- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
-
Hanımlar merhaba, buradaki arkadaşlıklar hakkındaki başlıklara bakıyorum da arada sırada, ya ben çok zor durumda kalınca mesela bugün dersle ilgili çok önemli bir dökümana ihtiyacım vardı yakın olduğunu varsaydığım(!) bir kız arkadaşıma mesaj attım dönmedi bile. Ama kendi işi olunca ısrarlı şekilde yazıp tüm yazdıklarını okumamı bekliyor. Bu sadece bir örnekti ve fazlaca bunun benzerleri olmaya başladı. Çocukluktan beri tanıdığım kız arkadaşlarım çok sağlam, şükürler olsunki zor zamanlarda destekçi oluyorlar ama liseden beri tanıdıklarım tarafından kullanıldım ve zarar gördüm. Sizler arkadaşlık ilişkileri hakkında neler diyebilirsiniz?
Yani benim çocukluk arkadaşlarımda böyle bir durum yokta sonradan tanıdıklarımds gözlemliyorum bunu. Cidden çok zor ve ağlamaklı bir gün geçirdim kız oralı bile olmadı. Artık insanlara sevgi dolu olmaya korkuyorum.
Yok şükürler olsunki problem yaşamadık onlarla, ailecek tanıştığımız kişilerin çocukları hala da görüşüyorum aynı okulda ama aynı bölümde olduğum bir tane var diğerleri farklı bölümlerde.çocukluk arkadaşların bile şüpheli, çıkarlarınız çakışmamıştır, çocukken herşeyi paylaşmak daha kolay, paylaştıkça daha güzel, büyüyünce işler karışıyor
Ya aile dışında cidden rekabet ortamında önemsememek lazım, ben mesela okul dönemleri arkadaş tavırları yüzünden hep kendi moralimi bozup sınavlardan düşük almışımdır kendime de çok kızıyorum.ya bişey dicem
herkes arkadaşlıklardan karşıdaki kişiden şikayetçi(ben de dahil)
hayır ama herkes şikayetçi ise diyorum birileri de benden muzdarip mi?
acaba iletişim kurmakta mı olay sıkıntı diyeceğim
yoksa el elin derdini de aslında çok da umursamrsamıyor ondan mı??
yani bu kız mesela kendisi oku ister mesajları şimdi dönmez
ona sorsan ne diyecek acaba olay onun gözünde nasıl cidden meraktan diyorum yani
kime dost dediysem onlardan bir darbe yedim. kimseye güvenipte dost demeyeceksin, arkadaş demeyeceksin.Hanımlar merhaba, buradaki arkadaşlıklar hakkındaki başlıklara bakıyorum da arada sırada, ya ben çok zor durumda kalınca mesela bugün dersle ilgili çok önemli bir dökümana ihtiyacım vardı yakın olduğunu varsaydığım(!) bir kız arkadaşıma mesaj attım dönmedi bile. Ama kendi işi olunca ısrarlı şekilde yazıp tüm yazdıklarını okumamı bekliyor. Bu sadece bir örnekti ve fazlaca bunun benzerleri olmaya başladı. Çocukluktan beri tanıdığım kız arkadaşlarım çok sağlam, şükürler olsunki zor zamanlarda destekçi oluyorlar ama liseden beri tanıdıklarım tarafından kullanıldım ve zarar gördüm. Sizler arkadaşlık ilişkileri hakkında neler diyebilirsiniz?
Size katılıyorum birde insanın kendi verimi düşüyor kendine zararı oluyor.kime dost dediysem onlardan bir darbe yedim. kimseye güvenipte dost demeyeceksin, arkadaş demeyeceksin.
istisnalar var elbet ama dürüst insanlar bulmakta çok zor ..
aynen o yüzden kimseye güvenip sırtını yaslamayacaksın bu hayatta ve kendini kullandırmayacaksın ..Size katılıyorum birde insanın kendi verimi düşüyor kendine zararı oluyor.
Insan sevmemek lazım hemen kullanmaya kalkıyorlar.tam da konumu buldum arkadas.Yıllardır birlikte muhabbet kurdugum baya da iyi anlaştıgımı düşündüğüm kişiler tarafından tekrar tekrar kazık yiyorum.Olgun olalım iş konuları etkilenmesin diyorum ama her defasında salak yerine konuluyorum çok dertliyim çıkar işin içine girdi mi arkadaşlık yalan oluyor
Çok mutsuz oluyorum hassas bir insan olduğum için olsa gerek tüm akşamı bu konuyu kafamda tekrar tekrar yaşıyorum.En güzeli takmamak sanırımInsan sevmemek lazım hemen kullanmaya kalkıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?