• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim bu aralar cok sikkin

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
854
683
103
İyi akşamlar kızlar.Bu aralar moralim bozuk canim sıkkın konuya hemen geçicem. Geçen gün dolapta bi meyve çürümüş eşim olcak bey kızdı kaç kere dolap düzenli olacak dedim leş gibi dolap sen de lessin dedi.. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etti konusmaya bu sefer ben ona aflar sokmaya başladım. Konuyu kapat dedi kapatmadım uzattım ayağa kalktı yeter artik dedi üstüme yürüdü Bağırdı çağırdı senin uzatmalarindan bıktım artık dedi.O kadar büyük tepkiler verdi ki hayret ettim.Gunlerdir konuşmuyorum normalde her kavgada bi gün konuşmadan durmayan ben 4 5 gündür ağzımı açmıyorum. O arada yanaşjyo karşılık bulamayınca gidiyo Benim bu kadar sessiz kalmamda beni korkutuyo neden böyle kabuğuma çekildim bilmiyorum normalde hemen konuşurdum bılmıyorum böyle ne olacak

İyi akşamlar kızlar.Bu aralar moralim bozuk canim sıkkın konuya hemen geçicem. Geçen gün dolapta bi meyve çürümüş eşim olcak bey kızdı kaç kere dolap düzenli olacak dedim leş gibi dolap sen de lessin dedi.. Sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etti konusmaya bu sefer ben ona aflar sokmaya başladım. Konuyu kapat dedi kapatmadım uzattım ayağa kalktı yeter artik dedi üstüme yürüdü Bağırdı çağırdı senin uzatmalarindan bıktım artık dedi.O kadar büyük tepkiler verdi ki hayret ettim.Gunlerdir konuşmuyorum normalde her kavgada bi gün konuşmadan durmayan ben 4 5 gündür ağzımı açmıyorum. O arada yanaşjyo karşılık bulamayınca gidiyo Benim bu kadar sessiz kalmamda beni korkutuyo neden böyle kabuğuma çekildim bilmiyorum normalde hemen konuşurdum bılmıyorum böyle ne olacak
"Dolap gibi sen de leşsin" diye hakaret etmiş gönlünüzü almaya da çalışmıyor. Yetmezmiş gibi üste çıkıp bağırıp çağırıp üzerinize yürümüş. Kaç yıllık evlisiniz? Her basit sorunda böyle hakaret ediyor mu?

"Dolap gibi sen de leşsin" diye hakaret etmiş gönlünüzü almaya da çalışmıyor. Yetmezmiş gibi üste çıkıp bağırıp çağırıp üzerinize yürümüş. Kaç yıllık evlisiniz? Her basit sorunda böyle hakaret ediyor mu?
6 yıllık evliyiz. Bu titizlik konularında çok takıntılı davranıyor

Kendide bazen temizliyor ama benim aklımın almadığı şey şu dolabın içinin karışık olmasi kadar benim kırılmam dert değil. Hayret verici
Niye gördüğü halde alıp atmıyor da hakaret ediyor beyefendi? Evi temi tutmak sadece kadının görevi değildir ama sizin başka sorunlarınız da var gibi.

Niye gördüğü halde alıp atmıyor da hakaret ediyor beyefendi? Evi temi tutmak sadece kadının görevi değildir ama sizin başka sorunlarınız da var gibi.
Surekli güzellikle uyanmaktan bikmis. Benim konuları uzatmamdan bikmis böyle uzar gider liste

Zahmet edip dolaptan alsaymis ne var yani insanoğlu dikkat etmeyebilir. Sizin üstünüze yürümesi de cabası zaten

Her konunuz cümbüş gibi tek bu konuya bakınca kocan hayvan sende masum yoktan yere psikolojik şiddet görüyor gibisin de ben eşine hak verdim azıcık ya otu çöpü dert edip hayatı kendine de adama da zindan edeceğine biraz evinle ilgilen

Her konunuz cümbüş gibi tek bu konuya bakınca kocan hayvan sende masum yoktan yere psikolojik şiddet görüyor gibisin de ben eşine hak verdim azıcık ya otu çöpü dert edip hayatı kendine de adama da zindan edeceğine biraz evinle ilgilen
Dolaptaki meyvenin çürümesinden evle ilgilenemedigjmi nerden çıkardınız cok merak ettim.Bu farklı bi konu diğer konulardan bağımsız dolapta çürüyen bi meyve için hiç hi erkek eşine leş diyemez

Kendı temızleseydı madem. Sende enkazsın deseydin

Merhaba kızlar. Ne zamandır düşündüğüm aklımdan çıkmayan bi durum var.Mutsuzum eskiden yaşanılan şeylerden dolayı eşimden soğudum. Aklımda sutekli ayrılık var.Yasim 30 olmak üzere sanki çok geç kaldım keske ilk anlaşmazlık çıktığında 23 24 yaşlarında boşansaydim diyorum. Artık boşansamda ne değişecek ki .Özünde iyi bi insanla sırf iyi diye evliliğe devam etmek artık beni tatmin etmiyor. Heyecan aşk tutku bunlar tüm evliliklerde biter mi? Boşanma fikri beni neden bu kadar korkutuyor bilmiyorum.
İyi akşamlar.kzlae .moralim çok bozuk. Çocuğumun yilsonu gösterisi vardi. Bahçede beklerken çok kalabalikti. Bizimkide sağa sola koşturup duruyordu.bende kaybolmasına korkuyorum surekli peşinden koşuyorum. Sonra birden eşim arkadan çantamı çekti bırak gitme peşinden oynasın dedi.o kadar insan içinde çantadan tutup çekmek nasıl çirkin bi davranış. Böyle bir şeyi asla kabullenmiyorum. Abartıyorsun diyor ana asla abartmiyorum. Sizin fikirleriniz nedir merak ettim.tesekkur ederim
Merhaba kızlar günlerdir aklıma takılan bi durum var.Baska evlilkklerle kendiminkini kıyaslamak istemem ama dikkatimi cok cekti. Örneğin kv eltime şu temizliği yap dese yada farklı bi şey istese hemen kocası sesini çıkarır yapamaz edemez der.Ama benimki hadi bed dk hallet der yada hayır diyeceksede kızarır bozarir o şekilde hayır der.Herkes karısının bu kadar arkasindayken benimki neden böyle? Gerçi neden sevgisizlik gibi geliyor bana sorgulamak bile saçma. Ben kendi hakkımı fazlasıyla savunan biriyim ezdirmem kendimi ama insan yanındaki adam tarafındanda bi kollanmak istiyor. Ben artık sevildigimi hissetmiyorum. Yıllarca ailesiyle sorun yaşadık aslında sorun esimdeydi o ailesine hayır deseydi ben hiç konusmak zorunda kalmaz sıkıntı yaşamazdjm. Canim çok sıkkın yazmak istedim

eski konularına baktım. tek sorun burada leş demesi değilmiş gibi. çantandan tutup çekmeler, hakaret etmeler, kaynanaya ezdirmeler...

Dolaptaki meyvenin çürümesinden evle ilgilenemedigjmi nerden çıkardınız cok merak ettim.Bu farklı bi konu diğer konulardan bağımsız dolapta çürüyen bi meyve için hiç hi erkek eşine leş diyemez
Adam meyve için leş dememiş ki kaç kere söyledim şu dolabı düzenle demiş demek ki leş adamın ilk söyleyişi değil

Back
X