- Konu Sahibi mucizem5322
-
Seninle dünyanın her yerine gelirim, seninle her şeyi yaparım, seninle her şeye varrıımm beeeennn.... diye naralar atıyodu 2 gün önce.
Şimdi böyle bi yalandan dolayı mı terk ediyo... ilginç... uğruna bi insanın hayatını mahvettiği aşka gel... yemişim ben onun aşkını...
Aynen canım o erkek güzelinden koca olurmu insana..ben feridenin üzülmesine sevindim vallaa.s çünkü ilerde daha çok üzülecekti! kadını duydu ya ohh dedim kurtuldukaydirigubbakcemile5!manyak karı ve oğluyla uğraş dur ondan sonra!...:umursamaz:
Benim içinde bi tokat atsana:mymeka:Bu feride bi daha kenan a he desin varya gidip sette dövecem kızı.
şükür ya ne saftirik kız allahım yazık edecekti kendine.
iyi oldu sevindim bende.
şu uyuz şehnazıda sıkıştırsam bi tenhada nası olur :mymeka:
bi taraftan da haklı yawww ablasını salak yerine koydular benneyaptımkimeliha saf saf şehnazın çocuğunu doktora falan götürdü hasta diye a.ssonra şehnaz karısı iyilikten maraz doğar hesabı gitti melihaya kıllık yaptı:mymeka:!seyhanda olayların içindeydi aliye sordu bikaç kere benden bişey saklamıyosun değil mi diye CADIARZUo da yokk dedi ondan çıktı olayyyy!ablasını çiğnetmedi yani....a.s
Ali seyhan ayırldııı çok sevndimm yhaa.. ben ömrümde o kadar gıcık ikili görmemştmm daha önce sinir oluodm inşallah bidaa barşmaazzlaarr yhhaa.. ha bide sezzon finali olmasına da çoook üzüldm yha ben o diziyi çook seviodmm
cem yılmaz konuk sanatçıydı
bence süper bir dizi çok sıcak samimi izlemeye değer
aa cem yılmaz ne ara girdiki diziye...hangi bölümdü söylermisiniz ?
aa cem yılmaz ne ara girdiki diziye...hangi bölümdü söylermisiniz ?
Ben de hatırlayamadım:kedi:
ben de izlemedimmm!!!kaydirigubbakcemile3İlk bölümünü seyretmemiştim ben..2.bölümden başlamıştım çevremdeki insanların tavsiyeleri üzerine.kaydirigubbakcemile3
bende tekrarlarını izledim ve çok hoşuma gitti...bağımlısı oldum dizinin...yeni sezonu ne zaman başlıyor günü salıydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?