert değil bugün size küsen yarın bebelerinize de küser. Sen de küs evde hiçbir şey yapma yan gel yat aaa ben tek yaşadığımı saniyodum sen evde mıydın de

Back
X