görücü usulü mü evlendiniz?Icimde bana tutunan bir can.. benden ayri , bebegini umursamayan bir adam..
ve aci ceken ben. .
su an yazaken bile göz yaşi döken ben..
Esimle tartismalarimiz hiç bitmiyor..
ben konu açmiştim zaten yani derdimi paylaşmiştim..
Esimle Aramiz hiç yok, bebegide ne yapiyorsan yap dedi..
Dün bana mesaj atti bebek katili diye.. Bebegi aldirmak için randevu pazartesi günü..
ben çok kötüyüm. .. aglamaktan mahfoldum. .. esimden nefret ediyorum... Onu istemiyorum.. Bebek. . Allahim ne yapicam ben?
Ben eşimle bir dakika bile artik evli kalmak istemiyorum.
Bazilariniz diyorsunuz madem evliginde problem var bebek niye diyosunuz. . Dedigim gibi hap kulanirken oldu.. ama ne olursa olsun ben esimle kavga etmemek ugruna dokundurtmamam lazimdi kendime..
Nefret ediyorum bana cektirdigi acilardan..
Eşim ilk basta bana deli gibi aşik, kiskanan biri gibiydi. Ama o pek uzun sürmedi... araya hep büyükler girdi , yazik evliliginize yapmayin oldu.. Keske de ayrilsaydik..
simdi can tasiyorum.. esimse bana hala ondan önce konustugum insanla tehditler savuruyor. Sen zaten onu unutmadin , gördügünde bakiştin, rezil herkes seni biliyor , görūceksin sen oldu..
Ailemin tek derdi artik aci cekmemem. Ama biliyorlar ki bebek olunca ne olursa olsun kopulmicak. Ve onlar artik kökten bitmesini istiyorlar.
Esim beniM dengesiz biri, bir ani bir anini tutmuyor. Istemedigi cevap alinca hemen allah belani versin, Dinsiz oluyorum.
Kendi aileme bile gavur gibisiniz haline bak diyor. Benim babam camiden cikmayan biri ya. Ha en son da kafana bak seni napim dedi. Ki eşim benim ilk diş görüntümü sevdi. Ben çirkin filan da degilim. Ya hepsini geçtim bu adam hiç bir sey yapmamis gibi davraniyor . Günahi senin diyip siyriliyor. Ya ben daha nasil tahmül edicektim ona? Hala git aldir, git koca bul diyen biri .
diğer konunuzu bilmiyorum ama durumunuza üzüldüm.inşallah en kısa zamanda bu belirsizliklerden kurtulursunuz. eğer eşiniz tartışma sırasında bebeği naparsan yap dediyse öyle düşünmüyor yüksek olasılıkla. zaten aldırmaman için de bebek katili diyor. ben burda bebeğin ortak olduğunu düşünüyorum ve karar da ortak olmalı o yüzden. tamam siz karnınızda taşıycaksınız belki ama onun da bebeği. böyle bir durumu eşinizle karar vermeden yapmamalısınız. zaten hukuki kısımda da sanırım boşanmada nafaka alamayabilirsiniz bu durumda.eğer eşinizin imzası olmazsa. hukuki bilgim yok ama bir arkadaştan hatırladığım bu. olayı iyice düşünün lütfen.şu anki ruh haliniz çok sağlıklı karar verdirmiyor olabilir.Icimde bana tutunan bir can.. benden ayri , bebegini umursamayan bir adam..
ve aci ceken ben. .
Dün bana mesaj atti bebek katili diye.. Bebegi aldirmak için randevu pazartesi günü..
ben çok kötüyüm. .. aglamaktan mahfoldum. .. esimden nefret ediyorum... Onu istemiyorum.. Bebek. . Allahim ne yapicam ben?
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle. İnşallah eşinle arandaki sorunları düzeltirsiniz.Icimde bana tutunan bir can.. benden ayri , bebegini umursamayan bir adam..
ve aci ceken ben. .
O insan biz kavga ettigimizde hep ayni seyler sucladi beni . Beni sevmedin. Hep yanastiginda ittim onu. Ama bir yere kadar. Evliligi düzeltme ugruna bazen fedakarlik yaptim. Kursagima düskün degilim , öyle düsünmeyin, sadece erkege 1-2 yok dersin onu da problem eder. Ben hep altan alim , düzelir diye yaklasmaya çalistim. Ama yanlismis. Bir insan öyle kolay kolay düzelmiyormusBebeği aldirsan bebek katili diye canini yakmaya calisacak, aldirmasan o çocuk benim umrumda değil ne yapiyorsan yap diyerek ve babalik yapmayarak canini yakmaya calisacak. Yani o insan muavettesinin tek amaci canini yakmak ve her şekilde bunu basarmanin bir yolunu bulacak. Madem evliliğin kotu neden çocuk yyapıyorsun bu adamdan ?Kizma da bu kadar mi kursaginiza duskunsunuz, olmayacak yere olmayacak bir gunahin altina giriyorsunuz ? Bu adamdan hemen bosan eger tek basina bakacak gucun ve durumun yoksa aldir, varsa dogur kendine ve bebeğine yeni bir hayat kur. Ama o adamin asla babalik yapmayacagini bilerek kararini al. Doğru karar ver. Allah yardimcin olsun.
Bebegi ögrendigi aksam demiyelim kimseye dedi. Gitti diskolarda sabahladi. Ailesiyle konustu babam, yani babasiyla. Babasi benim oglum bu dedi, bebek sizin bileceginiz iş, nasil istiyorsaniz öyle yapin dedi. Ailesi onun hep arkasinda durdu. En son annesi , kocandan özür dile baba evine geldigin icin dedi .Bebeği babanızın evinden mi getirdiniz. Ohhh ne ala bebeği yaparken iyiydi şimdi adamın umrunda değil ayrıca bu adamın anası babası ne alemde olmadı gidip bir de onlarla konuşun durumunuzu yoksa onlar da onu doğurup ne yaparsa yapsın deyip sokağa mı atmışlar
O insan biz kavga ettigimizde hep ayni seyler sucladi beni . Beni sevmedin. Hep yanastiginda ittim onu. Ama bir yere kadar. Evliligi düzeltme ugruna bazen fedakarlik yaptim. Kursagima düskün degilim , öyle düsünmeyin, sadece erkege 1-2 yok dersin onu da problem eder. Ben hep altan alim , düzelir diye yaklasmaya çalistim. Ama yanlismis. Bir insan öyle kolay kolay düzelmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?