- Konu Sahibi mucizem5322
-
Evet Melihamı kimse üzmesin..kaydirigubbakcemile3
Feride nikah tarihi al dedi ya Kenana o annesinin yanında oturmayı düşünmüyodur inşallah..Evlenmesin daha iyi..
Ya bence de olmasın öyle bir şey
Meliha üzülmesin,çok seviyorum ben o karakteri.
Feride ve Meliha:lepi:
Feride de kendini ezdirmesin artık şu erkek güzeli ve annesine :Saruboceq:
dimi ya çok şeker..Eda'yı da son bölümde kendine benzetti ya kaydirigubbakcemile3
Ben en çok Eda'nın annesinin yüzüğünü dayısına Meliha'ya takması için vermesine bittim,çok duygulandım gerçektensenağlamaalkisalkisalkis
Bi de çocukların evleneceklerini duyunca kendilerini fazlalık hissetmelerine duygulandım ben..
evet bende edaya çok duygulandım çok güzeldi jesti!a.s
konuyla alakası yok ama pamukşekeri tinkerbelli çok severiz ailecekgamyoncuiremsu özellikle kızım!...
Oyyy!!!:asigim: yerim senin kızını,benim yerime öp kocaman kocaman.Ben de çok severim Tinkerbell'i. Şeniz
bu diziyi tek geçerim valla...
çok samimi bir dizi inşallah raiting uğruna bu samimiyeti bozmazlar...
bütün karakterler ve senaryo tam bir uyum içinde
hiçbir karakter sırıtmıyor... hepsi ayrı bir tad katıyor...ana oyuncular dışındakiler bile...
mesela furkan...çok sıcak ve samimi
adanalı dizisi gibi değil mesela... ben adanalı dizisini çok büyük bir umutla ve sevinçle bekledim ama senaryoda çok uçuk kaçıklık ve uyumsuzluk var...oyuncular büyük bir çabayla kendilerini paralıyorlar ama malesefki senarist te iş yok ...olayları sündürüyorda sündürüyor hikayele arasında kopukluklar falan filan yani...
Feride ve Halim çok iyi bir çift olurlar zannımca..sengözlerimebaksanab
ikisi de aldatıldı..birbirlerinde teselli bulurlar..
yakışır.........
bu diziyi tek geçerim valla...
çok samimi bir dizi inşallah raiting uğruna bu samimiyeti bozmazlar...
bütün karakterler ve senaryo tam bir uyum içinde
hiçbir karakter sırıtmıyor... hepsi ayrı bir tad katıyor...ana oyuncular dışındakiler bile...
mesela furkan...çok sıcak ve samimi
adanalı dizisi gibi değil mesela... ben adanalı dizisini çok büyük bir umutla ve sevinçle bekledim ama senaryoda çok uçuk kaçıklık ve uyumsuzluk var...oyuncular büyük bir çabayla kendilerini paralıyorlar ama malesefki senarist te iş yok ...olayları sündürüyorda sündürüyor hikayele arasında kopukluklar falan filan yani...
Meliha çok üzülüyo bu bölümde yaaaaa kıyamam ben ona..
Ay olurmu öyle sey.. iste ozaman yaprak dökümüne döner caanim dizi..
böyle güzel, arkadas olarakta birbirlerini anlayabilirler.. illa sevgili olupta anlamalarina gerek yok yani
Ben halime cok üzülüyorum ya.. Aliyide sevmiyorum. Meliha ve cancan favorim =) Cok tatlilar
ooo felaket gidiyor dizi... meliha nın dünyası başına yıkıldı... bu arada halim seyhanı unutacak galiba.. dizi çok karışıyor çooookkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?