Eltim hamile ama bizden saklıyor

3 aylık olana kadar söylemeyebiliyorlar niye alındınız ki? Ben olsam ben de söylemem bir süre kendime saklarım. 1.5 aylık hamileliğimi ancak bilse bilse kocam bilmeli yani, dur daha bismillah yani. Sağlıklı mı değil mi emin olalım, bir alışalım en azından.
Öyle olsa kimseye söylemez ama bi trk konu sahibine söylememis

ben de hamile kaldığımda esimin hamile kalmakta zorluk yasayan kuzenine söyleyememiştim. ikimiz de bebek denerken birbirimize çok destek olmustuk halbuki. ama hamile kalınca kötü hisseder diye çok korktum. hatta o öğrenip aradığında da kendimi kötü hissetmiştim 🥲 evet belki saçma bir düsünce ama çıkıp bu durumda “ben hamileyim” demek yanlış hissettiriyor. 😟

inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur 🥰🥰 takılmayın bunlara. iyi niyetle veya kötü niyetle ne olduysa oldu. siz kendinize odaklanın

herkese selam eltimle evliliğimizin arasında 1 yıl var ilk benim düğünüm oldu biz evliliğimizin 3 ayından beri çocuk istiyoruz ama malesef 20 aydır olmadı şubat ayında düşük yaşadım eltim evlendiği günden beri çocuk istiyor ve bizimde istediğimizi biliyordu eltim ile aramızda pasif ağresif bir ilişkimiz var çoğunlukla kv evinde görüşüyoruz haicen çok görüşmüyoruz daha önceden sorunlarımız oldu çünkü ikimizde evlenince mesafeli olduk ben neredeyse 2 yıldı onda neredeyse 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz kayınvalidemlerde görüştüğümüz sürece konuyu hep bir şekilde bebeğe getirir sürecinden bahsederdi doktora gittiğinden konuşur bende kendimce fikir verirdim düşük yaptığım zaman beni aramadı sadece kvlerde iken geçmiş olsun dedi o kadar eltim her ay hamileyim diye ortada gezerdi her belirtiyi her adet geçmesini hamilelikle yorumlar sonra kan verir hüsran yaşardı günlerden bir gün beni arayıp testinin pozitif olduğunu bende varsa başka bir test yapmak istediğini söyledi bende test götürdüm bir şey çıkmamıştı bebek konusunda özellikle düşükten sonra stres yaptığımı bildiği halde hep bebek lafı açar hamileyim diye gezerdi bir kere bile rahatsız olduğumu dile getirmedim burda hata yaptım aslında ve sürekli ilk torunu ben doğuracağım diye orda burda konuşuyor benide strese sokuyordu ilk torun önemli değil ama onun böyle konuşmaları ister istemez beni etkiliyor ve sanki ben doğurğan değil o doğurganmş gibi bir algı oluşuyordu nitekim eltim hamile kalmış herkese bakın herkese söylemişler tahmini 1,5 2 aylık hamile ama eşime ve bana kimse söylemiyor eşim sormuş böyle birşey duydum var mı diye belli değil falan demiş kardeşi 2 3 kez yan yana geldik ama söylemediler ve bende hayırlı olsun falan demedim benim yanımda midem bulanıyor yine diye konuştu ama ya bak ben hamile kaldım demiyor nazardan korksa 1 aylık hamileliği kimseye duyurmaz diye düşünüyorum hassas olduğumu düşüneceğii sanmıyorum önceden yaptıkları ve yanımda yaptıkları zaten düşüncesizlik bu durumda ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yaparsınız hamile kalamamam beni üzüyor ama bir başkasının hamile kalmasına üzülecek biriside değilim herkesin süreci farklı benim nasibimede sabretmek imtihan düştü zaten eşimle zorlu süreçten geçiyoruz bu kişilerin bunları yapmasıda insanı çok etkiliyor kimsenin bebeğinde gözümüz yok oysaki
Sallama. Sanki paşa torunumu doğuracak ne bu ilk çocuk rekabeti.

