Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde Tüp bebek yaptıracağız ne olmuş. Derken ben de yaptirdim negatif sonuç aldım ikinci deneme için beklemeye başladım ben tüp bebek veya normal olmasından yakinmadim ki ben olmamasından dolayı uzuntumu yazdim. Siz sanırım yanlış anlamissiniz. Anneme söyleyip soylememeye gelince de ben üzülmesin diye birşey soylemiyorum.
Annemi kaybedeli 4 ay oldu. Bu yüzden artık görüsememin, arayamamanin hüznünü ve çaresizligini cok iyi bilirim. Son anlarinda neredeyse 7/24 yaninda olmama ragmen hala pişmanım halada pişmanım. O yüzden annenizin sesi bir telefon uzaklığındaysa, teni hala sicaksa sarilin öpün koklayin duasini alin. Çunki giden geri gelmiyor, kalana sadece keşkeler kalıyor.
Annemi kaybedeli 4 ay oldu. Bu yüzden artık görüsememin, arayamamanin hüznünü ve çaresizligini cok iyi bilirim. Son anlarinda neredeyse 7/24 yaninda olmama ragmen hala pişmanım halada pişmanım. O yüzden annenizin sesi bir telefon uzaklığındaysa, teni hala sicaksa sarilin öpün koklayin duasini alin. Çunki giden geri gelmiyor, kalana sadece keşkeler kalıyor.
Allah rahmet eylesin sabrinizi artırsın sizler yazdikca hatalı olduğumu aslında anladım ve iyiki yazmışım dedim. En kısa sürede gitmeyi düşünüyorum yanına geç olmadan. Ben hayatta iken bu kadar kafaya takmış ve uzulmusum sizin durumunuz daha zor. Özür dilerim.
Bizde Tüp bebek yaptıracağız ne olmuş. Derken ben de yaptirdim negatif sonuç aldım ikinci deneme için beklemeye başladım ben tüp bebek veya normal olmasından yakinmadim ki ben olmamasından dolayı uzuntumu yazdim. Siz sanırım yanlış anlamissiniz. Anneme söyleyip soylememeye gelince de ben üzülmesin diye birşey soylemiyorum.
sen kimseye paylaşamadığın için kendin üzülüyorsun... annen neden üzülsün ki. o kadar çok kişi var ki tüp bebek yaptıran. başka insanlara söylemeyin. bende söylemeyeceğim. ama annemle paylaşırım.. nedenini bilmez sadece... söyle ve yanında olmasına izin ver. üzülmeni anlıyorum dedim ya aynı durumdayım. sadece denemedim. olup olmayacağını anca Allah bilir. şöyle düşünüyorum ben;
- kiminin evi arabası olmaz,
- kiminin parası olmaz,
- kimisi yiyecek para bulamaz,
- kimisinin çocuğu olmaz
- kimisinin bunlardan hiç biri olmaz....
nimet işte. kime vereceğini Allah bilir. olsa imtihan olmasa da imtihan... bu açıdan bak. her zaman kolay olmuyor ama olsun dene.