Canım acıyor..

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.932
9.488
683
40
Yaklaşık 9 aydır görüşüyorduk. Hayatımda tanıdığım en düşünceli, en iyi, en kibar adamdı. Bugüne kadar hiçkimsenin yanında onun yanında olduğum kadar rahat değildim. Beni düşünüyordu, benimle ilgileniyordu. Suyumu bile soğuk içmeyeyim diye ısıtıp veriyordu. Biz neyiz diye hiç sormadım. Sorsam mı diye düşündüm ama sonuçta liseli değildik, neredeyse 30duk, her şey olması gerektiği gibi yavaş ama emin adımlarla gidiyordu. Gün boyu mesajlaşıyorduk, her hafta mutlaka görüşüyorduk, vs..

Bana öyle geliyormuş meğer..

Bir akşam dayanamadım, ne düşündüğünü merak ediyorum diye sordum. Sorumu geçiştirdi, cevabım iki gün sonra geldi. Aşk ilişkisine hazır değilmiş beyefendi. Arkadaşlığımız devam etsinmiş. Nasıl ederdi ki?

Şimdi artık görüşmüyoruz. Öyle alışmışım ki ona, bi yanım feci eksik. Gün boyu iletişim halindeydik, telefonum şimdi hiç çalmaz oldu. Gündüz işte, akşam evde vakit geçmez oldu. Çok ağladım. Çok düşündüm. Hem ona, hem kendime çok kızdım. Nasıl anlamam bugüne kadar diye kızdım, neden sordum keşke sormasaydım en azından sesini duymaya devam ederdim diye kendime kızdım. Bugüne kadar yaptıkları ile o anki tutarsızlığı için ona kızdım.

Şimdi hissizim. Canım hâlâ çok yanıyor. Aklım yapma diyor, kalbim keşke burada olsa diyor.

Ne dertler var, biliyorum. Belki dert değil, biliyorum. Bu da geçecek, biliyorum. Ben sadece yazıp da rahatlamak istedim.

Son düzenleme:
Peki ben size birsey sormak istiyorum bu sure zarfinda konusma samimiyetiniz nasildi? Paylasimlariniz? Yakinlasiyor muydunuz? Yani belkide siz sadece iki yakin arkadastiniz bunu adlandirmak oyleyse cok anlamsiz benimde mesela boyle bi arkadasim var senelerdir taniyorum hergun konusuruz ve inan beni benden daha cok dusunur.belkide siz ask sandiniz bunu.suan ki yikiminizida hayal edebiliyorum gururunuzda kirildi fazlasiyla kendi haline birakin belkide bazi korkulari vardir hallettikten sonra telafi edicektir yaptigi seyi yada hic gelmez bilemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kim kiminle boyle arkadas ki siz dogru olani yapmissiniz uzgunlugunuzu burdan hissettim ama bence herseyi oluruna birakin karsinizda arkadaşlik ile ikili iliskiyi karistirmis biri var.

Bir erkek bir kızla nasıl o kadar arkadaş olarak samimi olabiliyorki . Bence kim olsa sizin gibi anlardı. Çok iyi yaptınız konuşmakla kafanızdan sevgilimiyiz arkadaşmıyız düşüncesi netleşti. Belki bir süre düşünmek istemiştir kafasında soru işaretleri varsa. Sizin gibi bir arkadaş var konu açmışsın 1 senedir fazla samimi arkadaşı var hala erkeğin açılmasını bekliyor. Olmazsa da bir süre sonra unutursunuz. Hayırlısı olsun inşallah

burda okuduğum onlarca konudan sonra hep şüpheyle bakar oldum herşeye... bence o kişinin zaten bir ilişkisi vardı ama size söylemediği için böyle geçiştirmeye çalıştı ve ben aşk ilişkisi düşünmüyorum dedi. diğer türlü, eğer yalnızsa, size böyle demesi çok çok anlamsız, ergen yaşta değil ki bu adam, dediğiniz gibi 30lu yaşlardaysa eğer bu yaptığı gerçekten çok saçma, anlamsız bir davranış ve bu durumda böyle ne yaptığını ne hissettiğini bilemeyen bir adam için üzülmenize değmez...

Belki de hayatinda ilgi gosterecek kadin boslugunu sizinle doldurdu ama is aska iliskiye gelince is bir nebze ciddiye bineceginden bundan korktu. Ya da bi iliski yasayacak kadar sevmiyor, begenmiyor...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım kendine neden kızıyorsun ki? Sen yanlış anlamamışsın adam adam değilmiş.