herkese selam eltimle evliliğimizin arasında 1 yıl var ilk benim düğünüm oldu biz evliliğimizin 3 ayından beri çocuk istiyoruz ama malesef 20 aydır olmadı şubat ayında düşük yaşadım eltim evlendiği günden beri çocuk istiyor ve bizimde istediğimizi biliyordu eltim ile aramızda pasif ağresif bir ilişkimiz var çoğunlukla kv evinde görüşüyoruz haicen çok görüşmüyoruz daha önceden sorunlarımız oldu çünkü ikimizde evlenince mesafeli olduk ben neredeyse 2 yıldı onda neredeyse 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz kayınvalidemlerde görüştüğümüz sürece konuyu hep bir şekilde bebeğe getirir sürecinden bahsederdi doktora gittiğinden konuşur bende kendimce fikir verirdim düşük yaptığım zaman beni aramadı sadece kvlerde iken geçmiş olsun dedi o kadar eltim her ay hamileyim diye ortada gezerdi her belirtiyi her adet geçmesini hamilelikle yorumlar sonra kan verir hüsran yaşardı günlerden bir gün beni arayıp testinin pozitif olduğunu bende varsa başka bir test yapmak istediğini söyledi bende test götürdüm bir şey çıkmamıştı bebek konusunda özellikle düşükten sonra stres yaptığımı bildiği halde hep bebek lafı açar hamileyim diye gezerdi bir kere bile rahatsız olduğumu dile getirmedim burda hata yaptım aslında ve sürekli ilk torunu ben doğuracağım diye orda burda konuşuyor benide strese sokuyordu ilk torun önemli değil ama onun böyle konuşmaları ister istemez beni etkiliyor ve sanki ben doğurğan değil o doğurganmş gibi bir algı oluşuyordu nitekim eltim hamile kalmış herkese bakın herkese söylemişler tahmini 1,5 2 aylık hamile ama eşime ve bana kimse söylemiyor eşim sormuş böyle birşey duydum var mı diye belli değil falan demiş kardeşi 2 3 kez yan yana geldik ama söylemediler ve bende hayırlı olsun falan demedim benim yanımda midem bulanıyor yine diye konuştu ama ya bak ben hamile kaldım demiyor nazardan korksa 1 aylık hamileliği kimseye duyurmaz diye düşünüyorum hassas olduğumu düşüneceğii sanmıyorum önceden yaptıkları ve yanımda yaptıkları zaten düşüncesizlik bu durumda ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yaparsınız hamile kalamamam beni üzüyor ama bir başkasının hamile kalmasına üzülecek biriside değilim herkesin süreci farklı benim nasibimede sabretmek imtihan düştü zaten eşimle zorlu süreçten geçiyoruz bu kişilerin bunları yapmasıda insanı çok etkiliyor kimsenin bebeğinde gözümüz yok oysaki
Sallama. Sanki paşa torunumu doğuracak ne bu ilk çocuk rekabeti.

Sizinki tam eltilerin savaşı filmine dönmüş.
Benzer yollardan geçtim.
Yerinde olsam Bebek fikrini aklımdan cikarirdim çünkü kafaya taktikca olmuyor kesinlikle denendi yani hamilelik fikrini çıkarıp tatile gittiğimde hamile kalmıştım.
Sana söylemiyor diye niye alındığını anlamadım zaten aranız iyi degilki, hergun görüşen arkadaşlık kuran insanlar degilmissiniz.
Bence sen çok kafaya takıyorsun oluruna bırak ve farklı şeylerle meşgul ol.tatile git gez eğlen. Bırak kaynana elti ne dedi ne oldu düşünme kendinide yıpratma.
Çocuğu olur Allah korusun sakat olur,hayırsız olur. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım bir yarışa cevirmeyin şu işi. Bebek sorumluluk gerektirir. Eşinle evliliğin tadını çıkar, işe gir çalış. Önce bı kendini gelistir olgunlas çocuk olur illaki. Tabiki doktora git muayene ol bı sorun varsa erkenden tedavi ol ama yat kalk çocuk istiyorum deme takıntı yapma keyfine bak
yorumunuz için teşekkür ederim ama neden kendimi geliştirmediğimi çalışmadığımı düşündünüz anlamadım 7 yıllık devlet memuruyum böyle şeyler yaşayan insanları neden küçük gördünüz anlamadım bu forumda sanırım herkes elit herkes kendini geliştirmiş kimse özel hayatında eşinin ailesi ile problrm yaşamıyor vs uzar gider

Bırak dogursun. Aferin çok güzel dogurdun der gibi o tavırda takın bak daha çok sinir olucak :) bu tipler böyle çok iyi bilirim. Senin ondan önce hamile kalmani sindiremeyecek kadar kıskanç. Hiç umursama umursamaz takıl hep gülümse
evet istemiyordu bunu hep belli etti bana ama ben konduramadım şimdi oturuyor bazı puzzeller

Şu hayatta ki tek amacınız üremek mi ?
Bu kadar kafaya takılcak birşey değil söylemek istememiş söylememiş bu kadar basit ya. Başka derdiniz işiniz gücünüz yok mu Allah aşkına.
hani bu forumda bu bölüm var ya herkes her şeyi yazabilr sorabilir hoşunuza gitmediyse açıp okumazsınız bu kadar basit sizin ne mesela hayattaki amacınız yazında bende yorumda bulunayım. insanlar sınanmadığı acının tadını ne bilsin.

