• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım annem gulum

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Annecim seni öyle çok özlüyorum ki. Keşke yanımda olsan o şefkat dolu bakislarinla huznumu alıp götürsen. Biricigim sen benim herseyimsin seni bırakıp evlendigim için özür dilerim annem. Evlendigim gün annem gitti diye ağlaman hala bana dokunuyor. Seni bekarkende başıma taç ettim ve yine ederim annecim. Küçükken senden hep bir bebek yapmanı istemistim ama sen yapmadin annem bak şimdi bende yapamıyorum benim bebeğim olmuyor anne okadar doluyumki bebek özlemiyle taa ufacikken büyüyünce ben yaparım diyordum büyüdüm anne ama yapamadım. En büyük arzumdu benimde evimde bebek olsun ben ona bakayim olmuyor ışte ne yaparsam yapayım olmuyor. Seni çok seviyorum anne, olmayan bebegimi de...

Her yolu denedim olmadı maalesef annemle iletişime giremiyorum üzülecek diye dertlerimi anlatamiyorum. Burdan yazıp bir nebze de olsa rahatlamak istedim.

Kac senedir konusmuyorsunuz annenizle? :KK43:
Konuşuyoruz ama dertlerimi anlatamıyorum sevdiğimi söyleyemiyorum ozledigimi söyleyemiyorum 3 yıldır gorusmuyoruz sadece konuşuyoruz.Gidersem dayanamam diye gidemiyorum birde üvey baba meselesi var tabi gitmememe sebep.

Konuşuyoruz ama dertlerimi anlatamıyorum sevdiğimi söyleyemiyorum ozledigimi söyleyemiyorum 3 yıldır gorusmuyoruz sadece konuşuyoruz.Gidersem dayanamam diye gidemiyorum birde üvey baba meselesi var tabi gitmememe sebep.

Anneniz size gelemez mi?

Mutlaka onu ozlediginizi sevdiğinizi ona söyleyin. Görüşün. Bir anne için evladını görmemekten acı ne olabilir. O gelemez mi herseyin bi çaresi bulunur

belliki çok acı çekiyorsunuz.hayat bu ne getireceği belli olmaz yarına çıkacağımızın garantisi mi var? mutlaka gidip annenizi görün derim.dertlerinizi anlatamasanız da hasret giderirsiniz.acınız biraz olsun azalır.Allah korusun annenize bir şey olsa göremedim diye yaşayacağınız üzüntü şuankini kaça katlar.Tez vakitte de bebek sahibi olursunuz inşallah hiç belli olmaz bir bakmışsınız hamilesiniz:KK39:

Annecim seni öyle çok özlüyorum ki. Keşke yanımda olsan o şefkat dolu bakislarinla huznumu alıp götürsen. Biricigim sen benim herseyimsin seni bırakıp evlendigim için özür dilerim annem. Evlendigim gün annem gitti diye ağlaman hala bana dokunuyor. Seni bekarkende başıma taç ettim ve yine ederim annecim. Küçükken senden hep bir bebek yapmanı istemistim ama sen yapmadin annem bak şimdi bende yapamıyorum benim bebeğim olmuyor anne okadar doluyumki bebek özlemiyle taa ufacikken büyüyünce ben yaparım diyordum büyüdüm anne ama yapamadım. En büyük arzumdu benimde evimde bebek olsun ben ona bakayim olmuyor ışte ne yaparsam yapayım olmuyor. Seni çok seviyorum anne, olmayan bebegimi de...
Annemi kaybettıkten sonra içimin acısı özlemin verdıgın yangın hıc sönmedi.bır evlat cok istedım benımde 1 yıldır olmuyor . Kafaya takmıyım dıyordum ama artık içimdeki manevı boşluk buyuyor:(

Annemi kaybettıkten sonra içimin acısı özlemin verdıgın yangın hıc sönmedi.bır evlat cok istedım benımde 1 yıldır olmuyor . Kafaya takmıyım dıyordum ama artık içimdeki manevı boşluk buyuyor:KK43:
Allah rahmet eylesin canım demekle olmuyor zaten özellikle geceleri daha da zor geliyor allah yardimcin olsun :KK43:

Allah rahmet eylesin canım demekle olmuyor zaten özellikle geceleri daha da zor geliyor allah yardimcin olsun :KK43:
Amin canım.. Cok zor cok yasayan anlar . Dugun zordu bayramlardogum gunlerı zor hpsı. Onunla paylasmak istedıgın hersey ama içinde.. İçine cekılıyor sonra insan yalnızlasıyor.. Bır cocugum olsun ck ıstıyorum szın neden olmuyor ve nekadar zamandr

sevdiğini özlediğini dile getirmekten korkman yersiz bence...tam tersine annene bunu sürekli hissettirmelisin...üvey babada görüşmene engel olmamalı...

Allah korusun anneni kaybettin sandım da..
Fazla duygusallaşmışsın.
Zamanı gelince nasip olunca inşallah anne olursun sen de.

oncelikle umarim annenizi enn yakin zamanda görüp özlem giderirsiniz. sonrasinda da bebisinizi kucaginiza almak nasip olsun insallah:KK66:

sizin onu sevdiğinizi size söylettirmeyen şey şeytan o zorluyor sizi bir kere soyleseniz bakın nasılda soyleceksiniz annenize hayattayken onu sevdiğinizi söyleyin anneler fedakar vefakar anneler biz onların zerresi olamayız ...

Amin canım.. Cok zor cok yasayan anlar . Dugun zordu bayramlardogum gunlerı zor hpsı. Onunla paylasmak istedıgın hersey ama içinde.. İçine cekılıyor sonra insan yalnızlasıyor.. Bır cocugum olsun ck ıstıyorum szın neden olmuyor ve nekadar zamandr
Benim 3 yıldır olmuyor tupte su toplaması ve kist var oyuzden sizinki niye olmuyor peki.

Benim 3 yıldır olmuyor tupte su toplaması ve kist var oyuzden sizinki niye olmuyor peki.
Ben 1 yıl doğal yolla olması için hıcbırsey yaptırmadım suan esımde sorun ckmadı bnde prolaktın yuksek cıktı . Prolaktını normal sevıyeye getırıp tekrar bakılack . Rabbım isteyen herkese nasıp etsn bklemek cok zor

Ben 1 yıl doğal yolla olması için hıcbırsey yaptırmadım suan esımde sorun ckmadı bnde prolaktın yuksek cıktı . Prolaktını normal sevıyeye getırıp tekrar bakılack . Rabbım isteyen herkese nasıp etsn bklemek cok zor
Amin İnşallah sadece prolaktinden ise kolay olur inşallah çok beklemezsin.

Back
X