Buda yeni moda oldu :27:, sevgili gibi takıl sonra ilişkiye hazır değilim de...

Geri zekalı adam, bırak ya ne hali varsa görsün...

Nasıl anlamam degil, onun altında baska seyler vardır mutlaka...Ya problemleri vardır ya da sevgilisi vardır, sıkılmıstır biraz senle vaktini gecirmistir.

Peki ben size birsey sormak istiyorum bu sure zarfinda konusma samimiyetiniz nasildi? Paylasimlariniz? Yakinlasiyor muydunuz? Yani belkide siz sadece iki yakin arkadastiniz bunu adlandirmak oyleyse cok anlamsiz benimde mesela boyle bi arkadasim var senelerdir taniyorum hergun konusuruz ve inan beni benden daha cok dusunur.belkide siz ask sandiniz bunu.suan ki yikiminizida hayal edebiliyorum gururunuzda kirildi fazlasiyla kendi haline birakin belkide bazi korkulari vardir hallettikten sonra telafi edicektir yaptigi seyi yada hic gelmez bilemiyorum.

Yok hayır yakınlaşıyorduk ki biz zaten normal arkadaş değildik, özellikle tanıştırılmıştık.

Çok teşekkür ederim herkese fikirleri, sözleri için. Zamanla geçecek inanıyorum, ama benim sadece birazcık zamana ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim herkese fikirleri, sözleri için. Zamanla geçecek inanıyorum, ama benim sadece birazcık zamana ihtiyacım var.

Kolay değil 9 ay birlikte vakit geçirmişsiniz.
Böyle insanlar da iyice çoğaldı gez toz sonra aşka hazır değilim falan de.
Ne demeye geziyorsun o zaman.

zamana bırak ..
üzülmemee çalışş ..
hakkında hayırlısı olsun ..

Aslında keşke sormasaydım yerine iyiki sormuşum demelisin. Düşünsene sen ciddi hayallere kapıldığında o seni bırakıp gidebilirdi o zaman daha çok yara alırdın. Ayrıca baksana sorduğundan beri arayıp sormuyormuş. Biran önce toparlan bence dinlendir ruhunu ve beynini hiç ummadığın anda çok daha mutlu olabileceğin birini bulabilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaklaşık 9 aydır görüşüyorduk. Hayatımda tanıdığım en düşünceli, en iyi, en kibar adamdı. Bugüne kadar hiçkimsenin yanında onun yanında olduğum kadar rahat değildim. Beni düşünüyordu, benimle ilgileniyordu. Suyumu bile soğuk içmeyeyim diye ısıtıp veriyordu. Biz neyiz diye hiç sormadım. Sorsam mı diye düşündüm ama sonuçta liseli değildik, neredeyse 30duk, her şey olması gerektiği gibi yavaş ama emin adımlarla gidiyordu. Gün boyu mesajlaşıyorduk, her hafta mutlaka görüşüyorduk, vs..

Bana öyle geliyormuş meğer..

Bir akşam dayanamadım, ne düşündüğünü merak ediyorum diye sordum. Sorumu geçiştirdi, cevabım iki gün sonra geldi. Aşk ilişkisine hazır değilmiş beyefendi. Arkadaşlığımız devam etsinmiş. Nasıl ederdi ki?

Şimdi artık görüşmüyoruz. Öyle alışmışım ki ona, bi yanım feci eksik. Gün boyu iletişim halindeydik, telefonum şimdi hiç çalmaz oldu. Gündüz işte, akşam evde vakit geçmez oldu. Çok ağladım. Çok düşündüm. Hem ona, hem kendime çok kızdım. Nasıl anlamam bugüne kadar diye kızdım, neden sordum keşke sormasaydım en azından sesini duymaya devam ederdim diye kendime kızdım. Bugüne kadar yaptıkları ile o anki tutarsızlığı için ona kızdım.

Şimdi hissizim. Canım hâlâ çok yanıyor. Aklım yapma diyor, kalbim keşke burada olsa diyor.

Ne dertler var, biliyorum. Belki dert değil, biliyorum. Bu da geçecek, biliyorum. Ben sadece yazıp da rahatlamak istedim.

canım ama bu soruyu sormasaydın daha cok bağlanacaktın daah cok acı çekecektin ilerde..iyi ki sormuşsun hatta belki gec bile kalmışsın sormak için..lütfen üzülme geçmez sanma geçiyor inan..elbet üzüleceksin elbet canın acıcak cunku ortada senin yasadıgın hisler var..ama zamanla alışacaksın ve hayat kaldığı yerden devam edecek..bellliiki o henüz olgulasmamıs ona gore deil

Back
X