Onun basitliğine verin geçin gidin .Bazı gençler değişik işte.İyi düşünün her konuda stres bu dönemler için önemli sizin için, rahat olun lütfen.Siz takılmayın rahat olun onlar şaşırsın
evet stres çok önemli ve malesef bu dönemde stresimi yönetemiyorum pskolojik destek alamayı düşünüyorum

ben de hamile kaldığımda esimin hamile kalmakta zorluk yasayan kuzenine söyleyememiştim. ikimiz de bebek denerken birbirimize çok destek olmustuk halbuki. ama hamile kalınca kötü hisseder diye çok korktum. hatta o öğrenip aradığında da kendimi kötü hissetmiştim 🥲 evet belki saçma bir düsünce ama çıkıp bu durumda “ben hamileyim” demek yanlış hissettiriyor. 😟

inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur 🥰🥰 takılmayın bunlara. iyi niyetle veya kötü niyetle ne olduysa oldu. siz kendinize odaklanı
sizin inceliğiniz olmuş ama malesef karşı tarafın böyle düşündüğünü sanmıyorum inşallah teşekküer ederim iyi dilekleriniz için

Doğru mu diye sormuş işte. Belli ki kendi söylememiş. Muhtemelen birine söylediler o da boşboğazlık edip herkese anlatmış. Yani sizlik bir durum yok. Ayrıca sizin de istediğinizi bildiği için tamamen nazarınız değer diye korkmuş ve paylaşmak istememiş de olabilir. Yani bu özel bir konu ve herkesin kendi tercihi, kendi kararı. Saygı duymalısınız.

Mesela ben hamileliğimi 3. Ayda herkesle paylaştım. Fakat çok boşboğaz bir teyzem var, o hala bilmiyor. Onu ve ailesini sosyal medyamdan engelledim hikayelerimi görmesinler diye. Birilerinden duyarsa niye söylemedin diye sitem edebilir. Söylememeyi tercih ettim.
Az kalmış doğum yapacaksınız. Teyze sizi hiç görmüyor mu?

yorumunuz için teşekkür ederim ama neden kendimi geliştirmediğimi çalışmadığımı düşündünüz anlamadım 7 yıllık devlet memuruyum böyle şeyler yaşayan insanları neden küçük gördünüz anlamadım bu forumda sanırım herkes elit herkes kendini geliştirmiş kimse özel hayatında eşinin ailesi ile problrm yaşamıyor vs uzar gider
Kimseyi küçük görmedim ama sizin mesele yaptığınız şey çok saçma olaya geniş açıyla bakıp düşünün. Elti in karakterinin durumu ortada ona uyup çocuk yapma yarısına girme diye başka şeylerle kendini meşgul et dedim çalışip çalışmadığını yazmamissin ben sadece başka işlerle meşgul ol diye lafın gelişi söyledim.hobi edin gez toz ozaman.

Yok hayır, aynı şehirde değiliz. Birbirimizi arayıp sormuyoruz da zaten pek. Aileyle de pek sık görüşmez yıllardır.
Ben de 2. Gebeliğim de aynı Şehirde olmadığım tanıdık ve akrabalarıma söylememiştim. Çünkü zorlu bir hamilelik geçiriyordum. Bir de özellikle arayıp söylemek de bana komik geliyordu

Neyse doğum yaptım. Tabi duydular hemen arayıp küsmeler, tripler neler neler yaptılar. Resmen kavga eder gibi tepkiler..

Sonra, söylememekle ne kadar doğru yaptığımı anladım.

Gelmişim 38 yaşıma hamile kalmişım o saatten Sonra reklam mı yapacağım. Hani insan denk gelir söyler öyle bir şey de yok. Bazı insanları anlamak zor gerçekten.

Ben de 2. Gebeliğim de aynı Şehirde olmadığım tanıdık ve akrabalarıma söylememiştim. Çünkü zorlu bir hamilelik geçiriyordum. Bir de özellikle arayıp söylemek de bana komik geliyordu

Neyse doğum yaptım. Tabi duydular hemen arayıp küsmeler, tripler neler neler yaptılar. Resmen kavga eder gibi tepkiler..

Sonra, söylememekle ne kadar doğru yaptığımı anladım.

Gelmişim 38 yaşıma hamile kalmişım o saatten Sonra reklam mı yapacağım. Hani insan denk gelir söyler öyle bir şey de yok. Bazı insanları anlamak zor gerçekten.
Katılıyorum kesinlikle. Ben de zor kavuştum, tüp bebek oldu. O yüzden açıkçası kimseye söylemek istemedim ilk başta. 3 aydan sonra yakın çevrem ve aileler öğrendi. Kimsenin tribini çekemem açıkçası. Nazara da inanıyorum şahsen.

Katılıyorum kesinlikle. Ben de zor kavuştum, tüp bebek oldu. O yüzden açıkçası kimseye söylemek istemedim ilk başta. 3 aydan sonra yakın çevrem ve aileler öğrendi. Kimsenin tribini çekemem açıkçası. Nazara da inanıyorum şahsen.
Ben de nazara inanıyorum. Zaten bir sürü zorluk yaşamışsınız üstüne bir sürü duyguyu çekmeye gerek yok.

Bebeğinize sağlıcakla kavuşun. Güzel, uzun bir ömrü olsun kuzucuğun🧿

Eczane dururken size gebelik testi istemesi bile manasız. Keşke hiç bu çocuk konularına yorum yapıp konuşmasaydınız öncesinde.
Şimdi gerçekten hamileyse değişik şeyler düşünmüş olabilir.
Lafı olursa hayırlı olsun der geçersiniz.

Back
X