Canım Ailem'in Melihası Evlendi...

ayy o ayakkabılar ne yaa öle iğrenç gelin ayakkabısı kırmızı olurmu hiç yaa ne zevksiz oluor buünlüler gelinlik konusunda hepsi gelin olurken bir saçma oluolar yani zaten gelinlik deil de elbise giymiş oldu olucak beyaz döpiyez giyseymiş sanki 40 yaşında evlenior gencecik kız

Benim gözüme batmadı gelinliğin sıra dışı olması çünkü; öyle mutlu grünüyorlar ki insan gülümsüyor bakarken...Ne güzel bir enerjileri var fotoğraflardan bile....Annem hep söyler... Gelin gülümsüyorsa, mutluysa hangi gelinliği giyerse giysin yakışır diye.. Burda bu durum geçerli sanırım...

ben şimdi tekrar bakıyorum kızlar , ama şu gözle bakıyorum, bir düğün değilde alışveriş merkezinde dolaşıyomuş gibi bakıyorum. ilk önce elbiseyi görüyorum vitrinde ve aaa süperr yeğenim benim düğünümde böyle şirin birşeyde giyebilirdi diye düşünüyorum.sonra ayakkabılara geliyorum,harika çok beğendim mutlaka almalıyım seneye kuzenin nikahına giderken giyerim belki, yazın jean pantolanlarıda şık hale getirmeye yarayabilir diyorum, şapkayı vitrinde görüp aa güzelmiş ama nerde kullanıcam deyip geçiyorum.ordan kuaföre gidip akşama arkadaşımın kına gecesi var şöyle çok havalı olmayan sade birşey istiyorum bu modeli yapıyo ve işlem tamam olumunekankayizsmile

bence gayet hoş olmuş.
gelinlik olarak düşünmemek lazım.belki gelinlik giymek istemedi bu tarz giydi.
gelinlik die yorum yapmamalı.ama bir nikah için kokteyl için güzel.
başındakine gelince de şapka değil aksesuvar bunuda böyle değerlendirmeli
saçlarınıda beğendim çok yakışmış.

bu kadına meliha roli çok yakışıyor yaa birde berbat olmuş doğrusu o nasıl bir ayakkabı yaa pembe

Şebnemle aynı sette çalışmıştık..farklı olmak adına hep abuk subuk giyinirdi..gelinliğide öle olmuş hiç yakışmamış.. ayakkabılarına hiç girmiorum bile..

yani acayip zevksizmis yaaa genelde ünlülerin gelinlikleri falanda hep öyle oluyor cok asiri sade düz bisey giyiyorlar hep valla hic begendimm ben bunun günlük kiyafetlerden ne farki var :D neyse ALLAH mesut etsin

saç makyajj güzel olmuş cidden şirin duruyoo ama gelinlik alışılmışın dışında olduğu için göze pek güzel gelmiyo.
Onun yerine sade düz inen bi gelinlik seçseymiş keşkee daha güzel olurmuş belki =)
Mutluluklar..

biyerde okumuştum 1950 lerin gelinliği ve cemil ipekçi dikecek demişti bende çok merak etmiş ve eski kapalı ama sırf dantel olan gelinliklerden beklemiştim normal kısa bi elbise olmuş

Çok yakışmışlar gelinlikte çok farklı ve asil bence bütün gelinlikle aynı geliyor bana , en azından farklı ve asil olmuş kıskananlar çatlasın opuyorumnanaktan

Back
X